Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28 Αυγούστου

Η Σελήνη στον Λέοντα

 

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28 Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

d8cb69657f9bff74890479e39d89d4de_S

Η μυστήρια γυναίκα αφήνει το οικείο περιβάλλον της και ύφος γοητείας μεσοπολέμου, χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα, σήμερα στις 19:09 το βράδυ.

Η επιρροή του τριγώνου με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 1:30 το πρωί της 27/8, θα επηρεάσει το βράδυ μας και τη διάθεσή μας προς μια ανατρεπτική κατεύθυνση, με σκοπό να κάνουμε κάτι διαφορετικό έστω και στιγμιαία.

Όσοι επιλέξουν βραδινή έξοδο, θα μοιάζουν σαν να λικνίζονται σε ρυθμούς σάμπας με την αδρεναλίνη στα ύψη. Οποιαδήποτε επιλογή πάντως, θα χαρακτηρίζεται από κάτι πρωτότυπο, που θα εισβάλει αιφνιδιαστικά στο νου μας.

Στις 12:44 το μεσημέρι το τετράγωνο με το Δία που επηρεάζει από το πρωί και ως το απόγευμα, ξεκινά την ημέρα με τάσεις υπερβολής στη συμπεριφορά μας. Προβάλλουμε τον εαυτό μας μέσα από υλικές και συναισθηματικές σπατάλες, επιδιώκοντας την απόκτηση όσων περισσότερων αγαθών μπορούμε. Η παράλληλα η αλαζονική και επιδειξιομανής μας τάση, δεν περνάει απαρατήρητη. Η ζεστή και φιλική μας προσέγγιση μέσα από τη γενναιοδωρία μας παρεκτρέπεται, με αποτέλεσμα κάποιους διαπληκτισμούς που δεν θα επηρεάσουν την γενικότερη στολιδιασμένη πορεία μας.

Στις 20:06 ακολουθεί το εξάγωνο με τον Κρόνο που λειτουργεί σαν εξισορροπιστικός ορός στους αναστατωμένους συναισθηματικούς μας ηλεκτρολύτες.

Βασιζόμενοι στον εαυτό μας και με αυτοπεποίθηση λιονταριού που βγαίνει βόλτα στη ζούγκλα, καταστέλλουμε κάθε παρατραβηγμένη προηγούμενη συμπεριφορά και κερδίζουμε την απόλυτη αποδοχή και θαυμασμό των άλλων.

Πριν τελειώσει η ημέρα, από αργά το βράδυ θα μας συντροφεύσει και η επιρροή της συνόδου με τον Ερμή η οποία κορυφώνεται στις 2:49 το πρωί της 28/8.

Από ευθεία πλέον φορά στο ζώδιο του Λέοντα συναντά τη φίλη του Σελήνη δίνοντας έμφαση στα προσωπικά μας ζητήματα και την ευκαιρία να συζητήσουμε με φίλους κα κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα, όλα εκείνα που εκκρεμούν και μας απασχολεί η διευθέτησή τους. Το βράδυ λοιπόν, μπορεί να κλείσει με μια ψυχολογική ανακούφιση.

Όλη την ημέρα της 28ης Αυγούστου θα νιώθουμε δύναμη, ζωντάνια, και εσωτερική ακτινοβολία που διαχέεται προς τα έξω, έχοντας μια δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα.

Στις 20:11 το βράδυ, η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα, θα δώσει άλλη χροιά στη διάθεση, εκείνη της ρομαντικής και γαληνεμένης, που δύσκολα αγχώνεται και προβληματίζεται μέσα στην ισορροπία που την έχει περιβάλλει.

Στις 21:14 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου για μια διήμερη ξενάγηση σε ένα τεράστιο λούνα παρκ χαράς και ανανέωσης.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved