Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 31/10 έως 01/11

Βγαίνοντας από την πλάνη

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 31/10 έως 01/11

Και να που ο Ποσειδώνας παίρνει ξανά το χρίσμα του επικυρίαρχου. Η αντίθεσή του με τον αστρικό Άρης σου ζητά είναι να ακολουθήσεις το δικό του δρόμο, αναδεικνύοντας όμως τον καλύτερο εαυτό σου.

Τον Καλλιτέχνη, τον Θεραπευτή, τον Ανθρωπιστή, τον Εμψυχωτή ή τον Στοχαστή που κρύβεις μέσα σου. Την Πίστη στις δυνατότητες σου, την Αγάπη σου, την θέληση σου να απεμπλακείς από το βάρος των προβλημάτων σου, όχι γιατί δεν υπάρχουν αλλά επειδή δείχνουν τόσο ασήμαντα κάτω από το μεγαλείο σου.

Ναι ξέρω…

Θα μου πεις για τις δόλιες και τις παρασκηνιακές δράσεις, που σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια.

Για τους τοξικούς ανθρώπους, που σε περιβάλλουν. Για όψιμους σταυροφόρους, που τυφλωμένοι από το δόγμα τους κάνουν την ιδεολογία τους μια ακολουθία φρίκης.

Όμως εδώ είναι που θα μετρήσει η δική σου θέση, αφού εσύ είσαι «ο παρατηρητής, που επηρεάζει το αποτέλεσμα». Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξεις για να λειτουργήσεις την ενέργεια του πλανήτη, μπορεί είτε να εξυψωθείς και να ανακαλύψεις τα θαύματα που κατοικούν εντός σου, είτε να παραδοθείς στα φαντάσματά σου ή τα φαντάσματά τους



Ο κόσμος του αοράτου που σε περιβάλλει θα πάρει την μορφή σου, απεικονίζοντας είτε την ομορφιά, είτε την ασχήμια της ψυχής σου.

Στο έχω ξαναγράψει: Ο κλέφτης και ο απατεώνας βλέπουν παντού μόνον απάτες, όπως κι ο δολοπλόκος δολοπλοκίες. Το αιώνιο θύμα βλέπει παντού τους δόλιους σωτήρες του. Ο θρησκόληπτος τα σημάδια του φανατισμού του. Κι ο αστρολόγος που σε προειδοποιεί εμμονικά για την «κακότητα» του Ποσειδώνα, δεν βλέπει παρά την δική του προσκόλληση στην ύλη, το αποκλειστικό ενδιαφέρον του για την τσέπη του.

Προσπέρασε τα όλα αυτά και κάνε την υπέρβαση σου. Γίνε παιδί του Ποσειδώνα, αφέσου στην αγκάλη του, όπως αφήνεσαι στα σύμβολα του την ώρα που κοιμάσαι. Πίστεψε στον εσωτερικό εαυτό σου και θα απελευθερωθείς.

Γιατί αν έχεις κρατήσει ζωντανή έστω και μια σπίθα από την αγνότητα σου, αυτή θα θεριέψει, φωτίζοντας τα μυστήρια της ύπαρξης σου. Οδηγώντας σε σαν υπνοβάτη στην πηγή της δημιουργίας και της αλήθειας σου, υψώνοντας σε πάνω από εμπόδια και δυσκολίες.

Μη φοβηθείς λοιπόν να βρεθείς στο κατώφλι του Συνειδητού σου, εκεί που ο νους και οι αισθήσεις σου βρέχονται από τα κύματα της έμπνευσης και της διαίσθησης.

Αυτές είναι οι προωθητικές σου δυνάμεις, εμπιστεύσου τις. Δώσε σάρκα και οστά στα όνειρα σου, ευχήσου με όλη τη δύναμη της ψυχής σου, ακολούθησε τον μίτο της Αριάδνης που σε οδηγεί έξω από τον λαβύρινθο της αληθοφανούς πλάνης σου.

Έμπνευση, διαίσθηση, πίστη και αγάπη, αυτοί είναι οι οδηγοί σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved