Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 10' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 56' 09" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 15° 13' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 02' 23" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 56' 25" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 44' 50" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 39' 23" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 57' 52" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 32' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 36' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 48' 47" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερμής στον Σκορπιό: Μυστικά και σκάνδαλα

Με τον πλανήτη της επικοινωνίας στο ζώδιο της αποκάλυψης, έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τον πραγματικό εαυτό μας.

Ερμής στον Σκορπιό: Μυστικά και σκάνδαλα


O Ερμής πέρασε στις 29 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Σκoρπιού και θα μας αφήσει το έντονο σημάδι του μέχρι στις 5 Δεκεμβρίου. Αυτό μας δίνει περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει και τι κρύβεται μέσα στις σχέσεις μας.


Τι εννοώ συμβαίνει; Είναι γεγονός ότι μεγάλο μέρος στις σχέσεις μας έχει να κάνει με τις μάσκες που βάζουμε για να γίνουμε ελκυστικοί. Θέλουμε να αγαπηθούμε και να γίνουμε αποδεκτοί με τον φόβο ότι αν κάποιος δει αυτό που πραγματικά είμαστε, δεν θα του αρέσουμε.


Φυσικά όλοι έχουμε τις σκοτεινές πλευρές μας. Ακόμα και ο σύντροφός μας έχει ένα εσωτερικό δαίμονα. Ωστόσο, όταν δύο πρόσωπα που φοράνε «μάσκες» σταθούν ο ένας απέναντι τον άλλον, η ανταλλαγή ενέργειας μειώνεται, ως αποτέλεσμα του φόβου της έκθεσης. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας στο ζώδιο της αποκάλυψης, τώρα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τον πραγματικό εαυτό μας.


Αυτό είναι τρομακτικό, συμφωνώ. Μέρος του Ερμή στον Σκορπιό είναι να κρύψει ή να εξερευνήσει τον άλλον, χωρίς ερωτήσεις. Υπάρχει μια συναισθηματική ευαισθησία που πρέπει να προστατευτεί με κάθε κόστος ή τουλάχιστον έτσι αισθανόμαστε. Ωστόσο, κρατώντας τους άλλους σε αυτή την κατάσταση, δεν οδηγεί συχνά σε τίποτα περισσότερο απ' τη μοναξιά. Γιατί πώς μπορούμε να συνδεθούμε αν δεν δείξουμε τον πραγματικό εαυτό μας;

kentriki147
Με τον Ερμή στον Σκορπιό, μπορεί να αισθανόμαστε παρανοϊκοί ή να οδηγούμαστε σε εμμονές ψάχνοντας συρτάρια και κινητά του συντρόφου μας για σημάδια απιστίας. Αλλά, πιστέψτε με, αυτός δεν είναι ο τρόπος. Αντ' αυτού, μιλάμε για τους φόβους μας, χωρίς να γίνουμε κατηγορητικοί. Ρισκάρουμε -εάν αισθανόμαστε μια δυσφορία- για να πούμε κάτι που δεν έχουμε πει σε κανέναν. Μερικές φορές, το να μοιραζόμαστε τα μυστικά μας μπορεί να μας φέρει πιο κοντά. Άλλες φορές αυτή η πράξη μπορεί να οδηγήσει το σύντροφό μας μακριά, όχι τόσο επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εμάς, αλλά επειδή δεν είναι έτοιμος να ακούσει την αλήθεια. Μερικές φορές τα έχουμε κρατήσει κρυφά γιατί αισθανόμαστε ντροπή, άλλες φορές για την φαινομενική προστασία των αισθημάτων του συντρόφου μας. Ωστόσο, μόνο εμείς μπορούμε να χειριστούμε τον λόγο μας, για να κρατήσουμε τα μυστικά που δεν θα βλάψουν.


Όταν ανοίξουμε την καρδιά και μοιραστούμε τις σκέψεις μας, υπάρχει η δυνατότητα για δύο διαφορετικά Σκορπίστικα αποτελέσματα: ή θα γίνει μια ψυχική θεραπεία ή μια καταστροφή (όχι δεν είναι άσχετα μεταξύ τους). Μιλώντας ανοιχτά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να γεφυρωθεί η απόσταση μεταξύ εμάς και κάποιου άλλου. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να είναι ο πυροκροτητής που ανατινάζει το θεμέλιο της σχέσης μας.

 

Επίσης, καλό είναι να αποφύγουμε για λίγο την ελαφριά μορφή των κουτσομπολιών και να βεβαιωθούμε ότι τα χείλη μας είναι καλά σφραγισμένα, εκτός αν συμμετέχουμε σε καμιά ψυχολογική συνεδρία! Ο Σκορπιός, για όσους δεν γνωρίζουν σχετίζεται με πράγματα που αφορούν την τήρηση του απορρήτου και μυστικά που θα παίρναμε ακόμη και στον τάφο. Η εμπιστευτικότητα είναι ένα πρέπει, όταν ασχολούμαστε με τα θέματα του σεξ, της ζωής και του θανάτου.


Από την στιγμή που ο Ερμής εισήρθε στα βαθιά και ψυχολογικά νερά του Σκορπιού, ήρθε η ώρα να χωθούμε στα μυστήρια της ζωής και να αποκαλύψουμε όλα τα σκάνδαλα για καλύτερα ή χειρότερα. Θα μας απασχολήσουν πολύ ζητήματα που μπορεί συνήθως να φαίνονται dark ή αμφιλεγόμενα. Οι συνομιλίες μας δεν θα άπτονται επιφανειακών θεμάτων και οι απαντήσεις θα πρέπει να αποφεύγονται, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να πάμε στην καρδιά του θέματος.


Αυτή λοιπόν είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εκθέσουμε τυχόν καταπιεσμένα συναισθήματα
, φόβους ή αγώνες δύναμης που κρύβονται υπογείως. Όμως, συνιστώ την προσοχή στο που θα ανοίξουμε το στόμα μας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει, μερικούς από τους μεγαλύτερους ψυχικούς φόβους μας, κυρίως για την απώλεια του ελέγχου, αν αφήσουμε το μυαλό μας να πάει στα πιο ύποπτα ή στα πιο άσχημα σενάρια.


Ωστόσο, έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την υψηλότερη οκτάβα του δυναμικού Σκορπιού και να εμβαθύνουμε στο δικό μας μεταμορφωτικό δυναμικό, βοηθώντας το μυαλό μας να στραφεί στη θεραπεία και τη δημιουργικότητα, αντί της καταστροφής. Αυτό είναι και το όφελος της διέλευσης να φτάσουμε στην ουσία των πραγμάτων, έτσι ώστε τα παλιά ψυχικά «πτώματα» (εμμονές, συνήθειες, παράπονα, φόβους, κλπ) να μπορούν να απομακρυνθούν και το μυαλό μας να μπορέσει να ξαναγεννηθεί.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved