Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 23' 42" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 46' 55" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 15° 15' 36" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 19' 54" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 23° 41' 38" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 25° 50' 31" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 09° 14' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 11° 38' 47" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 24' 17" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 25° 07' 16" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 44' 21" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Ποιους και πώς επηρεάζει η σύνοδος Πλούτωνα - Β. Δεσμού της Σελήνης

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο κείμενό μας, η σύνοδος αυτή επηρεάζει όσους έχουν πλανήτες στις 4 πρώτες μοίρες
Ποιους και πώς επηρεάζει η σύνοδος Πλούτωνα - Β. Δεσμού της Σελήνης

Από το Χρήστο Παΐζη

 

 

 

 

 

 

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο κείμενό μας, η σύνοδος αυτή επηρεάζει όσους έχουν πλανήτες στις 4 πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, στις 17με 19 μοίρες των σταθερών κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως όσους έχουν πλανήτες ή σημεία στις 25-26 των παρορμητικών και στις 10-11 των μεταβλητών.

Ας δούμε τώρα πώς επηρεάζει, ανάλογα με τον πλανήτη ή σημείο που ενεργοποιεί.
Α. Τον Ήλιο: δείχνει μεγάλη αλλαγή στις προσωπικές διασυνδέσεις, τάση για να επιβάλει τη θέλησή του ακόμα και με σκληρούς τρόπους αλλά μπορεί στις πιο σκληρές εκδοχές να δηλώνει και παρέμβαση στη θέληση κάποιου, δείχνει ακόμα και κάποιο σωματικό ή πνευματικό βασανισμό.
Β. Τη Σελήνη: δίνει μοιραίες σχέσεις με γυναίκες, μοιραία γεγονότα σε γυναίκες του περιβάλλοντος, κάποιο μπλοκάρισμα των συναισθημάτων, αλλά και συναισθηματική μοναξιά, ακόμα κι αν το άτομο βρίσκεται με πολλούς ανθρώπους.
Γ. Τον Ερμή: δείχνει νέους συνδέσμους μέσω του Λόγου, της αλληλογραφίας ή των γραπτών γενικότερα. Δείχνει επίσης επιθυμία για διανοητική κυριαρχία, μαγνητική επιρροή με το λόγο σε μεγάλες μάζες ανθρώπων.
Δ. Την Αφροδίτη: δείχνει ευχάριστες ενώσεις με γυναίκες, εκπροσώπους της τέχνης, δείχνει αρμονική ανάπτυξη ενώσεων και συνδέσμων, μπορεί όμως να δώσει και μια τραγική ερωτική ένωση αλλά και μια ασυνήθιστη ελκυστική δύναμη προς τους άλλους.
Ε. Τον Άρη: μπορεί να δηλώνει συμμετοχή σε δυναμικούς χώρους, σε χώρους δράσης και νέες επαφές που σκοπεύουν σε σχεδιασμό και προώθηση πλάνων κοινής ωφέλειας. Πάντως, η εμπλοκή αυτή εκτός των άλλων δηλώνει συνήθως και μορφές εξάρτησης από τους άλλους.
ΣΤ. Το Δία: δηλώνει επιτυχία μέσω άλλων, ευχάριστες μεταβολές σε κάθε μορφής συνδέσμους.
Ζ. Τον Κρόνο: δηλώνει χωρισμούς κάθε μορφής, τέλος μιας σχέσης, ακόμα και κάποιας μορφής ανταρσία. Δείχνει νέες ενώσεις, αφού όμως διαλυθούν κάποιες άλλες δείχνει ακόμα και σύγχυση σε σχέσεις. Ατυχίες και απώλειες.
Η. Τον Ουρανό: δείχνει ξαφνικούς καρμικούς χωρισμούς.
Θ. Τον Ποσειδώνα: δείχνει ατυχίες και απώλειες, διαταραχή μιας σχέσης εξαιτίας ψέματος ή απάτης (θυμίζουμε πως οι πλανήτες αυτοί επηρεάζουν ολόκληρη γενιά και δεν παίζουν τόσο καθοριστικό ρόλο σε ατομικό ωροσκόπιο).
Ι. Τον Ωροσκόπο: μπορεί να δηλώνει και ομαδική αναγνώριση και τέλος, αν επηρεάζει το Μεσουράνημα μπορεί να δηλώνει σχέσεις πάσης μορφής που όμως «σφραγίζουν» το Πεπρωμένο.

Φυσικά όσους αγγίζει αυτή η σύνοδος με όψεις τριγώνου ή εξαγώνου, θα φέρει σχέσεις και συνεργασίες που θα συντελέσουν σε προώθηση των θεμάτων του πλανήτη ή του σημείου του γενέθλιου ωροσκοπίου.
 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved