Ο πρακτικός Δίας στην Παρθένο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Δίας εισέρχεται στην Παρθένο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ο πρακτικός Δίας στην Παρθένο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Δίας αλλάζει την μεγαλοπρεπή και λαμπερή φορεσιά του από το Λιοντάρι και από τις 11 Αυγούστου του 2015 έως και στις 8 Σεπτεμβρίου του 2016 φοράει τα ταπεινά του ρούχα και εισέρχεται στην Παρθένο, δίνοντας μια τελείως διαφορετική νότα σε όλα τα πράγματα, αφού θα κτυπήσει με το ραβδάκι του με ένα τρόπο πολύ πρακτικό περιμένοντας αποτελέσματα μέσα από ευσυνείδητη δουλειά και πολύ οργάνωση. Η σχέση με ολων των ειδών τις υπηρεσίες σε συνδυασμό με το φιλότιμο και την τάση προς εξυπηρέτηση των πάντων θα είναι μια γενική αρχή που θα υπάρχει σαν ενέργεια στις πράξεις μας. Ο τρόπος της επέκτασης όλων των ζωδίων θα εκφράζεται με ανάλυση και πρακτικότητα, σε διαφορετικές όμως εκφάνσεις. Γιατί το κάθε ζώδιο την αξία της Παρθένου την αντιλαμβάνεται αλλιώς. Πάντως ο Δίας σε αυτό το ζώδιο έχει να κάνει με το χρήμα και την δημιουργία νέων προϋποθέσεων με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας η οποία θα προσφέρει μεγαλύτερες υλικές ευκαιρίες.

Κριός

Θα γειωθείς με ένα τρόπο υπερβολικό, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι μια γενικότερη και καλύτερη αξιολόγηση όλων των πρακτικών σου θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης της υγείας σου και όσων πρέπει να κάνεις για των εαυτό σου που δεν θα έχει απαραίτητα λαμπερή και πομπώδη απήχηση. Αθόρυβα και πολύ βουβά θα μπεις στην φάση της εξυπηρέτησης άλλων ατόμων και μαζί με αυτούς θα εξυπηρετήσεις και δικές σου υποθέσεις οι οποίες χρειάζονται ανάλυση αλλά και πολύ μεθοδευμένη δουλειά. Οι συνθήκες μέσα στην δουλειά σου θα αλλάξουν και όλο το θεωρητικό σου κομμάτι θα το κάνεις πραγματικότητα.

Ταύρος

Έρχεται η δική σου καλή πραγματικότητα που θα σε κάνει επιτέλους να ανακουφίσεις την ψυχή σου ασχολούμενος/η σε διάφορους δημιουργικούς τομείς αλλά και παίρνοντας ρίσκα... πάντα εκ του ασφαλούς βέβαια. Το ένστικτό σου πάνω σε θέματα κέρδους θα σε κάνει να ποντάρεις πολύ περισσότερα από παλιά σε δουλειές που δεν θα ρισκάριζες με τίποτα. Το ερωτικό παιχνίδι με ένα πρόσωπο που σου δημιουργεί ασφάλεια θα είναι μόνιμο και σταθερό.Και η σκέψη για παιδί ή για καλή ζωή θα επικρατεί συνέχεια και μόνιμα. Γιατί επιτέλους θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να υπερβεί τα όρια του.

Δίδυμοι

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Πιθανόν οι ασχολίες σου να είναι τόσες πολλές που στο τέλος να μην ξέρεις τι να διαλέξεις για να κατευθυνθείς στο στόχο σου. Σίγουρα θα σε απασχολήσει οτιδήποτε αφορά τα θέματα του σπιτιού και θα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές μέσα στον χώρο σου για να νιώσεις καλύτερα και να φτιάξεις ένα πολύ θετικό περιβάλλον. Η σχέση με τα άτομα από την οικογένεια σου θα γίνει αρκετά καλύτερη αρκεί βέβαια εσύ να κάνεις τις ιδιαίτερες σου προσπάθειες και να συγχωρέσεις κάποιες αρνητικές και δύσκολες συμπεριφορές των οικείων σου. Η οργάνωση πάντως θα σου χρειαστεί γιατί θα βγουν πολλά νέα πράγματα στην επιφάνεια που αν δεν τα προγραμματίσεις από πριν δεν θα πετύχουν και τόσο πολύ.

Καρκίνος

Η σχέση σου με την πραγματικότητα θα είναι πολύ θετική και θα ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις οι οποίες δεν σε άφηναν μέχρι τώρα να ηρεμήσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και μέσα από εκεί θα πάρεις καινούργια δύναμη για να κάνεις βήματα πολύ θετικά. Κάποιες σπουδές που είχες στο πρόγραμμα τώρα θα σου προκύψουν πιο εύκολα και θα ξεκινήσεις με νέες θετικές προοπτικές. Η επικοινωνία θα σε βοηθήσει να ελιχθείς και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η ανάπτυξη των δημοσίων σχέσεων θα βοηθήσει αρκετά τα σχέδια σου αφού με αυτόν τον τρόπο θα βρεις λύσεις που θα σε εξυπηρετούν άμεσα. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να φτάσεις την βαλίτσα πολύ μακριά και όχι μόνο.

Λέων

Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα γιατί θέλεις επιτέλους να βάλεις όλες τις ιδέες και τις ευκαιρίες να δουλεύουν προς όφελός σου. Δεν είναι εύκολο και δεν θα γίνει με την πρώτη. Γιατί χρειάζεσαι οργάνωση και πέρα από τα ωραία λόγια και τα μεγαλόπνοα σχέδια θα πρέπει να προχωρήσεις από την ιδέα στην πράξη. Μόνο με αυτόν τον τρόπο η επιρροή του Δία στο ζώδιο σου θα πιάσει τόπο και θα μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα πιο κάτω. Και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις χρήματα αλλά και ευκαιρίες για να ξεκινήσεις καινούργιες καταστάσεις, πού όμως θα έχουν μεγαλύτερη σχέση με την πραγματικότητα και την προσφορά προς όλες τις κατευθύνσεις. Η τάση σου να ζεις άνετα θα έρθει επιτέλους σε μια ισορροπία και θα δεις πράγματα που δεν τα είχες καν πριν αντιληφτεί.

Παρθένος

Θα ολοκληρωθείς σαν προσωπικότητα αφού θα δείξεις με τον καλύτερο τρόπο όλα σου τα προσόντα και τα ταλέντα. Η άνεση της έκφρασής σου σε συνδυασμό με μια διάθεση να απομακρύνεις κάθε τι άσχημο ή ψυχολογικά άρρωστο, θα σου δώσει μια νέα προοπτική ζωής και μια καινούργια αίσθηση καλύτερης πραγματικότητας. Η πιθανή αύξηση βάρους θα διαμορφώσει διαφορετικά το σώμα σου, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα παχύνεις. Μπορεί ο Δίας να εκφραστεί αλλιώς και να μη σου δώσει πάχος αλλά υπερβολή σε ό,τι κάνεις και σε ό,τι λες. Η ανάγκη για επέκταση και εξέλιξη θα σου δημιουργήσει και μια εσωτερική πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Το εσωτερικό αίσθημα αισιοδοξίας που θα σε χαρακτηρίζει θα κάνει την ζωή να σου φαίνεται πιο εύκολη και σίγουρα θα η τύχη θα υπάρξει σε πολλά επίπεδα, αρκεί να έχεις μια ανοικτή καρδιά για όλους και για όλα.

Ζυγός

Αυτήν τη χρονιά θα ασχοληθείς με μεγάλο ζήλο με την εσωτερική σου ζωή και γενικά θα εξυπηρετήσεις περισσότερο από άλλες φορές όλες τις μεταφυσικές ανησυχίες και τις θρησκευτικές σου ανάγκες. Μαζί με όλα αυτά θα ανακαλύψεις και τον «από μηχανής Θεό» ο οποίος θα λειτουργήσει στην ζωή σου εκεί που δεν το περιμένεις. Θα θεωρήσεις εσωτερική σου ανάγκη να βοηθήσεις άτομα που αγαπάς ή ακόμα και άλλα άτομα που πιθανόν να μην γνωρίζεις πολύ καλά. Εσύ πάντως το έργο σου θα το κάνεις και μάλιστα με το παραπάνω. Η καλλιτεχνική σου έφεση θα δέσει πολύ εύκολα με τις πρακτικές σου ικανότητες και σίγουρα θα κάνεις κάτι που θα σε εκφράζει περισσότερο σε δημιουργικό επίπεδο. Αν είσαι σε φάση σπουδών ή γενικά επαγγελματικής κατεύθυνσης μάλλον μπορεί να επηρεαστείς και να ακολουθήσεις κλάδους ιατρικής ή γενικά προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Εδώ όμως λειτουργούν και τα δυο άκρα. Είτε δηλαδή να είσαι πολύ δραστήριος /α και να συμπαραστέκεσαι σε πολλά άτομα ή να γίνεις οκνηρός/η και να ζεις μέσα στην φαντασία και στις αρνητικές ψευδαισθήσεις.

Σκορπιός

Έχεις πολλές νέες προοπτικές οι οποίες θα σου δώσουν την ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και γενικά οτιδήποτε δεν σου κάνει καλό ή δεν σου αρέσει. Οπότε είναι μια περίοδος που θα βγάλεις χρήματα και θα προχωρήσεις σε σχέδια πολύ πρακτικά, βάζοντας έτσι μια νέα σφραγίδα στη ζωή σου και στα πράγματα. Η μεγάλη σου αισιοδοξία θα σε κάνει να «σπρώξεις» κάποιες υποθέσεις με φίλους ή με ομάδες που τελικά θα σε ευνοήσουν επαγγελματικά. Θα γίνεις αναμορφωτής/α στις ζωές φίλων και άλλων ατόμων και θα βοηθήσεις να γίνουν εξελικτικές προσπάθειες που θα βοηθήσουν το στενό ή ευρύ περιβάλλον για να ζήσουν όλοι καλύτερα. Θα προσπαθήσεις πάντως να κάνεις όλες σου τις ιδέες πραγματικότητα και αυτό θα σε αναβαθμίσει υπερβολικά.

Τοξότης

Θα γίνουν κινήσεις από την πλευρά σου για να καθιερωθείς κοινωνικά γιατί κάπου έχεις ανάγκη να δικαιωθείς. Θα σε ενδιαφέρει πολύ η επαγγελματική σου άνοδός και κάπου μπορεί να γίνουν και υπερβολικές επεκτάσεις με στόχο να πετύχεις και την υλική εξασφάλιση την οποία έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ. Ίσως βρεις έναν εύκολο τρόπο να ξεπεράσεις κάποιες αδυναμίες σου και να βαδίσεις και πάλι σε έναν προοδευτικό δρόμο για την εξέλιξή σου. Πάντως, το ότι θέλεις να εξελίξεις τη ζωή σου ακόμα και μέσα από υπερβολές θα το καταλάβεις κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου. Και δεν θα σταματήσεις τις προσπάθειες μέχρι να το πετύχεις. Αυτό που χρειάζεσαι να είναι να κάνεις καλύτερη τη διατροφή σου μέσα από γνώση πάνω στα θέματα της υγείας σου και γενικά της καλής σου φυσικής κατάστασης.

Αιγόκερως

Το ηθικό σου ανεβαίνει και αυτό σε ωθεί να βάλεις στόχους οι οποίοι είναι πολύ εύκολοι αυτή την στιγμή για σένα.Η μοναδικότητά σου σε τομείς που εσύ έχεις τις πρώτες γνώσεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές φάσεις . Οι σπουδές και γενικά οτιδήποτε σε βοηθάει στην προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη θα είναι στην πρώτη γραμμή. Η διδασκαλία, η δικαιοσύνη και η ανώτερη ηθική θα είναι οι γραμμές πάνω στις οποίες θα κινηθείς. Πάντως, χρειάζεται προσοχή στα ανοίγματα, επειδή αν τα βρείς όλα εύκολα ίσως νιώσεις και μια ματαιοδοξία η οποία θα σου δώσει μεν άνοιγμα αλλά όχι σωστά αποτελέσματα σε σχέση με την ηθική. Ευτυχώς λόγω του ζωδίου σου το φρένο το έχεις έτσι και αλλιώς, οπότε μάλλον δεν θα κινδυνεύσεις από τις υπερβολές. Τα ταξίδια θα είναι στη πρώτη γραμμή και αυτό θα σου σε βοηθήσει να επεκταθείς σε όλα τα επίπεδα.

Υδροχόος

Θα ασχοληθείς με εντελώς νέα πράγματα τα οποία θα είναι για σένα πρωτόγνωρα και ίσως και δύσκολα. Τα θέματα ψυχολογικής υγείας θα σου βγουν στην επιφάνεια με στόχο να επιλύσεις κάποια τραύματα τα οποία έχεις ίσως από παλιά και τώρα πρέπει να τα διαχειριστείς με στόχο να τα ανακαλύψεις και να τα επιλύσεις με έναν πρακτικό τρόπο. Αν έχεις βέβαια υπομονή και μεθοδικότητα θα δεις ότι μια καινούργια συνεργασία ανατέλλει και αυτό θα σου φέρει χρήματα και ίσως δύναμη η οποία θα προέρχεται από πηγές εσωτερικής γνώσης και αποκαλύψεων. Πάντως, σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς και να αφεθείς σε πράγματα τα οποία είναι πολύ άγνωστα σε σένα και ίσως τώρα να το κάνεις. Το σίγουρο είναι ότι θα μάθεις να επιβιώνεις σε κάθε κατάσταση γιατί θα ανακαλύψεις μέσα σου την εμπιστοσύνη που μάλλον σου έλειπε για να προχωρήσεις. Μια κληρονομιά μπορεί να σου κτυπήσει ξαφνικά την πόρτα. Επίσης, η επιρροή ενός Παρθένου θα είναι πανίσχυρη.

Ιχθύες

Ο Δίας που μπαίνει στον άξονά σου θα σε ενεργοποιήσει πάρα πολύ γιατί θα δεις μια νέα πραγματικότητα που θα αφορά τη σχέση σου με τα άλλα άτομα. Μερικές φορές τα μάτια των άλλων είναι ο δικός σου καθρέπτης, οπότε θα καταλάβεις μέσα από τρίτους την αξία και τις ανάγκες του χαρακτήρα σου. Επειδή θα θέλεις να είσαι όσο μπορείς ευχάριστος/η στους άλλους θα εναρμονίσεις τις διαθέσεις σου με τις διαθέσεις τους. Γενικά θα είναι μια χρονιά που θα αυξηθεί πολύ η δημοτικότητά σου μέσω των δημοσίων σχέσεων που θα γίνουν από την πλευρά σου με μεγάλη ευκολία και άνεση. Θα ξέρεις πάντως τι να πεις και πως να μιλήσεις για να έρθεις κοντά με τα άτομα που θέλεις. Η σκέψη για γάμο θα είναι έντονη μέσα στο μυαλό σου. Επίσης ο ήδη υπάρχων γάμος σου θα καλυτερέψει όσο βέβαια το επιτρέπουν και οι υπόλοιπες συνθήκες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved