Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/8

Σελήνη στην Παρθένο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/8

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα με οργανωτική διάθεση και γήινη αύρα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου, σήμερα 28/8 στις 21:14 το βράδυ.

Με βάση την εξονυχιστική λεπτομέρεια σε όλες τις κινήσεις και την τάση να χειρίζεται άψογα κάθε απρόοπτο μεθοδεύοντας την καθημερινότητα, μας αφήνει να αναπαυτούμε ήσυχοι.

Στις 29/8 πλέον στις 5:17 το πρωί, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ξεκινά την ημέρα με εργατική διάθεση, πλήρη αφοσίωση στο σκοπό και επιδιώξεις που απελευθερώνουν την ενέργεια σε δημιουργικές δραστηριότητες πάσης φύσεως. Τα συναισθήματά μας είναι έντονα και ισχυρά προς όποια κατεύθυνση τα οδηγήσουμε.

Στις 6:04 το πρωί, η σύνοδος με τον Ήλιο δημιουργεί ευμετάβλητη διάθεση, που διχάζει την αποφασιστικότητα, νιώθοντας μπερδεμένοι ως το πώς να χειριστούμε τα διάφορα θέματα μιας καθημερινότητας που είναι απαιτητική. Οι εναλλαγές στη διάθεσή μας μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με τους γύρω μας, συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, αφού η μονομανία που μας διακατέχει γίνεται εμμονή, προκαλώντας δυσαρέσκεια.

Ως τις 12:10 το μεσημέρι θα είμαστε σε διαρκή ένταση αλλά παράλληλα δημιουργικοί, μέχρι που η επιρροή της συνόδου με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις.

Η διάθεση αποκρυσταλλώνεται παίρνοντας μια ευχάριστη μορφή, ενώ γινόμαστε συνεργάσιμοι, ευγενικοί, καλοί οικοδεσπότες και άριστοι επικοινωνιολόγοι.

Οργανώνουμε τα πάντα γρήγορα και λεπτομερώς, με απόλυτη σαφήνεια και τάξη, ενώ οι ιδέες και οι προτάσεις μας είναι ευπρόσδεκτες και αποδεκτές.

Κάθε είδους οικονομικές εκκρεμότητες, μπορούν να τακτοποιηθούν αυτό το διάστημα με τον καλύτερο τρόπο έως και το απόγευμα.

Στις 13:58 το τρίγωνο με το Δία που θα μας συντροφεύσει ως τις βραδινές ώρες, μας κάνει να αισθανθούμε σιγουριά και ασφάλεια, εκτονώνει την πίεση αποπνέοντας αισιοδοξία και χαρά, ενώ ασχολούμαστε με κάθε τι που χρειάζεται την προσοχή μας και το είχαμε παραμελήσει. Συνειδητοποιούμε πως ακόμα και μια δουλειά στο σπίτι που άλλοτε μας φαίνονταν αγγαρεία, την φέρνουμε εις πέρας με ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Το ίδιο συμβαίνει και σε συναισθηματικό επίπεδο, αποφορτίζοντας τα θέματα που βάραιναν την ατμόσφαιρα. Η ζωτικότητά μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και παρόλο που ο ενθουσιασμός δεν διαφαίνεται έντονος, η πεζή μας συμπεριφορά αποτελεί ένα πολύτιμο διάλλειμα.

Στις 30/8 στις 1:14 το πρωί, το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, δυναμώνει ακόμα περισσότερο τη θέληση για να στοχεύσουμε σε συναλλαγές που θα επιφέρουν κέρδος, αναλαμβάνοντας δράση για μια καλά οργανωμένη επιθυμία μας. Πάντα με βάση την κοινή λογική και ξέροντας καλά που πατάμε, δεν αφήνουμε περιθώρια για ρίσκα, θέλοντας οπωσδήποτε να επιτύχουμε στις επιδιώξεις μας.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλους πλανήτες στη γήινη περιπλάνησή της, αφήνοντάς μας το περιθώριο να σκεφτούμε καλά πριν πράξουμε.

Στις 21:26 το βράδυ, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού διαχέοντας μια αρμονική και εκλεπτυσμένη διάθεση, που δυστυχώς δεν μπορεί να εκφραστεί χωρίς εμπόδια και εσωτερικές συγκρούσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved