Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 26/12 έως 29/12

Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 26/12 έως 29/12

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποδειδώνα σε καλεί να εκφράσεις την ανώτερη φύση σου. Να χορέψεις πάνω στο φτερό του καρχαρία, όπως λέει κι ο ποιητής, χωρίς να φοβάσαι πως θα κάνει μια χαψιά.

Να χορέψεις στα κύματα, σε ρυθμούς νησιώτικου μπάλου, ξορκίζοντας την δυστυχία.

Να φωτίσεις το μονοπάτι της ζωής σου. Να γιορτάσεις, να χαρείς το σήμερα, ελπίζοντας και προσμένοντας τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν για όλους.

Ουτοπία, φαντασίωση ή ψεύτικη ελπίδα;

Λίγο σε νοιάζει πώς το αποκαλούν οι άλλοι, αν ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη να υλοποιήσεις το αστροφώτιστο μέλλον σου. Αν πιστεύεις σε σένα και τον Άνθρωπο. Αν είσαι έτοιμος να πετύχεις το «θαύμα».

Όσοι σου λένε ότι τσάμπα αισιοδοξείς, στην πραγματικότητα ξέρουν ελάχιστα για τις δυνατότητες σου. Σε κατατάσσουν αβίαστα στην κατηγορία του ανήμπορου ανθρωπάκου, υποβιβάζουν τη βούληση σου και βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος για να τους επιβεβαιώσεις.

Ίσα-ίσα, που η διάψευση τους, είναι ένα από τα ύψιστα καθήκοντα σου.

Ο κόσμος γύρω σου υποφέρει από έλλειψη πίστης κι όχι αδικαιολόγητα. Το ξέρεις ότι έχει προδοθεί πολλές φορές, ότι κι εσύ έχεις προδοθεί, μα δεν το βάζεις κάτω. Μεγάλωσες αλλά η καρδιά σου βαστάει ακόμη και εκμεταλλεύεσαι το κάθε ξέφωτο που σου παρέχει το σύμπαν.

Την πίστη σου ότι θα τα καταφέρεις.



Και βέβαια, μπορείς να εμφυσήσεις και στους συνοδοιπόρους σου αυτήν την αισιοδοξία. Να τους κάνεις να γελάσουν, να διασκεδάσουν, να ερωτευθούν. Να τους παρασύρεις στον χορό των απολαύσεων της καρδιάς που είναι ανεκτίμητες και δεν σκιάζονται από τα βάσανα. Να τους εμψυχώσεις, θυμίζοντας τους εκείνες τις στιγμές που η όρεξη τους για ζωή νικούσε κάθε στέρηση. Τότε που αγαπούσαν κι έκαναν σχέδια χωρίς να έχουν μια πεντάρα στην τσέπη.

Τελικά μπορείς να περνάς καλά, με το να προσφέρεις. Με το να διώχνεις τη θλίψη από τους συνανθρώπους σου κι όλα αυτά που τους βαραίνουν. Μα η πιο πολύτιμη συμβολή σου είναι ότι αναθερμαίνεις την πίστη τους για το καλύτερο. Βλέπουν εσένα, το ζωντανό παράδειγμα τους, που τους αποδεικνύει ότι δεν χάθηκαν όλα και ούτε πρόκειται να χαθούν και τότε είναι που η ζωή τους, γίνεται πηγή δημιουργίας κι όχι το κυνήγι μιας υλικής Χίμαιρας.

Συνέχισε να χορεύεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved