Η παθιασμένη Αφροδίτη στον Σκορπιό - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη παραδίνει την σκυτάλη στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει από τις 5 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου.

Η παθιασμένη Αφροδίτη στον Σκορπιό - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Το τοπίο θα γεμίσει με ερωτικά πάθη αλλά και αντιζηλίες οι οποίες θα αποσκοπούν σε συναισθηματικό και οικονομικό έλεγχο αλλά και σε μεγάλα συναισθηματικά βάθη. Το πιο σημαντικό στοιχείο που χρειάζεται συγχρόνως και ιδιαίτερη προσοχή είναι να μην γίνει ανάμειξη των προσωπικών σχέσεων με τα επαγγελματικά γιατί εκεί πλέον οι συζητήσεις θα έχουν σκοπιμότητα και στόχο μόνο το συμφέρον. Η λίμπιντο θα είναι τονισμένη και η σεξουαλικότητα θα αναδειχθεί σε βασικό στοιχείο της γοητείας. Ευνούνται αλλά με μέτρο και ιδιαίτερη προσοχή, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες.

Κριός

Μπαίνεις σε μια φάση μυστικότητας αλλά και ελέγχου όλων των καταστάσεων που μέχρι τώρα ένιωθες ότι σου ξεφεύγουν. Πιθανόν να στοχεύσεις στον αισθησιασμό και ίσως αυτό στο βγάλει στην επιφάνεια ένας Σκορπιός. Η υποστήριξη των άλλων ατόμων θα σου δώσει το προβάδισμα σε οικονομικές συνεργασίες. Μόνο που τίποτα δεν γίνεται δωρεάν και εσύ πρέπει να δώσεις «γη και ύδωρ» για να λάβεις αυτήν τη συγκεκριμένη εύνοια ακόμα και σε ένα κληρονομικό θέμα. Αν ασχολείσαι με τράπεζες ή με ασφάλειες θα έχεις εξέλιξη.

Ταύρος

Θα έχεις έντονα συναισθήματα και σεξουαλικές επιθυμίες τις οποίες θα τις εκφράζεις πιο εύκολα στο πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σου. Επίσης, θα διαφοροποιηθούν και οι συνεργασίες σου γιατί θα έχουν βάθος και απόλυτο χαρακτήρα. Μπορεί να σε διακρίνει μυστικοπάθεια και να μην ανοίγεσαι ακόμα και στα δικά σου άτομα. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί θα εμπιστευτείς κι έτσι θα νιώσεις καλύτερα, αφού τελικά θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια όμορφη και σταθερή ατμόσφαιρα. Με την μυστηριώδη συμπεριφορά σου πάντως θα σαγηνέψεις και αυτός είναι τελικά ο στόχος σου.

Δίδυμοι

Θα λειτουργήσεις περίεργα και με έναν τρόπο έντονα συναισθηματικό γιατί θα έχεις ανάγκη να κατακτήσεις κάποιους συγκεκριμένους στόχους. Το ότι θα ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου και κυρίως μέσω των προσωπικών σου σχέσεων πιθανόν να είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Αλλά τελικά θα ενώσεις δυνάμεις που μέχρι τώρα τις θεωρούσες ασύμβατες. Η δουλειά σου μπορεί να έχει για ένα διάστημα και μια καλλιτεχνική ενασχόληση και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει στο να εκτονώσεις κάποια έντονα συναισθήματα. Τα ρούχα σου, η δίαιτα και γενικά οτιδήποτε κάνεις για να διατηρείσαι σε καλό επίπεδο θα είναι αφορμή για να μπεις πιο βαθιά στον εαυτό σου. Μια νέα γνωριμία στο χώρο δουλειάς μπορεί να γίνει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Καρκίνος

Σίγουρα μπαίνεις σε μια φάση που το ερωτικό σου στοιχείο θα ενισχυθεί έντονα. Η δραστηριότητα από την πλευρά σου θα είναι πολύ έντονη και κυρίως μοιραία. Γιατί δεν θα μπορείς να αντισταθείς σε ένα πρόσωπο που θα έρθει στην ζωή σου. Το θέμα είναι να αφεθείς χωρίς να φοβάσαι και χωρίς να κρίνεις το πιθανό μελλοντικό αποτέλεσμα. Η αγάπη θα είναι το κίνητρο και το συστατικό για να γίνει οτιδήποτε θελήσεις. Αν ευνοούν και άλλες συνθήκες θα δεις να γίνονται πολλά και καλά πράγματα και στη δουλειά σου, περισσότερο όμως στους τομείς που σε κάνουν να χαίρεσαι και να νιώθεις ευχαρίστηση. Πιθανόν θα πάρεις απόφαση για ένα παιδί και αυτό θα σου δημιουργήσει μεγάλη εσωτερική χαρά.

Λέων

Η δημιουργία ενός ζεστού και τρυφερού περιβάλλοντος μέσα στο σπίτι σίγουρα είναι ο επόμενος στόχος σου. Γιατί θέλεις να βρίσκονται όλα σε μια ισορροπία και αρμονία τουλάχιστον από την πλευρά σου. Πιθανόν να χρωματίσεις λίγο παραπάνω τη ζεστασιά του χώρου σου με πολλά υλικά αγαθά γεμίζοντάς τον με ανέσεις και πιθανώς με πολυτέλεια. Θα είσαι αισιόδοξος/η γενικά και θα προσπαθήσεις να φτιάξεις όλα τα θέματα σχέσεων που σε απασχολούν. Ίσως να υπάρχει πάθος και σκοπιμότητα από την πλευρά σου, αλλά τελικά αν μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κολλάς στο τι θα πάρεις θα δεις ότι θα κατακτήσεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα γίνει εκ των πραγμάτων πιο κοντινή.

Παρθένος

Βρίσκεσαι σε μια διαφορετική πραγματικότητα η οποία θα σε ωφελήσει με έναν τρόπο πολύ άμεσο και έντονα συναισθηματικό. Η προσέγγιση και η εξοικείωση με τα άλλα άτομα θα σε βοηθήσει να μπεις σε άλλη φάση, ακόμα και μεταξύ συγγενών ή ατόμων που είσαι πολύ μακριά. Η επιδίωξή σου θα είναι οι ευχάριστες σχέσεις και θα κάνεις πολύ δουλειά από την πλευρά σου να γεφυρώσεις χάσματα επικοινωνίας που πιθανόν να υπάρχουν με άτομα της οικογένειας. Το μυαλό σου θα αναζητήσει εκλεπτυσμένες εμπειρίες. Η μελέτη και τα κοντινά ταξίδια θα είναι η μεγάλη σου ευχαρίστηση. Αν σε κάποιους τομείς έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο θα βγει εύκολα γιατί θα έχεις διάθεση να το εκφράσεις.

Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης σου αλλά στο ζώδιο του Σκορπιού δεν μπορεί να εκφράσει όλες τις ιδιότητες που επιθυμείς για να δημιουργηθεί η αρμονία. Τα πάντα θα είναι αρκετά χρωματισμένα από πάθος και αισθησιακές αναζητήσεις, αρκετά έντονες για την δική σου ψυχολογία, χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν θα τα καταφέρεις να πάρεις το νέο μήνυμα. Απλά οι κραδασμοί σου δεν θα είναι σε υψηλές συχνότητες και θα συμβιβαστείς ακόμα και με πράγματα που ίσως να μην δημιουργούν τόσο μεγάλη αρμονία. Αλλά τελικά εσύ θα καταφέρεις να φέρεις είς πέρας κυρίως οικονομικές επιθυμίες, μέσα όμως από την πίεση των αισθήσεών σου που θα είναι υπερβολικά τονισμένες. Η μυστικοπάθεια, η διεκδίκηση και η σαγήνη που πιθανόν θέλεις να εξασκήσεις είναι οι νέοι σου στόχοι.

Σκορπιός

Ομορφαίνει η ζωή σου με διάφορες αισθησιακές αναζητήσεις και γενικά με την αίσθηση της ομορφιάς στην ζωή σου. Όλα όμως γίνονται μέσα από μοιραίες καταστάσεις γεμάτες πάθος και ένταση. Όχι ότι δεν σου αρέσει, αντίθετα, αυτό αναζητάς για να νιώσεις τη δύναμη στη ζωή σου. Οι σεξουαλικές σου επιθυμίες θα βγουν στην επιφάνεια και το κρυφτούλι που μπορεί να παίζεις με ένα άλλο πρόσωπο πιθανόν να γίνει πιο φανερό από την πλευρά σου. Όταν κάποιος σε απορρίψει πιθανόν να νιώθεις μεγάλη απελπισία αλλά και πάλι θα δοκιμάσεις να βγεις εύκολα από εκεί, αφού θα έχεις μια εσωτερική αισιοδοξία ότι τελικά θα τα καταφέρεις. Οι οικονομικές σου ικανότητες θα είναι περισσότερο φανερές και θα αναζητήσεις το χρήμα με μεγαλύτερη ευκολία.

Τοξότης

Η ιδιωτικότητα και η μυστικότητα θα μπει στην πρώτη γραμμή και από εκεί που τα έβγαζες όλα στη φόρα θα σταματήσεις πλέον να τα αναλύσεις, με στόχο την εξασφάλιση μιας πολύ κλειστής και ιδιαίτερης σχέσης η οποία σε έχει κινητοποιήσει ιδιαίτερα. Η συμπόνια και η φιλανθρωπία θα σε κάνουν να βιώσεις μεγαλύτερες εσωτερικές συγκινήσεις και να κινηθείς με στόχο να εξυπηρετήσεις ή να βοηθήσεις ένα άτομο ή ομάδα που έχει σίγουρα την ανάγκη σου. Το απόκρυφο και ιδιαίτερο νόημα της ζωής θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης. Η μουσική και η φαντασία είναι αυτά που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να απελευθερωθείς από ταμπού.

Αιγόκερως

Οι φίλοι θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να βιώσεις έντονες συναισθηματικές εμπειρίες. Αν διαθέτεις καλλιτεχνικό ταλέντο και κυρίως εσωτερική ευαισθησία θα την βγάλεις πιο εύκολα στην ομάδα και σε φίλους που έχεις γύρω σου. Οι προσπάθειες για να έχεις μεγαλύτερη κοινωνικότητα και ανοίγματα προς όλους θα πιάσουν τόπο. Πάντως, θα επιδιώξεις γνωριμίες με στόχο και την επαγγελματική εξασφάλιση καθώς και το χρήμα, μέσα όμως σε ένα σίγουρο περιβάλλον. Πιθανόν ένας φίλος να σου… προκύψει τελικά εραστής, ερωμένη. Γενικά, θα είναι μια περίοδος που αν συντρέχουν και άλλοι παράγοντες θα νιώσεις ευχαρίστηση γιατί θα έχεις μεγαλύτερα κίνητρα για ζωή.

Υδροχόος

Ανοίγεις τους ορίζοντές σου με στόχο την επαγγελματική και κοινωνική εξασφάλιση. Πιθανόν να κάνεις παρέες ακόμα και με άτομα που παλιά δεν συμφωνούσες μαζί τους και τώρα σίγουρα θα υπάρχει μια σκοπιμότητα, την οποία μέχρι πρότινος δεν ενέκρινες και τόσο. Αλλά τώρα όλα αλλάζουν και σίγουρα βλέπεις περισσότερο το συμφέρον σου. Ο έντονος μαγνητισμός σου θα βοηθήσει στο να κατακτήσεις ακόμα και μέσα από τη δουλειά σου στόχους ερωτικούς. Γενικά θα κινηθείς όμως για το χρήμα και την επιτυχία και οι φιλοδοξίες σου θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Η δημοφιλία στον χώρο που κινείσαι θα είναι δεδομένη.

Ιχθύες

Θα απολαύσεις περισσότερο από ποτέ όλα τα πολιτιστικά γεγονότα και κυρίως τα ταξίδα και την περιπέτεια. Η φιλοσοφία μαζί με την εκπαίδευση θα αποτελέσει ένα πολύ ισχυρό κομμάτι στη ζωή σου. Γιατί το βλέπεις ότι έχεις ανάγκη την επέκταση και την ποιότητα και σίγουρα δεν θα το στερήσεις από τον εαυτό σου. Αν το «έχεις» σαν χαρακτήρας, μπορεί να εκφράσεις με εμφατικό τρόπο θρησκευτικές απόψεις που θα έχουν και ένα φανατικό στοιχείο. Η σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό μπορεί να ενεργοποιηθεί έντονα αυτή την περίοδο. Γενικά, θα έχεις εύνοια και τύχη από το εξωτερικό καθώς επίσης σε νομικές και πανεπιστημιακές υποθέσεις.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved