Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 58' 16" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 19° 24' 37" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 25° 32' 33" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 39' 14" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 23° 27' 38" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 18' 37" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 24' 03" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 36' 05" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 55' 02" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 34" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 54' 47" ΚΡΙΟΣ

Ο εκρηκτικός Άρης στον Σκορπιό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει στον Σκορπίο στις 3 Ιανουαρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Μαρτίου ενώ θα επιστρέψει 28 Μαΐου έως τις 2 Αυγούστου που θα φύγει οριστικά

Ο εκρηκτικός Άρης στον Σκορπιό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης ξεκινάει την πορεία του στον Σκορπιό από τις 3 Ιανουαρίου και θα κάνει μια μεγάλη διαδρομή η οποία θα κρατήσει συνολικά (με μια διακοπή) μέχρι και τις 2 Αυγούστου. Η αλλαγή στο ζώδιο θα γίνει από τις 6 Μαρτίου μέχρι και τις 28 Μαΐου, οπότε θα υπάρχουν πολλές εξελίξεις σε παγκόσμιο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Άρης στον Σκορπιό θα επιμείνει στην διατήρηση αρχών οι οποίες είναι μεν πολύ δυναμικές αλλά θα έχουν και μια ιδιαίτερη στρατηγική. Η στάση «όλα ή τίποτε» θα επικρατήσει κατά κόρον και με αυτόν τον τρόπο οι συμβιβασμοί θα γίνουν πιο δύσκολοι ή σε μερικές περιπτώσεις σχεδόν αδύνατοι. Θα ευνοηθούν ιδιαιτέρως οι Σκορπιοί και μετά οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες.

Κριός
Θα προσπαθήσεις να προσαρμόσεις τις προσωπικές σου αξίες μέσα από μια πολύ βαθιά έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας θα σου αλλάξουν τα εσωτερικά αλλά και τα εξωτερικά δεδομένα σου. Η στάση ζωής σου θα είναι περισσότερο σταθερή και διεκδικητική γι’ αυτό θα αλλάξουν κάποιες συνθήκες, κυρίως στο οικονομικό επίπεδο που αφορά σε τρίτους. Επίσης, μπορεί να ασχοληθείς και με χρήματα ή επενδύσεις άλλων ατόμων. Το ενδιαφέρον για ψυχικά θέματα αλλά και για την μετά θάνατο ζωή μπορεί να σου αλλάξει ελαφρώς την ψυχολογία. Δεν θα αφήσεις τίποτε να πάει χαμένο και θα έχεις μια εσωτερική παρόρμηση να γνωρίσεις το μεγάλο βάθος που κρύβεις ακόμα και από εσένα. Η μεθοδικότητα και κυρίως η διάθεση για έλεγχο των άλλων θα είναι ένα ακόμα διαφορετικό στοιχείο που θα εμφανίσεις. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι η καχυποψία και η ζήλεια προς τον/τη σύντροφό σου.

Ταύρος
Το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί περισσότερο στις στενές σου σχέσεις και στα άτομα από τα οποία νιώθεις ότι έχεις κάποια εξάρτηση. Θα σκορπίζεις την ενέργειά σου σε άλλους και θα περιμένεις να λάβεις και πάλι μέσα από αυτούς. Μπορεί να είσαι λίγο εριστικός/η ή θα νιώθεις ότι βιώνεις έναν ανταγωνισμό. Πάντως θα ξεδιαλύνεις οριστικά αυτό το διάστημα όλα τα κρυφά διλλήματα που κουβαλάς μέχρι τώρα και αφορούν κυρίως τον/την σύντροφο ή στενό συνεργάτη. Μπορεί να υπάρχουν διαπληκτισμοί, με στόχο όμως να επιλυθούν όλα τα οικονομικά θέματα που σας αφορούν, ακόμα και αυτά που είναι συνδεμένα με ένα ακίνητο ή ένα κομμάτι του παρελθόντος. Πάντως μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να παντρευτείς βιαστικά καθώς επίσης και να χωρίσεις. Θα σε ενδιαφέρει πολύ η κοινή γνώμη και αυτή του/της συντρόφου σου.

Δίδυμοι
Θα μπεις στην διαδικασία να σταθεροποίησες οτιδήποτε κάνεις και κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Θα αναγκαστείς να ερευνήσεις την ουσία των πραγμάτων στην καθημερινότητά σου γιατί δεν θέλεις πλέον τίποτε να είναι επιφανειακό. Η αξία της δουλειάς σου θα φανεί και σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην πιέσεις πολύ τον εαυτό σου γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια διάφορα ψυχοσωματικά. Ο θυμός σου πρέπει να κοντρολαριστεί και κυρίως απέναντι σε άτομα που εργάζεσαι στον ίδιο χώρο μαζί τους. Για να μην βιώνεις εντάσεις σε καθημερινό επίπεδο και κυρίως κρυφές, χρειάζεται να βρεις τρόπο να εκτονώνεσαι σωματικά.

Καρκίνος
Θα ανάψουν φωτιές στην ερωτική σου ζωή, αφού θα γίνουν όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα. Θα έχεις την τάση να φλερτάρεις και να κάνεις τα δικά σου γιατί κρατάς και κάποια απωθημένα για αυτό θα βιώσεις πολλές και έντονες στιγμές πάθους και ερωτικού παροξυσμού. Η διάθεση να δημιουργήσεις σε επιχειρηματικό επίπεδο θα σε κάνει να ρισκάρεις αλλά εκ του ασφαλούς. Η καλοπέραση και η διασκέδαση μπορεί να είναι στις προτεραιότητές σου. Ο συνδυασμός του σεξαπίλ και ρομαντισμού θα φέρει μπροστά στα πόδια σου ένα άτομο που εδώ και πολύ καιρό σε απέρριπτε ή ένα καινούργιο που θα ζήσεις μαζί του τον μεγάλο έρωτα. Επειδή θα έχεις μεγάλη γονιμότητα, πιθανόν να μπει στην οικογένεια ένα νέο μέλος ή να ασχοληθείς πολύ δυναμικά με το θέμα «παιδί».

Λέων
Θα στρέψεις πλέον όλο το ενδιαφέρον σου στο να κερδίσεις χρήματα και να διεκδικήσεις οτιδήποτε σου ανήκει. Οπότε, θα δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις αλλά βουβές και κρυφές. Θα αντιληφθείς ένα άλλο κομμάτι της ζωής που σου ξεφεύγει και θα αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες οι οποίες θα σε κάνουν να δεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Η ανάγκη για οικογενειακή ασφάλεια θα σου δώσει αυτοπειθαρχία και μπορεί να νιώσεις ότι μερικές φορές βρίσκεσαι κάτω από στρατιωτικό καθεστώς, είτε των άλλων είτε από τον ίδιο σου τον εαυτό. Τα συναισθήματά σου πάντως σε ό,τι κάνεις θα είναι πολύ ισχυρά το ίδιο και το ένστικτό σου και θα σου στέλνουν συνέχεια μηνύματα για οικονομική και σεξουαλική εξασφάλιση και επιβολή.

Παρθένος
Θα ξεκινήσει μια περίοδος πολύ έντονα δημιουργική για σένα η οποία όμως δεν θα είναι και πολύ χαλαρή, αφού μπορεί και να αναγκάζεσαι να ταξιδεύεις ή θα βιώνεις καθημερινά πίεση στο επικοινωνιακό κομμάτι. Ο στόχος σου θα είναι να δείξεις ξεκάθαρα την στάση σου απέναντι στα πράγματα και τις καταστάσεις και δεν θα μείνεις ουδέτερος/η ή αδρανής σε καμία περίπτωση. Θα ξεκινήσεις ένα αγώνα ίσως γιατί θέλεις να αποδείξεις σε συγκεκριμένα θέματα που σε αφορούν ότι έχεις δίκιο και νιώθεις ότι δεν έχεις άλλα περιθώρια. Μπορεί να σου πάρει αρκετό χρόνο, κυρίως αν σχετίζονται με διεκδικήσεις με συγγενείς αλλά τελικά θα καταφέρεις να δικαιωθείς. Θα έχεις πλήθος ιδεών οι οποίες θα σου φέρουν δράση και συγχρόνως μεγάλη υπερδιέγερση για την υλοποίησή τους. Το θέμα ενός αυτοκινήτου μπορεί να σε απασχολήσει περισσότερο από ό, τι χρειάζεται. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην χάσεις το τακτ σου και γίνεις επικριτικός/η γιατί όλα θέλουν το μέτρο τους.

Ζυγός
Τα ενδιαφέροντά σου θα μετατοπιστούν περισσότερο στα οικονομικά σου και θα ψάχνεις συνέχεια τρόπους να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες αλλά και πώς θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από τις ατομικές σου προσπάθειες. Μπορεί να γίνεις αρκετά ανυπόμονος/η ή να έχεις υψηλές προσδοκίες που πιθανόν να σου βγουν στην επιφάνεια από παλιά απωθημένα. Θα αναλάβεις ένα καινούργιο επαγγελματικό πόστο και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο να εξασφαλίσεις περισσότερα οικονομικά οφέλη. Η ασχολία με ένα ακίνητο θα σου δημιουργήσει ένταση αν δεν το διαχειριστείς σωστά. Γενικά, μπορεί να χάσεις για λίγο το ρομαντικό σου κομμάτι και να αποβλέπεις μόνο στο κέρδος που θα έχεις σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο, θα δουλέψεις σκληρά αυτό το διάστημα για να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά.

Σκορπιός
Ήρθε η στιγμή να βγάλεις στην επιφάνεια όλη τη δύναμή σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα φτιάξεις ένα πλάνο που θα εκφράζει περισσότερο την προσωπικότητά σου γιατί τώρα θα βγουν στην επιφάνεια τα θετικά και τα αρνητικά σου στοιχεία και θα πρέπει να τα ισορροπήσεις, κάτι που σίγουρα δε θα είναι εύκολο. Λόγω της έντονης σωματικής ενέργειας που θα έχεις, να είσαι προσεκτικός/η αν αθλείσαι γιατί μπορεί να υπάρξουν και ατυχήματα. Το ότι θα μάθεις τον εαυτό σου περισσότερο από ποτέ είναι το πιο σημαντικό γιατί σου δίνεται τεράστια ευκαιρία αυτή την στιγμή να στραφείς μέσα σου και να δουλέψεις με σένα. Έτσι, θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και θα εξελιχθείς σαν άτομο.

Τοξότης
Θα μπεις για ένα διάστημα στο περιθώριο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα δρας, απλά θα είναι περισσότερο σε εσωτερικό επίπεδο. Για να πετύχεις όμως, το μυστικό είναι να εστιάσεις κάπου συγκεκριμένα. Χρειάζεται να δουλέψεις περισσότερο κομμάτια που έχεις κρύψει στο ασυνείδητο και δεν τα γνωρίζεις πολύ καλά. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να τα μάθεις και να αποδεχτείς ένα κρυφό σου κομμάτι. Θα κάνεις πολλά σχέδια για οικονομικά θέματα και επειδή θα βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά, θα καταλάβεις τι προσφέρεις σαν άτομο και πώς συμβάλλεις στο γενικό καλό. Αν είσαι πιο προσεκτικός/η στα θέματα της υγείας σου, δε θα ταλαιπωρηθείς ούτε θα αναγκαστείς να μείνεις μέσα για ένα διάστημα. Επίσης, θα χρειαστεί να είσαι όσο πιο επιμελής μπορείς σε νομικά ζητήματα και να αποφύγεις να μπλεχτείς σε περίεργες υποθέσεις, είτε ερωτικές είτε οικονομικές.

Αιγόκερως
Η σχέση σου με τους άλλους θα μπει σε άλλη τροχιά και αυτό θα σε κάνει να βελτιώσεις το επίπεδο και την ποιότητά της, κυρίως αν αφορά σε ομάδες ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν το δείχνει το ωροσκόπιό σου και συνάδουν και άλλοι πλανήτες, μπορεί να αναλάβεις ηγετική θέση στην κοινωνία, πάνω σε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Μπορεί να κάνεις νέες φιλίες μέσα από τις επαγγελματικές σου επαφές. Θα είσαι πολύ πιστός/η και σταθερός/η σε αξίες και σε ιδέες που αφορούν στο γενικό καλό. Η διαφήμιση, επίσης, μπορεί να είναι ο τομέας που θα ασχοληθείς, ιδίως αν έχεις αποφασίσει να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου. Ένας φίλος μπορεί, μετά από ατέρμονες συζητήσεις και συναντήσεις, να γίνει το ερωτικό σου ταίρι. Γενικά πάντως θα προκαλείς έντονα συναισθήματα και θα βγάζεις αισθησιασμό.

Υδροχόος
Το «καύσιμό σου», αυτή την περίοδο, για να λειτουργήσεις θα προέρχεται από ανταγωνιστικότητα, ελεγχόμενο θυμό και πιθανόν ένα κομμάτι εγωισμού που σε υποχρεώνει να ξεχωρίσεις. Δεν θα το βάλεις κάτω και αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό γιατί θα παραμείνεις σταθερός/η στους στόχους σου και στις επιδιώξεις σου. Η καριέρα σου θα αρχίσει να ανεβαίνει αλλά η ανηφόρα θα είναι μεγάλη και δύσκολη. Αυτό που θέλεις είναι να κερδίσεις χρήματα και να πάρεις πίσω ό, τι σου ανήκει. Θα κάνεις συνεχείς αναφορές στο παρελθόν και μετά θα σφίγγεις τα δόντια για να προχωρήσεις μπροστά. Το ζητούμενο είναι να μην σε κερδίσει το παρελθόν αλλά το παρόν κι αυτό θα το πετύχεις όταν βάλεις τα συναισθήματα που σε ταλαιπωρούν σε μια τάξη.

Ιχθύες
Ξεκινάς με τις καλύτερες προοπτικές, αφού ο Άρης θα χρωματίσει την ζωή σου με έντονα συναισθήματα και ιδιαίτερη δράση την οποία για να την διαχειριστείς καλά θα πρέπει να έχεις ψυχική ηρεμία. Το αποτέλεσμα θα είναι καλό γιατί δεν θα παραμείνεις κολλημένος/η σε βαριά και δυσάρεστα συναισθήματα. Αντίθετα, θα τα εξωραΐσεις με στόχο την προσωπική σου εξέλιξη. Η ανεξαρτησία θα σου δώσει μεγαλύτερη ισχύ σε ό, τι κάνεις κι η αυτονομία θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου οι οποίοι μπορεί να συνδέονται άμεσα με το εξωτερικό και με δουλειές εκεί. Η σοβαρή μελέτη και η έρευνα πάνω σε συγκεκριμένα θέματα θα σου ανοίξουν άλλους ορίζοντες. Τίποτε δεν θα αφήσεις στην τύχη και όλα θα γίνουν κάτω από τον έλεγχό σου. Πιθανόν θρησκευτικές ή ηθικές αρχές που πρεσβεύεις να σε κάνουν να πολεμήσεις για να τις επιβάλλεις, με ένα τρόπο πολύ αυταρχικό.

Διάβασε επίσης:

Η περιπετειώδης Αφροδίτη στον Τοξότη - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

 

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved