Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24/11 έως 28/11

Διασταυρούμενα πυρά

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24/11 έως 28/11

Από την μια στέκει ο βλοσυρός Κρόνος να σου κουνά το δάκτυλο, κρατώντας παραμάσχαλα το ποινολόγιο και την βίτσα. Ο φόβος της τιμωρίας πλανάται πάνω από την τάξη σου.

Η κατάθλιψη της απόρριψης σε κυριεύει. Η σύνοδός του με τον Ερμή κρύβει τα όνειρά σου και αραδιάζει κανόνες και πρέπει, ενοχές και ανασφάλειες.

Θα είσαι άραγε συνεπής στα μέτρα που ορίζει ή θα σε ξαπλώσει στο κρεβάτι του Προκρούστη;

Ψάχνεις για τον Θησέα σου αλλά πρόσεξε τι εύχεσαι!

Γιατί οι μεγάλοι αλεξιπτωτιστές έρχονται σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Άρης κι ο Ουρανός ετοιμάζουν την μεγάλη ανατροπή ή αλλιώς το μεγάλο χουνέρι στον κραταιό θεματοφύλακα. Κι όσο πιο ασφυκτικοί είναι οι κανόνες που βάζει εκείνος, τόσο περισσότερο αγριεύουν. Καίνε τα σύμβολα της εξουσίας του, συντρίβουν την έννομο τάξη.

«Κάτω οι πάνω και πάνω οι κάτω», αναφωνούν με ένα στόμα και μια ψυχή!



Η ορμή των τυμπάνων κι ο ήχος μιας ροκ κιθάρας σπάνε τον καθωσπρέπει κόσμο σου κι άγρια ουρλιαχτά σαρώνουν την σκηνή.

Οι ροκάδες της ζωής σου είναι ξανά εδώ κι εσύ βρίσκεσαι πια σε φρικτό δίλημμα: Να μείνεις το καλό παιδί της τάξης ή να τους ακολουθήσεις;

Ό,τι κι αν διαλέξεις -το ξέρεις- θα έχει το κόστος του. Οι οργισμένοι «άλλοι» θα καθρεφτίσουν την ανέκφραστη πλευρά σου. Υπάκουσες στο σύστημα; Θα γίνεις θύμα της αδέσποτης βίας και των ασύμμετρων απειλών. Δεν υπάκουσες; Θα τιμωρηθείς σκληρά.

Πώς γίνεται λοιπόν να ξεφύγεις από αυτήν την κοσμική μέγγενη;

Κακά τα ψέματα, στον εξωτερικό κόσμο σου, το εγχείρημά σου θα είναι δύσκολο κι αν τύχει να βρεθείς μεταξύ διασταυρούμενων πυρών, η μόνη σου ελπίδα είναι να ξεγλιστρήσεις από το πεδίο της μάχης χωρίς να σε πάρει κανείς χαμπάρι.

Αν όμως μεταστοιχειώσεις την κοσμική ενέργεια σε έργο, συνθέτοντας τα αντίθετα τότε οι πιθανότητές σου θα γίνουν πολύ καλύτερες.

Να παντρέψεις λοιπόν την δομή με την πρωτοτυπία, την ελευθερία με τον σεβασμό, την «τρέλα» με τη γνώση και την αλήθεια σου με το σκίρτημα της καρδιάς σου.

Επιστήμονας, καλλιτέχνης ή θυμόσοφος ξωμάχος, τα πεδία του πολιτισμού σου σε περιμένουν για να διαπρέψεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved