Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 02/01 έως 05/01

Ο τρίτος δρόμος

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 02/01 έως 05/01

Πήρες την ζωή σου πολύ στα σοβαρά αλλά αυτό δεν σε βοήθησε. Απόκαμες πια…

Χρόνια τώρα πασχίζεις για το καλύτερο, δοκιμάζοντας τα πάντα, θεμιτά κι αθέμιτα.

Κατ’ αρχάς, είδες τον εαυτό σου να υψώνει το λάβαρο της τιμιότητας, πιστεύοντας πως έτσι θα δικαιωθεί. Να προασπίζεται την ποιότητα, την αξιοπρέπεια, την αξιοκρατία.

Μα τα αποτελέσματα ήταν φτωχά, αφού δεν άργησες να πέσεις θύμα των συμφερόντων. Κι επιπλέον, ο κόσμος σου ασφυκτιούσε από τους κανόνες και τους όρους σου, από τις άμυνες και τις στρατηγικές που έκτιζες μέρα με την μέρα για να είσαι εσύ ο «καλός». Τελικά, υποδυόμενος κάτι που «έπρεπε» να φτάσεις, το «κοστούμι» που φόρεσες δεν σε άφηνε να αναπνεύσεις. Έγινες ένα με την μάσκα σου, έχασες εντελώς την επαφή σου με την αλήθεια σου. Όχι τη δανεική, μα την αποκεκαλυμμένη.

Κι ύστερα, στο όνομα του ρεαλισμού, τον είδες να αλλάζει τακτική, να ποδοπατεί, να αρπάζει, να προσκυνά το χρήμα και την εξουσία, να γίνεται ο «κακός» της υπόθεσης. Να αγοράζει μια επίπλαστη ευτυχία, αυτήν που ποτέ δε χορταίνει και μοιάζει με κινούμενη άμμο. Όσο πιο πολύ την κυνηγάς, τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από το Φως.

Μα αν συντρίφτηκες από τις απανωτές κρίσεις κι έπεσες ηρωικά μαχόμενος στις Συμπληγάδες του καλού και του κακού, τώρα ήρθε η στιγμή να πιστέψεις στο θαύμα και να ανοίξεις την καρδιά σου. Να δεις με τα μάτια σου ότι οι πιο άξιες και λυτρωτικές προσπάθειες σου είναι εκείνες που ευοδώνονται κάτω από την πνευματική καθοδήγησή σου.



Να απελευθερωθείς από σχήματα, πεποιθήσεις και μηχανικές επαναλήψεις που σε δυναστεύουν. Να κοινωνήσεις την συμπαντική Χάρη, να εμπιστευθείς τον Θεό σου.

Και για να το πετύχεις αυτό φτάνει να ομολογήσεις την αδυναμία σου και να ξαποστάσεις. Είναι η παύση, που θα σε λυτρώσει.

Πώς;

Με μια απλή φράση, που συμβολικά πρώτος σου δίδαξε Εκείνος, μα φρόντισε να την τηρήσεις χωρίς άλλα πισωγυρίσματα.

«Σε σένα παραδίδω το πνεύμα μου»!

Γιατί τότε θα ξεκινήσει η Ανάστασή σου.

Ο «χαμένος χρόνος» σου θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από τις αποπνικτικές συμβάσεις σου, να συντονιστείς ξανά με την πηγή της ζωής σου, να ρίξεις γέφυρες στην καλή σου νεράιδα.

Κι ύστερα οι ευχές σου θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται, χωρίς να σχεδιάζεις, χωρίς να αγκομαχάς. Μόνον να πιστέψεις πρέπει, μόνον αυτό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved