Αστρολογική Εφημερία, από 27 έως 30 Αυγούστου

Αφίετε τα παιδία ελθέ προς εμέ...
Αστρολογική Εφημερία, από 27 έως 30 Αυγούστου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

20100627_John_Rizopoulos02JPEG_copy_copy_copy

Πάμε σαν άλλοτε!
Κάθε χθες και χειρότερα, κάθε αύριο και καλύτερα... Έτσι τουλάχιστον υποδεικνύουν (για την ώρα) οι πλανήτες που μας δίνουν το δικαίωμα να ξεδιψάσουμε με το αθάνατο νερό της ζωής, ξαποσταίνοντας σε μια όαση χαράς και δημιουργίας.
Ο Δίας και η Αφροδίτη έχουν πολλά κέφια, ενώ στο γλέντι που στήνουν παρέα με τον Ήλιο και την life-stylist Δήμητρα, συμμετέχει ακόμη και ο «βαρύς κι ασήκωτος» Πλούτωνας, συμβάλλοντας σε μια ουσιαστική εξαργύρωση της παιδικής μας περιέργειας.
Όπως τα παιδιά ανακαλύπτουν παίζοντας εκείνα που δεν βλέπουν οι μεγάλοι, έτσι κι όλοι εμείς καλούμαστε να αφεθούμε στην κοσμική παλίρροια και να γευθούμε το δώρο μιας «μυστικιστικής συμμετοχής» στην δημιουργία, επισημασμένης από μια σειρά «συμπτώσεων με νόημα».
Αρωγός στις προσπάθειες μας θα είναι και ο Ερμής, που ορθόδρομος πια και ορεξάτος βλέπει προς το μέλλον.




Έχουμε λοιπόν μπροστά μας ένα μάλλον ζωηρό τετραήμερο με τις θετικές ενδείξεις να υπερτερούν κατά πολύ των αρνητικών, κάτι που θα γίνει αισθητό και στα δώδεκα ζώδια.
Όλα αυτά βέβαια σε προσωπικό επίπεδο και εφόσον δεν κολλήσουμε σε σχήματα και πεποιθήσεις που με πρόσχημα το βόλεμα, στην πραγματικότητα έχουν φτιαχτεί για να μας δυσκολεύουν τη ζωή.




Την Δευτέρα, λίγο μετά τις πέντε το πρωί, ανοίγει και ο νέος μηνιαίος κύκλος που ορίζει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο.
Παίρνοντας σαν κριτήριο τις όψεις των Φώτων, αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει να είναι από τις πιο ήπιες της χρονιάς με πολλά θετικά στοιχεία, ιδίως για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους).
Ωστόσο για την συγκεκριμένη τριπλότητα υπάρχει και ένα αγκάθι που ακούει στο όνομα ...Ποσειδώνας.


Η περίοπτη θέση του πλανήτη στον χάρτη της Νέας Σελήνης, πάνω στην ακμή του 7ου οίκου υποδηλώνει πως μπορεί μεν να υπάρχουν προοπτικές σε πρακτικά θέματα πρώτης γραμμής (οικονομικά, επαγγελματικά) αλλά στο θέμα των σχέσεων και των συνεργασιών για εκείνες κι εκείνους που προσδοκούν μια ξεκάθαρη κατάσταση το ...φανάρι είναι κόκκινο!



Και το πράγμα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον και αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού σε μια ανάλογα ...ubnormal κατεύθυνση κινείται και η Αφροδίτη, η οποία εκτός από το ευπρόσδεκτο και «εύκολο» τρίγωνο της με τον Δία, σχηματίζει δύο ακόμη «κρυφές» όψεις-φωτιά με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.
Το όλο σκηνικό στους ουρανούς παραπέμπει σε ροκ καταστάσεις -που μάλιστα προκύπτουν «στα χαζά»- και από αυτήν την άποψη όσες και όσοι θεωρούν πως έχουν δεμένο τον γάιδαρο τους, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφθούν. Αντίθετα οι λάτρεις της περιπέτειας και των ακραίων συγκινήσεων έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν!

new_moon_29_aug
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved