Η γλυκιά Αφροδίτη στους Ιχθύες και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από 12 Μαρτίου έως 5 Απριλίου

Η γλυκιά Αφροδίτη στους Ιχθύες και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες το Σάββατο στις 12/3 και μέχρι τις 5 Απριλίου στην ατμόσφαιρα θα αρχίσει να αιωρείται μια απαλή ενέργεια με κύρια χαρακτηριστικά τη συμπόνια και τη στήριξη απέναντι σε κάθε άτομο που είναι αδύναμο ή έχει ανάγκη από συμπαράσταση αλλά και τρυφερότητα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μεγάλες κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη απο υποστήριξη και αγάπη. Σίγουρα θα επωφεληθούν οι Ιχθύες και μετά οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι.

Κριός

Η κεντρική ιδέα είναι ότι αλλάζει τελείως η εσωτερική σου θέαση και κάπως αφήνεσαι στις καταστάσεις με έναν καρτερικό τρόπο. Επίσης, μπορεί να έχεις μια βοήθεια που δεν το περιμένεις από μια πηγή που μέχρι τώρα ήταν άγνωστη ή αφανής. Το μοίρασμα μέσα σε δυο σχέσεις θα ανατρέψει την απλή καθημερινότητά σου και πιθανόν να αναλωθείς σε έναν πλατωνικό έρωτα ο οποίος σίγουρα θα σε μπερδέψει περισσότερο. Πάντως η αυταπάρνηση και η αυτοθυσία θα ενωθεί με τον κόσμο της φαντασίας σου και θα λειτουργήσει πολύ δημιουργικά.

Ταύρος
Πολλοί φίλοι σε συνδυασμό με νέες εμπειρίες και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα σε συγκινήσουν ιδιαίτερα. Θα έχεις επιτυχία, αν δουλέψεις με ομάδες και οργανισμούς. Η τάση για φιλανθρωπία και για υποστήριξη των αδυνάτων θα σε ενεργοποιήσουν ιδιαίτερα. Ένας έντονος ιδεαλισμός μπορεί να σε διακρίνει που θα σε βγάλει από τις προσωπικές σου ανασφάλειες και θα λειτουργήσεις με περισσότερη εμπιστοσύνη και ελπίδα στην καθημερινότητα. Ένας φίλος μπορεί να βρεθεί στην θέση ενός ερωτικού συντρόφου αλλά και αντιστρόφως.

Δίδυμοι
Θα γίνεις χωρίς να το θέλεις πολλά «κομμάτια» για να ανταποκριθείς σε καλέσματα και εκδηλώσεις, αφού δεν θα ξέρεις τίνος χατίρι να χαλάσεις. Η παρουσία σου θα βοηθήσει περισσότερο ώστε να κατακτήσεις κάποια κοινωνικά οφέλη. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι κάποιες υπερβολικές ευαισθησίες οι οποίες πιθανόν να σε παρασύρουν σε λάθη ή σε εκτιμήσεις που σίγουρα δεν θα έχουν σχέση και με την τρέχουσα πραγματικότητα. Θα ευαισθητοποιηθείς πάντως μέσα στην σχέση σου και πιθανόν να κάνεις πίσω ακόμα και όταν έχεις δίκιο. Η πίστη πάντως δεν θα είναι και το πρώτο αξίωμα αυτό το διάστημα γιατί με τον τρόπο σου θα τάξεις πολλά.

Καρκίνος
Ξεκινάει μια περίοδος η οποία θα σε παρασύρει στο να συμμετέχεις περισσότερο σε πολιτιστικά γεγονότα αλλά και σε ταξίδια, σε μουσική εκπαίδευση, φιλοσοφικές αναζητήσεις καθώς και σε μοιραίες περιπέτειες. Οι σχέσεις σου πάντως με άτομα που δεν είχατε και την καλύτερη επαφή και κυρίως με συγγενικά πρόσωπα, θα καλυτερεύσουν και θα έρθετε πιο κοντά. Γενικά θα κατανοείς πιο εύκολα τα προβλήματα των άλλων και αυτό θα σε βοηθήσει στο να εξυγιάνεις την εσωτερική σου επιθετικότητα. Μια σχέση από το εξωτερικό ή ένα άτομο που μπορεί να ταξιδεύει συνέχεια θα σε ενθουσιάσει.

Λέων
Θα έχεις οφέλη μέσα από έναν συνεταιρισμό και μπορεί να βγεις κερδισμένος/η από ασφαλιστικά ή κληρονομικά θέματα. Θα έχεις υποστήριξη από ένα άτομο ή ακόμα και από μια ολόκληρη ομάδα και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει στο να κάνεις ένα βήμα που άλλες φορές το θεωρούσες ρίσκο. Η σεξουαλικότητά σου θα εκτονωθεί με έναν πιο αισθησιακό τρόπο και αυτό θα σε φέρει πολύ κοντά με ένα άτομο, γιατί θα έχεις έντονη συναισθηματική συμπεριφορά. Η έλλειψη πειθαρχίας στο φαγητό ή το ποτό μπορεί να σε βγάλει για λίγο από το πρόγραμμά σου.

Παρθένος
Θεωρείσαι από τους ευνοούμενους της περιόδου αυτής, αφού η Αφροδίτη που θα είναι στον άξονά σου για ένα μεγάλο διάστημα θα φέρει καλές συνεργασίες και πολλά ανοίγματα προς νέα άτομα. Θα ανοίξουν πόρτες που σίγουρα θα είναι για το καλό σου. Η διστακτικότητα που είχες σε διάφορες υποθέσεις θα αντικατασταθεί με σιγουριά και με την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις και ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα περίμενες. Οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο κοντινές και θα έχεις τη διάθεση να γίνεις περισσότερο συντροφικός/η. Πάντως με τις προοπτικές που θα υπάρξουν θα ωφεληθείς και εσύ στο έπακρο.

Ζυγός
Συμπεριφέρεσαι αρκετά φιλικά και θετικά με τους γύρω σου. Σε σημείο όμως που μπορεί να παρεξηγηθείς γιατί δεν θα βάζεις τα όριά σου ή θα έχεις μια χαλαρότητα που θα σπάει κόκκαλά. Όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να ερωτευτείς μέσα στη δουλειά σου και να φέρεις ένα μικρό πανικό, αφού άλλα θα νιώθεις και άλλα μπορεί να δείχνεις προς τα έξω. Γενικά, το καλό είναι ότι θα αναζητάς την ηρεμία και την ησυχία σου και σίγουρα όλο αυτό θα σε βγάλει από το άγχος. Θα θέλεις οι ανάγκες σου να γίνονται σεβαστές από τους άλλους και γενικά να σου φέρονται πολύ εκλεπτυσμένα.

Σκορπιός
Η ερωτική σου ζωή θα εκτιναχθεί γρήγορα στα ύψη και μάλιστα τα θετικά αποτελέσματα θα φανούν πολύ γρήγορα. Επειδή περίμενες καρτερικά να ξεκινήσει μια σχέση με ένα άτομο που εδώ και καιρό το έπαιζε περισσότερο φίλος/η σου, τώρα αλλάζει το παιχνίδι και με τη γοητεία σου θα αναγκαστεί τελικά να κάνει τις εξομολογήσεις του/της. Σίγουρα θα βελτιωθεί κατά πολύ η υπάρχουσα σχέση σου και με τον τρόπο σου θα ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες στιγμές, γιατί θα δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση. Το ρίσκο στις διάφορες δουλειές που θέλεις να επικεντρωθείς θα είναι πιο εύκολο και θα έχεις κέρδη, αν φυσικά βοηθάνε και άλλες συνθήκες.

Τοξότης
Θα εστιάσεις περισσότερο στις οικογενειακές σου σχέσεις και κατά κάποιο τρόπο θα αναζητήσεις την αρμονία και την ηρεμία μέσα στο σπίτι σου. Για αυτό δεν θα εμπλέκεσαι εύκολα σε ανούσιες συζητήσεις που μπορεί να πληγώσουν τα δικά σου άτομα. Η πολυτέλεια αλλά και η ψυχαγωγία θα είναι ένα κομμάτι των επιθυμιών σου που με πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο θα γίνουν πραγματικότητα. Η αγάπη και η ζεστασιά θα γίνουν κομμάτια της καθημερινότητάς σου και θα αλλάξουν πολλά από τα κακώς κείμενα. Να αποφεύγεις όμως τις υπερβολές και τις κραιπάλες γιατί μπορεί να... παραχαλαρώσεις.

Αιγόκερως
Θα αναγνωρίσεις την ανάγκη σου να το ρίξεις για λίγο έξω και δεν θα αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Μπορεί να βρίσκεσαι συχνά-πυκνά με φίλους και με άτομα που ξέρουν να ζουν και να διασκεδάζουν. Οι ευχάριστες σχέσεις με τα αδέλφια και τους συγγενείς σου θα είναι μια πολύ φωτεινή πλευρά της αγχωμένης σου ζωής. Οι ημέρες σου πάντως και γενικά η καθημερινότητά σου θα κυλήσουν πιο εύκολα. Ακόμα και τα επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να μετατραπούν σε διασκέδαση και σε χαλαρωτικές στιγμές. Μια νέα γνωριμία μ’ ένα πρόσωπο που έχει μεγάλη καλλιτεχνική και δημιουργική παρουσία σίγουρα θα σου πηγαίνει γάντι.

Υδροχόος
Θα πάρεις χρήματα ακόμα και μη αναμενόμενα και σίγουρα θα έχεις υποστήριξη, κυρίως αν εργάζεσαι με το γυναικείο κοινό. Γενικότερα, τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν με έναν πιο ευχάριστο τρόπο ή εσύ θα δημιουργήσεις ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον στο οποίο δεν θα νιώθεις άβολα. Πάντως θα έχεις μια ιδιαίτερη γοητεία γιατί θα ανοιχτείς περισσότερο και θα δείξεις τα αισθήματά σου, οπότε δεν θα έχεις εκείνη την απόμακρη στάση. Αυτό θα σου φέρει μια μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και έναν πιο εύκολο χειρισμό των συναισθημάτων σου. Το καλό είναι ότι θα εκφράζεις τη θέρμη που είναι αναγκαία για να πετυχαίνεις ακόμα και τους οικονομικούς σου στόχους.

Ιχθύες
Είσαι από τους μεγάλους ευνοούμενους, αφού η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου και μέσα από αυτό θα εκδηλώσεις στους γύρω σου μια πολύ θετική αλλά και συμπονετική παρουσία. Αν έχεις εξασκηθεί στην αγάπη και στην συμπόνια, θα ανελιχθείς σε προσωπικό επίπεδο και θα σταματήσεις να έχεις αντιπαλότητες. Η Αφροδίτη σε αυτήν τη θέση σε υποχρεώνει να κάνεις υπερβάσεις μέσω της αγάπης και να συγχωρήσεις ακόμα και τις πιο περίεργες ή δύσκολες συμπεριφορές. Γιατί θα κατανοήσεις βαθιά τον λόγο που φέρεται περίεργα κάθε άτομο που σε είχε πληγώσει στο παρελθόν. Οπότε, τώρα θα δράσεις με μια ανεξαρτησία αφού δεν θα σε πονάει τόσο πολύ όσο παλιά. Θα ζεις στο «εδώ και τώρα» με μεγάλη διάθεση για καλή ζωή και με ευχάριστες προσωπικές τοποθετήσεις.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved