Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 4/9

Σελήνη στο Σκορπιό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 4/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα με μια αποφασιστική κίνηση σταματάει τις καμπάνες του πένθιμου ήχου, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα 1/9 στις 21:49 το βράδυ.

Με βλέμμα βαθιάς περίσκεψης αναπαύεται στο μυστηριακό περιβάλλον του ζωδίου, έως τις 5:54 το πρωί της επόμενης μέρας 2/9, που κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Η επιρροή αυτή αρχίζει την ημέρα με μια ασυνήθιστη συναισθηματική ένταση, η οποία μας σπρώχνει να διεισδύσουμε στα άδυτα της ψυχής μας, αλλά και στων άλλων.

Η τάση μας να ανακαλύψουμε αιτίες και λύσεις αφορά σε όλους τους τομείς, ακόμα και στον επαγγελματικό μας χώρο. Η οξύτατη διαίσθησή μας βοηθά στο να ανασύρουμε στην επιφάνεια κάθε τι καλά κρυμμένο, το οποίο μας αφορά και παράλληλα μας γοητεύει.

Στις 13:40 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο, ανοίγει τη βεντάλια των χρωμάτων διαλέγοντας το πιο εκθαμβωτικό, βάφοντας την ημέρα με ειλικρίνεια, φιλική διάθεση και αποτελεσματικότητα. Οι σχέσεις μας με τους άλλους αποκτούν αμοιβαία κατανόηση και παραδίδονται στην έντονη διάθεση για καθαρούς λογαριασμούς και ξεκαθαρίσματα.

Στις 14:50 η αντίθεση με τον Δία που επηρεάζει ως το βράδυ, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά σε συναισθηματικές ανταλλαγές, σαν δώρα που αλλάζουν χέρια και καταγράφουν αντιδράσεις. Η υπερβολή της όψης αυτής, μπορεί να μας οδηγήσει σε ακραίες σπατάλες, που σίγουρα είναι αχρείαστες.

Στις 22:08 το βράδυ, το εξάγωνο με την Αφροδίτη υπογράφει την επιτυχία στους στόχους μας, αφού κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε τις υπάρχουσες συνθήκες, επικοινωνώντας μοναδικά τα κακώς κείμενα και τα ήδη καλά γίνονται καλύτερα. Ιδανικό βράδυ για φιλικές συναντήσεις και γλυκές συνευρέσεις με τους αγαπημένους μας.

Στις 3/9 στις 7:10 το πρωί το τρίγωνο με τον Άρη ξεκινά την ημέρα με μαχητικότητα, αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση, την οποία σκορπάμε παντού.

Κάθε μας δραστηριότητα μετατρέπεται σε μια ευφυή κίνηση όπως εκείνες στο σκάκι, χωρίς όμως την παραμικρή απώλεια από μέρους μας και το μέρος των άλλων.

Αντίθετα η αποθέωση έρχεται σαν ανθοδέσμη στην πόρτα μας.

Στις 11:04 το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει ως το απόγευμα, θα προκαλέσει μια αναστάτωση ως προς τη λήψη αποφάσεων γι’ αυτό μια στάση αναμονής και περίσκεψης θα βοηθούσε, ώστε να μην χαλάσει η προηγούμενη όμορφη ατμόσφαιρα.

Η διαίσθησή μας εξακολουθεί να είναι πολύτιμος σύμμαχος, προφυλάσσοντας μας από νοητικές παγίδες, αφού το συναίσθημα ακμάζει.

Στις 4/9, 00:04 η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη για να ένα διήμερο tour με εξωτικές προεκτάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved