Η ορμητική Αφροδίτη στον Κριό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Κριό από 6 έως 29 Απριλίου

Η ορμητική Αφροδίτη στον Κριό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει με ορμή και δύναμη στον Κριό στις 6 του μηνός και μέχρι τις 29 Απριλίου θα δίνει το δικό της στίγμα. Μέσα από αυτό θα δημιουργηθεί μια καινούργια ώθηση σε όλες τις ερωτικές, οικονομικές και κοινωνικές καταστάσεις. Η φύση έτσι και αλλιώς αυτής της Αφροδίτης είναι πολύ δημιουργική και κυρίως ερωτική. Στον Κριό μπορεί να χάνει για λίγο το μέτρο και να βιάζεται περισσότερο από το κανονικό, γιατί ό,τι θέλει το θέλει «εδώ και τώρα» και χάνει εύκολα την κρίση της. Για αυτό οι βιαστικοί και παρορμητικοί έρωτες θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Κριός

Είσαι ευνούμενος/ος και το νιώθεις ήδη γιατί η καρδιά σου κτυπάει πιο δυνατά από άλλες φορές. Τον εαυτό σου πλέον θα τον βάλεις ψηλά και η εμφάνισή σου θα είναι πολύ εντυπωσιακή και δυναμική. Σίγουρα θα βιάζεσαι γιατί θα θέλεις να πρωτοπορήσεις και μαζί με την πρωτοτυπία θα σπάσεις πολλά από τα παλιά σου δεσμά. Ο εγωισμός σου πιθανόν να είναι υπερβολικός αλλά τώρα νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να αρέσεις και να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Για αυτό πολλά καινούργια ρούχα, ξεχωριστές εμφανίσεις και αλλαγή στο στυλ μαλλιών θα μπουν στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητάς σου. Όσο πάντως θα διαρκεί η επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα ζεις μέσα σε μια υπερβολή.

Ταύρος

Θέλεις με τον δικό σου τρόπο να εντυπωσιάσεις οπότε προσπαθείς έστω και με ένα πολύ κρυφό τρόπο να διακριθείς και να φανείς μέσα από τις έντονες και διαφορετικές καταστάσεις. Όλα θα γίνουν βέβαια κάτω από το τραπέζι αλλά δεν έχεις σκοπό να παραμείνεις όπως παλιά. Θα αποκαλύψεις συναισθήματα και συγχρόνως θα σου αποκαλυφθούν οπότε θα έχεις μια σφαιρική εικόνα για το πως πρέπει να κινηθείς και τι τελικά πρέπει να ξεχάσεις και να αφήσεις πίσω σου. Δεν θα χαρίσεις στον εαυτό σου την ψευδαίσθηση ότι τελικά υπάρχει αγάπη ενώ υπήρχε τελικά ψέμα η αδιαφορία. Θα το φτάσεις μέχρι τέρμα και τελικά ο από μηχανής Θεός θα σε ανταμείψει.

Δίδυμοι

Θα ξεχάσεις για λίγο τους όρους της φιλικής διάθεσης με ένα πρόσωπο και πιθανόν, υποτίθεται στα πλαίσια της φιλικής σχέσης, να παίξεις ένα συγκλονιστικό ερωτικό παιχνίδι που θα έχει όμως αρχή και τέλος. Πάντως θα βρεθείς με νέα άτομα τα οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναδείς μόλις περάσει η πλανητική επιρροή της Αφροδίτης στον Κριό. Αλλά κατά την διάρκεια, θα μπεις μέσα στα όλα και θα υποστηρίξεις ακόμα και άτομα η ιδέες που για σένα πριν λίγο καιρό ήταν άγνωστα. Αλλά δεν σε νοιάζει αρκεί που εσύ νιώθεις όρεξη και διάθεση για ζωή. Μπορεί ακόμα και να γνωρίσεις τον/την μελλοντικό/η σου σύντροφο θα είναι σταθμός στην ζωή σου. Όλα θα γίνουν γρήγορα και βιαστικά και εσύ δεν θα προλάβεις με το μυαλό σου να κρίνεις να ερευνήσεις και να απορρίψεις.

Καρκίνος

Βίαζεσαι γιατί έχεις πάρει φόρα και θα ανοιχτείς υπερβολικά σε νέες κοινωνικές γνωριμίες και επαφές. Μπορεί να είναι όλα νέα άτομα τα οποία πιστεύεις όμως ότι θα σε στηρίξουν στη δουλειά σου. Για αυτό γενικά θα είσαι περισσότερο παραρομητικός/η σε νέες καταστάσεις. Η ωραιοπάθεια μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα και πιθανόν να θέλεις να αλλάξεις την εμφάνισή σου κάνοντας πολύ διαφορετικές αλλά και τολμηρές εμφανίσεις. Γενικά θα βιάζεσαι και αυτό είναι και καλό και κακό. Να προσέξεις τις υπερβολές αλλά και την πιθανή φιλοδοξία για πράγματα που ίσως να μην έχουν και τόσο μεγάλη τελικά αξία στο βάθος του χρόνου.

Λέων

Έχεις μπει πλέον στην τελική ευθεία της δράσης σου και κάνεις ακόμα και απερισκεψίες. Αλλά επειδή βιάζεσαι και θέλεις οπωσδήποτε να τελειώνεις κάποιες δουλειές που μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό, δεν θα μπεις με τίποτα στις λεπτομέρειες. Θα αρκεστείς μόνο στη δράση. Και σίγουρα τελικά όλο αυτό θα σου βγει σε καλό γιατί θα δράσεις και δεν θα περιμένεις τις ιδιαίτερες συνθήκες που θα ταιριάζουν στην βασιλική προσωπικότητά σου. Η ανάμειξή σου σε παρέες που είναι τελείως διαφορετικές από τη δική σου νοοτροπία θα είναι μια μοναδική εμπειρία, γιατί θα εντρυφήσεις και στις χύμα καταστάσεις αλλά και στην απλότητα των νέων γνωριμιών. Οπότε θα βγεις κατά κάποιο τρόπο κερδισμένος/η.

Παρθένος

Θα ξεπεράσεις τα όρια σου μέσα από τολμηρές κινήσεις και πιθανόν από εκκαθαρίσεις τις οποίες σπρώχνοντας με τον τρόπο σου τα πράγματα προς την τελική ευθεία. Γιατί το νιώθεις ήδη μέσα σου ότι θέλεις να ξεχάσεις και να ξεπεράσεις ακόμα και ένα παρελθόν που δεν σου είναι χρήσιμο. Μια ξαφνική συνεργασία μπορεί να κρατήσει για λίγο αλλά εσένα θα σου κάνει πολύ καλό, αφού θα σε μάθει να ρισκάρεις χωρίς να μπαίνεις σε λεπτομέρειες οι οποίες σε καθηλώνουν και σε κάνουν να λεπτολογείς και να αναλύεις τα πάντα. Θα έχεις εύνοια από συνεργασία με τρίτους αλλά μπορεί να έχεις και χασούρα ανάλογα με τους χειρισμούς σου.

Ζυγός

Είσαι από τους ευνοούμενους γιατί η Αφροδίτη θα είναι στο άξονά σου, οπότε θα σου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για συνεργασίες για προσωπική σχέση αλλά και για νέες πρωτοπόρες καταστάσεις. Για να δικαιωθείς εύκολα, θα χρειαστείς μεγαλύτερη δύναμη όταν βάλεις τα πράγματα στην θέση τους. Η σκέψη για γάμο ή για συγκατοίκηση μπορεί να έρθει ξαφνικά και απρόσμενα. Σίγουρα θα είσαι σε μια μόνιμη βιασύνη γιατί νιώθεις ότι έχεις πετύχει έναν εύκολο λαχνό. Το ζητούμενο αυτής της περιόδου είναι να δράσεις πολύ δυναμικά και να προλάβεις τις καλές εξελίξεις.

Σκορπιός

Ομορφαίνεις με κάποιο τρόπο την καθημερινότητά σου γιατί είτε θα μπεις σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής είτε θα ασχοληθείς έντονα με θέματα ομορφιάς και περιποίησης. Όλα θα τα κάνεις με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο γιατί θα ανοίξεις όλα τα μέτωπα και θα προσπαθήσεις να τα εξωρραίσεις και να τα κάνεις πολύ πιο εύπεπτα για τη δική σου την ψυχοσύνθεση. Η σχέση μέσα στη δουλειά σου μπορεί να σε ανανεώσει, αλλά αν δεν κάνεις συγκεκριμένα βήματα πιθανόν να μην εξελιχτεί. Γενικά πάντως, βρίσκεσαι σε μια... αλαφιασμένη κατάσταση γιατί θέλεις να κάνεις σε όλα μια καινούργια αρχή.

Τοξότης

Θα περάσεις πολύ ωραία γιατί έχεις στο μυαλό σου την περιπέτεια, τη διασκέδαση και όχι μόνο. Θα ερωτοτροπήσεις με έναν πολύ ζωντανό και ορμητικό τρόπο και θα ρισκάρεις ακόμα και για τα πιο μικρά πράγματα. Η κρίση σου μπορεί να είναι βιαστική και πιθανόν και υπερβολική, αλλά για να κάνεις κάτι καινούργιο μπορεί να το χρειάζεσαι όλο αυτό. Αλλιώς θα σε κρατάνε τα «πρέπει» και τα «μη». Η προσωπική σου σχέση θα πάρει άλλη μορφή επειδή εσύ θα έχεις τη δύναμη να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους. Ξαφνικοί έρωτες με μικρότερα ή, κατά τη δική σου την κρίση, ακατάλληλα πρόσωπα θα είναι πιθανόν μέσα στις επόμενες δράσεις σου.

Αιγόκερως

Θα ξεσηκωθείς από το ρεύμα της Άνοιξης και θα μπεις και εσύ σε μια πολύ δυναμική ροή. Μέσα στον χώρο του σπιτιού σου θα κάνεις πολλές αλλαγές και μπορεί να ξεσηκώσεις ακόμα και κάποια παλιά ή αγαπημένα σου έπιπλα με στόχο να τα αλλάξεις. Θα επιδοθείς σε βαψίματα, θα πετάξεις και θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Όλα αυτά σίγουρα θα σου φέρουν ένα αέρα ανανέωσης. Επίσης το σεμνό ντύσιμο μπορεί ξαφνικά να μετατραπεί σε έξαλλο και εκκεντρικό. Μπορεί να χάσεις για λίγο το μέτρο σου αλλά θα βγεις έξω από τα καβούκι σου και αυτό μάλλον θα σου κάνει καλό. Μπορεί να ξεφύγεις οικονομικά λόγω της διάθεσής σου να χαλάσεις χρήματα χωρίς να σε ενδιαφέρει τι πρόκειται να γίνει μετά.

Υδροχόος

Έχεις πάρει καινούργιες κατευθύνσεις γιατί κινείσαι δυναμικά και μπορεί και εκκεντρικά. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει στο να μπεις σε νέους κύκλους με άτομα που ασχολούνται με τέχνη ή βιβλία. Η βελτίωση της σκέψης σου θα ομορφύνει το τοπίο γύρω και οι ελπίδες σου θα αναγεννηθούν. Όλα πάντως θα είναι διαφορετικά και θα βγεις και εσύ από τα αδιέξοδα πιο γρήγορα. Γενικά, το κέφι σου θα είναι ακμαίο και θετικό, οπότε με τον τρόπο σου θα ξεσηκώσεις και θα ξεσηκωθείς με στόχο να περνάς καλά. Κυρίως σε ταξίδια και επαφές που θα είναι πολύ επιβοηθητικές για τα επαγγελματικά σου και όχι μόνο.

Ιχθύες

Θα διαφοροποιηθείς σε σχέση με τα οικονομικά σου και οι απαιτήσεις σου πάνω σε θέματα αγορών που αφορούν καλλυντικά , κρέμες , ρούχα και οτιδήποτε σου δημιουργεί τη διάθεση της καλοπέρασης και του «ευ ζην» θα αυξηθεί μανιωδώς. Μπορεί να σου βγει στην επιφάνεια η φιλοδοξία να φανείς περισσότερο από άλλες φορές και αυτό πιθανόν θα σε κάνει να έχεις εμφανίσεις πολύ ακραίες και εκκεντρικές για τη δική σου την ψυχοσύνθεση. Η ματαιοδοξία σου θα τονιστεί για λίγο ευτυχώς και θα κάνεις κινήσεις για να φανείς σε επίπεδο οικονομικό. Μαζί με τη ματαιοδοξία θα αυξηθεί και η γενναιοδωρία αλλά και η σπατάλη, κάνοντας τους φίλους σου να νιώσουν τυχεροί επειδή θα αγοράζεις γενικά για όλους δώρα.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved