Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 8/12 έως 12/12

Η δεύτερη ευκαιρία

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 8/12 έως 12/12

Ο Ερμής περιπλανιέται στον Τοξότη και το παιχνίδι αρχίζει! Τον συνοδεύουν, ο Ουρανός, ο Χείρωνας κι ο Πλούτωνας, όμως αυτήν την φορά δεν είναι μόνον μια νέα πρόκληση που διεγείρει τις αισθήσεις σου, ούτε ένα πάθος που παίρνει δύναμη από το άγνωστο. Το σύμπαν σε τυλίγει με μια νοσταλγική μαγεία σαν αυτήν που νοιώθεις όταν ψηλαφίζεις τα αρχαία μάρμαρα με τις περπατησιές τους κι όταν αντικρίζεις μετά από πολύ καιρό έναν τόπο, που η αίσθηση του παρέμεινε αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Όταν γεύεσαι ένα παλιό καλό κρασί, όταν οσμίζεσαι τις σελίδες ενός παλιού βιβλίου.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος κι η ζωή σου έχει μια δεύτερη ευκαιρία, μήπως το ανεκπλήρωτο του παρελθόντος καρπίσει στο παρόν. Μήπως το εφήμερο του χθες, γίνει η βεβαιότητα του αύριο. Μήπως ζωντανέψει ένας θρύλος που δεν έσβησε ποτέ.

Ένας πρακτικός νους θα το ονόμαζε «επαναδιαπραγμάτευση» αλλά δεν είναι αυτή η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει μια αναβίωση, που ακόμη κι αν τελικά δεν ευοδωθεί, μπορεί να μείνει στην προσωπική σου ιστορία, ως μια επιστροφή που σε βοήθησε να καταλάβεις πολλά αλλά και να λυτρωθείς από τα φαντάσματα σου.



Γιατί οτιδήποτε, που κάτω από το βάρος της ανάγκης έμεινε κάποτε «μισό», θα συνεχίσει να τριβελίζει το μυαλό σου, σαν μια ταινία που δεν μπόρεσες να δεις το τέλος της, σαν ένα μυθιστόρημα που του έλειπαν οι τελευταίες σελίδες.

Άραγε νίκησες, έχασες ή μήπως η προσπάθειά σου έμεινε νεκροζώντανη στο κουτί της, σαν την περίφημη γάτα του Σρέντιγκερ;

Τώρα λοιπόν μπορείς να έχεις αυτό το πολυπόθητο τέλος. Να το αγγίξεις, να το κάνεις κτήμα σου και να προχωρήσεις μπροστά ελεύθερος, έχοντας κλείσει μια εκκρεμότητα, που είναι σπουδαία για τη ζωή σου.

Πολύ πιο δύσκολη όμως μπορεί να αποδειχθεί η δρομολόγηση των νέων σχεδίων σου, που επειδή δεν έχουν παρελθόν, ο ανάδρομος Ερμής τα… προστάζει να αποκτήσουν! Έτσι το πιθανότερο είναι πως μέχρι τα Χριστούγεννα, αυτός ο νέος κύκλος θα έχει διακοπεί από ένα ακόμη παιχνίδι της μοίρας, αφήνοντας όμως παρακαταθήκη το παρελθόν του για την επόμενη φορά που η ζωή σου θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ρόδα είναι και γυρίζει

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved