Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/9

Χρειάζεται θάρρος και τόλμη για να προχωρήσουμε
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Η μυστήρια γυναίκα με απόμακρο ύφος και εθιμοτυπικές διαδικασίες, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερου σήμερα 6/9 στις 5:04 το πρωί.

Στις 11:08 το τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν, ξεκινά την ημέρα με μια ριζοσπαστική διάθεση που έρχεται σε σύγκρουση με την παραδοσιακή τακτική μας, επιθυμώντας ξαφνικά μια διαφορετική αντιμετώπιση των καταστάσεων που μας απασχολούν. Η παρόρμηση κυριαρχεί σε μια συμπεριφορά που εναλλάσσεται μεταξύ επιθετικότητας και φιλικής προσέγγισης.

Στις 14:00 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Πλούτωνα μας βάζει σε μια έντονη συναισθηματική διαδικασία με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις και παντελή έλλειψη λογικής.

Ξεσπάμε γύρω μας με όσα έχουμε συσσωρεύσει δημιουργώντας θύελλες λεκτικές και πρακτικές, ενώ η ρήξη είναι αναπόφευκτη με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και με κάθε είδους συναναστροφές μας. Η υπομονή μας έχει εγκαταλείψει και κάθε προσπάθεια να ηρεμήσουμε πέφτει στο κενό.

Από αργά το απόγευμα, η επιρροή του τριγώνου με το Δία που κορυφώνεται στις 23:49, έρχεται σαν ουράνια εντολή από το δωδεκάθεο, για να καλμάρει τα νεύρα και την ένταση, κάνοντάς μας πιο διαλλακτικούς και αξιολογώντας καλύτερα τις καταστάσεις χωρίς την προηγούμενη εμπάθεια και το μένος που μας είχαν καταβάλλει.

Η συναισθηματική ασφάλεια που επιζητούσαμε έρχεται στο μαξιλάρι μας σαν μυρωδιά λεβάντας, ακόμα και αν δεν πήραμε τις διαβεβαιώσεις που απαιτούσαμε. Τουλάχιστον είδαμε την αληθινή πλευρά μιας πραγματικότητας και όχι της φαντασίας μας.

Στις 7/9 πλέον στις 7:06 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ήλιο ξεκινά την ημέρα με αισιόδοξη διάθεση και νοητική και σωματική αντοχή, δίνοντας την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε ότι μπορεί και ότι χρειάζεται να διαφυλαχθεί για την πορεία.

Στις 10:10 όμως, το τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί μελαγχολία και εσωτερική απομόνωση, μη μπορώντας να ανταπεξέλθουμε στον αρνητισμό που έχει δημιουργηθεί.

Αποκαμωμένοι ψυχολογικά, συνειδητοποιούμε πως όλα τα εμπόδια έχουν μαζευτεί γύρω μας σαν τα περιστέρια γύρω από το κομμάτι το ψωμί. Χρειάζεται θάρρος και τόλμη για να προχωρήσουμε παραπέρα και η παραδοχή των λαθών μας, είναι το καλύτερο φάρμακο.

Στις 19:20 το τρίγωνο με την Αφροδίτη, έρχεται να προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειαζόμαστε, σαν ένα σκωτσέζικο ντουζ που δοκιμάζει τις αντοχές. Η διάθεσή μας μεταβάλλεται πάλι σαν την γλυκόξινη γεύση στο φαγητό, προσπαθώντας να ισορροπήσουμε την εσωτερική μας κατάσταση που αλλάζει σε ρυθμούς κλεψύδρας.

Το βράδυ θα καταλήξει σε ψυχολογικό Βατερλώ, αφού στις 23:35 η αντίθεση με τον Άρη θα φέρει νέες συγκρούσεις αισθανόμενοι σαν αποτυχημένοι διαμεσολαβητές σε μια σημαντική ανακωχή. Ο θυμός και η ξεροκεφαλιά θα εντείνουν την υπερένταση και η ανησυχία που θα αισθανόμαστε έχει λόγο και αιτία, αφού τα ξεσπάσματα θα είναι κάτι παραπάνω από ορατά.

Στις 8/9 στις 12:43 το μεσημέρι, η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο, σαν νοσηλεύτρια που κρατάει το πιο επιθυμητό παυσίπονο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved