Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/9

Σελήνη στον Τοξότη
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη
katerina

Η μυστήρια γυναίκα με ανέμελη εξερευνητική διάθεση, σαν μωρό που κρατάει ένα καινούργιο παιχνίδι, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη σήμερα 4/9, τέσσερα μόλις λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Στις 5.58 το πρωί η επιρροή του τριγώνου με τον Ουρανό ξεκινά την ημέρα με μια συναρπαστική διάθεση η οποία διαχέεται παντού, σαν ενδοφλέβια αντιβίωση στο αίμα.

Η αίσθηση της περιπέτειας, μας εξιτάρει σαν θεατές μιας ιπποδρομίας στην οποία έχουμε ποντάρει πολλά. Η καθημερινότητά μας συνοδεύεται από μια οξεία αντίληψη, γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις.

Στις 20.40 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα θα κλείσει την ημέρα με μια διχασμένη διάθεση, η οποία θα ταλαντεύεται ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα. Η εξωστρέφειά μας καθώς και η ανάλαφρη συμπεριφορά, μπορεί να παρεξηγηθούν από κοντινά μας πρόσωπα στη δουλειά ή στο σπίτι, ακόμα και μέσα στις φιλικές συναναστροφές μας. Ωστόσο η σεληνιακή αυτή θέση μπορεί να εκλογικεύσει τα αισθήματα πάσης φύσεως και να αποκαταστήσει κάθε πιθανό διαπληκτισμό.

Στις 5/9 στις 3.17 το πρωί, το εξάγωνο με τον Κρόνο αποκαθιστά την εσωτερική μας ισορροπία, απολαμβάνοντας ένα ήσυχο βράδυ.

Στις 6.52 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με μια σπάταλη διάθεση η οποία μας χαρακτηρίζει παντού. Μια χαριτωμένη αυθάδεια, σε συνδυασμό με μια επιδίωξη ικανοποίησης των επιθυμιών μας μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και αποδοκιμασίες από αγαπημένα μας πρόσωπα και συνεργάτες αλλά και γενικότερα σε όλες τις κοινωνικές συναναστροφές μας. Ακόμα και μια αντεκδίκηση με έναν γείτονα μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση και να μας εκθέσει, ενώ δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος.

Προσοχή χρειάζεται και στις οικονομικές μας συνδιαλλαγές.

Στις 20.05 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει την ημέρα με αισιοδοξία, χιούμορ και διάκριση.

Κάθε αλλαγή είναι καλοδεχούμενη και μάλιστα αναγκαία, εφόσον είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε κάτι πρωτότυπο και ευφάνταστο, από ένα απολαυστικό φαγητό, έως μια ανανεωμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Η απόφαση για ένα ταξίδι, θα βρει μια υπέροχη αφετηρία σε αυτό το διάστημα.

Στις 6/9 πλέον στις 3.30 το πρωί, το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί από αργά το βράδυ της προηγούμενης, μια ρομαντική διάθεση η οποία συνοδεύεται από ανεπτυγμένη διαίσθηση και δεν αποκλείεται να βιώσουμε κάποια καθοριστικά όνειρα.

Στις 5.04 το πρωί η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω σε μια διήμερη περιπλάνηση που θα κουρδίσει τις ψυχολογικές μας χορδές, βγάζοντας ήχους από λυπητερό adagio.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved