Η σχολαστική Αφροδίτη στην Παρθένο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στην Παρθένο μόνο από τις 19 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Ιουλίου

Η σχολαστική Αφροδίτη στην Παρθένο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα κάνει το πέρασμά της για λίγο από το ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει μόνο από τις 19 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Θα γυρίσει ανάδρομη στις 25 Ιουλίου, οπότε θα αναζωπυρώσει την ανάμνηση κάποιων σχέσεων από το παρελθόν. Θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί τις μόλις πρώτες ημέρες, χωρίς να σημαίνει όμως ότι οι υπόλοιποι δεν θα νιώσουν τη διαφορά στην ατμόσφαιρα γιατί ενώ υπήρχε ένας τόνος κάπως εγωιστικός και συγχρόνως μεγαλοπρεπής, τώρα όλα θα κινούνται κάτω από την ανάγκη της προσφοράς και της υπηρεσίας.

Κριός

Θα δώσεις ένα νέο αγώνα στο να διατηρήσεις την σχέση σου γιατί θα μπει στην μέση το καθήκον και τα πρέπει. Μπορεί να γνωρίσεις έναν Παρθένο όπου με τον τρόπο του θα σε βάλει να ασχοληθείς με θέματα που ούτε καν είχες φανταστεί. Η ενασχόληση με την υγιεινή διατροφή αλλά και με θέματα υγείας θα σε αγχώσουν περισσότερο αλλά θα είσαι πολύ προσεκτικός/η σε ό, τι κάνεις, ιδίως αν προσπαθείς να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Η οργάνωση θα είναι απαραίτητη και αυτό θα σε βοηθήσει, αν έχεις να παραδώσεις εργασίες που χρειάζονται κοσκίνισμα και λεπτολόγηση.

Ταύρος

Ευνοείσαι αρκετά γιατί βρίσκεις ένα τρόπο να βγάλεις την πρακτική σου φύση. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα δεχτείς μια καλή επιρροή η οποία θα σε βοηθήσει να εξαντλήσεις με ένα πολύ εύκολο και πρακτικό τρόπο όλες τις μεθόδους που χρειάζεσαι για να έχεις επιτυχία. Τα χρήματα που μπορεί να πάρεις από μια δουλειά, τα οποία δεν περίμενες καν, θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου. Η ερωτική σου ταυτότητα θα αλλάξει και θα δείξεις ένα χαρακτήρα πιο απλό και λιτό.

Δίδυμοι

Δυσκολεύσαι να πιστέψεις ότι πρέπει να μπεις σε μια νέα πραγματικότητα η οποία σε εμποδίζει να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις, αφού θα είσαι υποχρεωμένος/η να πάρεις πολύ σοβαρά υπόψη σου κάποιες μικρές αλλαγές που ήδη γίνονται και δεν είσαι καθόλου σύμφωνος/η, κυρίως αν σχετίζονται με Παρθένο ή Ιχθύ. Να προσπαθήσεις να κρατήσεις ισορροπίες και να είσαι όσο γίνεται πιο πιστός/η γιατί θα κριθείς και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Το σπίτι σου μπορεί να χρειάζεται οργάνωση και εσύ θα αναλάβεις να φτιάξεις τις ντουλάπες σου και όλα τα πράγματα που θέλουν μια ανανέωση.

Καρκίνος

Έχεις την άνεση να κάνεις καλύτερες και πιο εύκολες επαφές και θα γνωρίσεις νέα άτομα τα οποία θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Η καλλιτεχνία μπορεί να μην έχει την έννοια της αρμονίας αλλά περισσότερο της πρακτικότητας σε αντικείμενα και γενικά οτιδήποτε σε βοηθά να βγεις από μικρά αδιέξοδα και στο σπίτι αλλά και σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις και είναι καινούργιο. Η σχέση με Παρθένο είναι σημαντική και, αν προέρχεται κιόλας από το παρελθόν, δεν θα χρειαστεί να πεις και πολλά γιατί η επιστροφή και η συγνώμη θα έρθουν αβίαστα.

Λέων

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που θέλεις να οργανώσεις τα οικονομικά σου και συγχρόνως να δημιουργήσεις αρμονία σε κινήσεις και συνεργάτες για να μην κουράζεσαι ψυχικά. Αν ασχολείσαι με θέματα υγείας ή με πωλήσεις τέτοιων ειδών, θα δεις μια μικρή ανάκαμψη η οποία θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την στασιμότητα. Αν συνεργάζεσαι με άτομα που δεν είναι ξεκάθαρα και λένε λόγια που σου φαίνονται φλου, θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς πιο προσεκτικός/η γιατί όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και ξαφνικά και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου συγκεντρωμένα σε αυτά που σου έχουν υποσχεθεί και δεν πραγματοποιούνται.

Παρθένος

Σε ευνοεί η θέση της Αφροδίτης και, παρόλο που είναι πολύ σύντομη, εσύ που έχεις γεννηθεί μόλις τις πρώτες ημέρες παίρνεις περισσότερο γεύση γιατί θα αισθανθείς την δόνηση και την αλλαγή. Μόλις θα πάνε τα πράγματα να διορθωθούν και στην προσωπική σου σχέση αλλά και στην οικογενειακή ή επαγγελματική, θα αλλάξει πάλι η τύχη σου και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι νεωτέρας διαταγής. Έως και τις 9 Οκτωβρίου θα πρέπει να παραμείνεις σε ετοιμότητα και σε ανάμνηση των καλών τωρινών στιγμών γιατί κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα, ωσότου ξαναμπεί στο ζώδιο σου. Μια πρόταση σε προσωπικό επίπεδο ενδέχεται να προκύψει ξαφνικά κι ενώ μπορεί να είχες αρνηθεί αρχικά, τώρα που το ξανασκέφτεσαι, βλέπεις ότι είναι η κατάλληλη εποχή.

Ζυγός

Η Αφροδίτη, που είναι ο πλανήτης σου, δεν θα βρίσκεται σε θέση που σε εξυπηρετεί γιατί δεν θα υπάρχει η καλοπέραση που έχεις μάθει να ζεις για να νιώθεις καλά. Εσένα η επιδίωξή σου είναι η έντονη κοινωνική ζωή, η αρμονία και η ομορφιά. Τώρα θα αναγκαστείς να περιοριστείς με άτομα που πιθανόν να σε έχουν ανάγκη και να μην περνάς τελικά τόσο ωραία. Ευτυχώς αυτό δεν θα κρατήσει πολύ και θα επανέλθεις στην πρωταρχική κατάσταση η οποία όντως έχει λάμψη και γοητεία. Τώρα θα τα στερηθείς για λίγο όλες τις εύκολες και θετικές σχέσεις και θα μπεις σε δοκιμασία για να αποδείξεις, αν μπορείς να αγαπήσεις σε συνθήκες που είναι αρκετά περιορισμένες.

Σκορπιός

Χρειάζεσαι ένα στόχο να σε κινητοποιεί και να σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις χρησιμότητα κι ίσως αυτόν τον καιρό τον βρεις γιατί θα δείξεις την ανθρωπιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εύνοια πάντως που θα έχεις από ένα φιλικό ή ακόμα και ανταγωνιστικό περιβάλλον, κυρίως από εκπροσώπους του γυναικείου φύλου, θα είναι μεγάλη. Αν σκέφτεσαι να δουλέψεις με ομάδες και άτομα που έχουν προβλήματα επιβίωσης, θα είσαι πολύ χρήσιμος/η. Η φιλία με ένα πρόσωπο μπορεί να μεταβληθεί σε κάτι πιο βαθύ, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να ομολογήσεις τα αισθήματά σου.

Τοξότης

Δεν θα σου αρέσουν καθόλου οι τρέχουσες συνθήκες που θα δημιουργηθούν και ο λόγος είναι ότι θα αποστασιοποιηθείς από την χαρά και μπορεί να βλέπεις μόνο το καθήκον. Για αυτό οφείλεις να δείξεις υπομονή και καρτερία. Ίσως κριθείς για το πως θα φερθείς και κυρίως αν μπορείς να στηρίξεις ένα άτομο που περνάει δύσκολα. Πιθανόν τα φρου-φρου και τα αρώματα για λίγο να σταματήσουν και να χρειαστεί να δώσεις ανιδιοτελώς, χωρίς να περιμένεις να πάρεις. Είναι σημαντικό να προσφέρεις από το υστέρημά σου κι όχι από το περίσσευμα. Η σχέση με Παρθένο, αν είναι, θα δέσει τώρα γιατί θα υπάρχει υπόβαθρο.

Αιγόκερως

Ξαλαφρώνεις από τις πολλές υποχρεώσεις και δεν χρεώνεσαι όλα τα δύσκολα που ενδέχεται να συμβούν αυτή την περίοδο. Πιθανόν ο/η σύντροφός σου να μην έχει τόσες απαιτήσεις από εσένα και να αναζητάει την απλότητα. Η σχέση με Παρθένο θα αναθερμανθεί κι αυτό θα σου δημιουργήσει για λίγο την ασφάλεια ότι όλα μπορούν να αλλάξουν μεταξύ σας. Το να πιστέψεις σε ένα ιδανικό, θα σου κάνει τελικά καλό γιατί θα αλλάξεις τα κακώς κείμενα στην ζωή σου. Κράτησέ το όσο γίνεται. Αν περίμενες να ξεκινήσεις σπουδές που είχαν αναβληθεί, τώρα θα είναι πιο εύκολο.

Υδροχόος

Έχεις την δική σου κοσμοθεωρία την οποία, όταν πρέπει να εφαρμοστεί πρακτικά, μερικές φορές τη θυμάσαι και άλλες την ξεχνάς. Τώρα θα την βρεις και θα την υπηρετήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Ο λόγος είναι ότι θα ανακουφιστείς, αφού θα προσφέρεις και θα κάνεις πράξη αυτά που πιστεύεις. Ίσως μάλιστα σε βοηθήσει στο έργο σου και το πρόσωπο που είστε μαζί. Αν είναι και Παρθένος, θα λειτουργήσει το σχήμα πολύ καλύτερα. Πρόσεξε τους οικονομικούς συμβιβασμούς για λόγους συμφέροντος.

Ιχθύες

Αλλάζει η οπτική σου γωνία για τα άτομα που συνδιαλέγεσαι και αυτό σε βοηθάει να γίνεις περισσότερο δημοφιλής και συγχρόνως να έρθεις πιο κοντά σε όποια είστε μαζί. Θα δείξεις πάντως τον καλύτερό σου εαυτό, προσπαθώντας να γειωθείς και να αποδείξεις ότι καταλαβαίνεις τις ανάγκες των άλλων άμεσα. Ίσως πάρεις την απόφαση να συζήσεις γιατί μπορεί παλιά να το είχες αρνηθεί. Πιθανόν να βρεθείς σε μια κατάσταση που θα σε βοηθήσει να κάνεις κινήσεις με μεγαλύτερη σκοπιμότητα αλλά και σοβαρότητα. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να λυπάσαι περισσότερο και να προσπαθείς να εξασφαλίσεις κάποια άτομα, ακόμα και αν στερηθείς εσύ.

Σχετικά άρθρα

Καλώς την Αφροδίτη στην Παρθένο!

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved