Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη: Το μήνυμα του για τα ζώδια-part 2

Γενικές κατευθύνσεις, οδηγίες και ιδιαίτερα... μηνύματα για κάθε ζώδιο

Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη: Το μήνυμα του για τα ζώδια-part 2

Πάντα στο πνεύμα του τι καλό μπορούμε να περιμένουμε από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο Τοξότη (μέχρι τις 14/11), συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα έξι ζώδια.

Ζυγός

Ο παλιός είναι αλλιώς... Το παλιό pc, το «αρχαίο» κινητό αλλά και η «σακαράκα» στο γκαράζ σας, εξακολουθούν να είναι μια αξιόπιστη λύση, όπως και όλα τα τεχνικά μέσα που έμεναν για καιρό να σκουριάζουν. Ακόμη, η προνοητικότητα που επιδείξατε στο παρελθόν κρατώντας χαρτιά, αποδείξεις και «άχρηστο» υλικό, θα σας διευκολύνει άμεσα. Το ίδιο και τα «στενά» που μάθατε ή θα μάθετε για να κόβετε δρόμο και να αποφεύγετε τα εμπόδια.

Herbie fooly loaded

Η Maby σώζει τον Herbie, το θρυλικό «κατσαριδάκι», από μία αλάνα με παλιοσίδερα και ο παιδικός της φίλος και μηχανικός Mercury καταφέρνει να τον μετατρέψει ξανά στον παλιό καλό του εαυτό. Τώρα, η Maby πρέπει να βάλει τα δυνατά της για να νικήσει τον πρωταθλητή αγώνων ταχύτητας Λαγό.

Σκορπιός

Εγκαταλειμμένες προοπτικές ή παλιές πηγές εσόδων και εφοδιασμού σας περιμένουν. Η ανακάλυψη «χαμένων» χρημάτων ή αγαθών αλλά και γενικότερα η ρύθμιση των εκκρεμοτήτων στις οικονομικές σας υποθέσεις θα σας απαλλάξει από τα βάρη και τις σκοτούρες, ενός φαινομενικού αδιεξόδου. Ακόμη, κάποιες παλιές αγορές θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να φθάσετε σε πικρές διαπιστώσεις για την φύση των οικονομικών σχέσεων, αφού «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν».

The Time Machine

Ο αφηρημένος αλλά δαιμόνιος επιστήμονας και εφευρέτης Χάρων Μαυρίδης, μπουχτισμένος από τα νέα μέτρα, τους νέους φόρους και το ΔΝΤ κατασκευάζει μια μηχανή ικανή να ταξιδεύει στον χωροχρόνο και αποφασίζει να την δοκιμάσει με ένα ταξίδι 800.000 ετών στο μέλλον, πιστεύοντας πως τα πράγματα θα έχουν επιτέλους διορθωθεί. Ατυχώς όμως, διαπιστώνει ότι η Ελληνική πραγματικότητα όχι μόνον δεν έχει αλλάξει καθόλου αλλά μετά από χιλιάδες Μνημόνια επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Οι φιλήσυχοι και ειρηνικοί εργαζόμενοι Eloi απειλούνται διαρκώς από τους υποχθόνιους Morlock, που θέλουν να τους αρπάξουν το βιος και να τους εξουσιάζουν για πάντα.

Τοξότης

Ευκαιρία για μια αναθεώρηση εφ’ όλης της ύλης. Η επιστροφή σε παλιά «λημέρια» και δραστηριότητες, αλλά και η επαναφορά ενός καταξιωμένου look είναι μερικές από τις προβλεπόμενες καταστάσεις των ημερών. Μπορείτε ακόμη να προβείτε σε μια πλήρη αναθεώρηση των επιδιώξεων και της στρατηγικής σας, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα και τις αστοχίες του παρελθόντος, έστω κι αν χρειαστεί να ξαναδείτε το ίδιο έργο πολλές φορές. Η επανάληψη, μήτηρ της μαθήσεως...

Source Code

Ο τουρίστας Τοξοτίδης ξυπνά μέσα σε ένα τρενάκι του Δήμου Αθηναίων, χωρίς να έχει καμιά ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να πετάει με ένα ελικόπτερο για μια αποστολή στη Ντίσνεϊλαντ. Τώρα, βρίσκεται ουσιαστικά στο σώμα κάποιου άλλου, ζώντας μια ξένη ζωή. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει, ένα άλλο τρενάκι πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση και ένας άγνωστος τύπος τους γιαουρτώνει όλους. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ για τον Τοξοτίδη, ο οποίος είναι αναγκασμένος να ζει ξανά και ξανά τα γεγονότα πριν το γιαούρτωμα, μέχρι να ανακαλύψει την ταυτότητα του τρομοκράτη.

Αιγόκερως

Ακόμη κι αν κάτι είχε διαφύγει της προσοχής σας στο παρελθόν, έφτασε η ώρα για να βγει στο φως. Από κακοπροαίρετα σχόλια και «μπηχτές», μέχρι παρασκηνιακές ενέργειες κάθε είδους... Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επανεξετάσετε προς το καλύτερο ένα πρόγραμμα δίαιτας ή διατροφής και γενικότερα όλα τα θέματα που άπτονται της καλής φυσικής και ψυχικής σας κατάστασης.

Skyfall

Η τελευταία αποστολή του Τάσου Κατσικούλη 007 με την κωδική ονομασία Lagarde list έχει κακό κάρμα και μερικοί από τους πιο σημαντικούς πολιτικούς παράγοντες εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Η Capricorn Secret Service απειλείται από μέσα και απ’ έξω και η C ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία απευθύνεται στον νεκραναστηθέντα Κατσικούλη μπας και σώσει τα προσχήματα. O ατρόμητος πράκτωρ βυθίζεται στο σκοτεινό παρελθόν, ανοίγοντας παλιούς και νέους λογαριασμούς και ξεσκεπάζοντας τους κακούς.

Υδροχόος

Όλα κινούνται στον σκοπό του «ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά». Πρόσωπα αλλά και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, επανέρχονται για να καλύψουν το όποιο κενό της μοναξιάς σας και να σας θυμίσουν τις... παλιές καλές εποχές! Επίσης, συλλογικές προσπάθειες που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες, μπορούν να βρουν τον δρόμο τους.

The big Chill

Εφτά φίλοι από τη γενιά της Μεταπολίτευσης συναντιούνται μετά από καιρό, σε μια εξοχική πολυτελή κατοικία της Ουρανούπολης για την κηδεία ενός φίλου τους. Μετά από τόσα χρόνια, η παρέα θα ξαναθυμηθεί τα παλιά, τα ΜΟΠ, τα πακέτα Ντελόρ, τις μίζες, τις λοβιτούρες και τις αρπαχτές, συνειδητοποιώντας ότι, αφού «μαζί τα φάγανε», θα πρέπει κάποια στιγμή να πληρώσουν και το λογαριασμό.

Ιχθύες

Καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη και έφτασε η ώρα να δώσετε λύσεις με την εμπειρία σας, σε προβλήματα που χρονίζουν. Πρακτικά καλείστε να αξιοποιήσετε σχέδια και φιλοδοξίες, που έμεναν στο συρτάρι ως plan B. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα να λύσετε παρεξηγήσεις και να συνεργαστείτε με «ισχυρούς», που σας είχαν «στην μπούκα».

Total Recall

2084. Στο ζωδιακό εξακολουθούν να πολεμούν για την παγκόσμια κυριαρχία. Ένας απλός στρατιώτης, ο Ψάρης Ψαρίδης, αρχίζει να υποψιάζεται πως είναι κατάσκοπος, τις μνήμες του οποίου έχουν σβήσει κι αντικαταστήσει με νέες. Δεν μπορεί, όμως, να γνωρίζει για ποια πλευρά μάχονταν ή πόσο σημαντικά ήταν αυτά που γνώριζε.

Διαβάστε επίσης τα 6 πρώτα ζώδια:

-Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη: Το μήνυμα του για τα ζώδια-part 1





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved