Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη: Το μήνυμα του για τα ζώδια-part 1

Γενικές κατευθύνσεις, οδηγίες και ιδιαίτερα... μηνύματα για κάθε ζώδιο

Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη: Το μήνυμα του για τα ζώδια-part 1

Ανάδρομος Ερμής... ξανά και υλοποιώντας στο ακέραιο τις βουλές, το στυλ και την τεχνική του, ανασύραμε από το αρχείο το άρθρο με τίτλο «Τα καλά του ανάδρομου Ερμή» για να μην ξεχνάμε ότι ανεξάρτητα με τα βαρύγδουπα «μη» που τον συνοδεύουν, κάθε φάση τελικά έχει τα πλεονεκτήματά της. Μάλιστα, επειδή αυτή τη φορά ο Ερμής βάζει την όπισθεν ξεκινώντας από τον Τοξότη, τιμώντας τις θεαματικές προδιαγραφές του ζωδίου, θέλησε πέρα από τις γενικές οδηγίες χρήσης να αφήσει κληρονομιά κι ένα ιδιαίτερο μήνυμα, μια ταινία για κάθε ζώδιο, με συμβολικό περιεχόμενο φυσικά.

Ας δούμε όμως πρώτα τις γενικές κατευθύνσεις:

Αναθεωρήσεις, επιδιορθώσεις κι εναλλακτικές εφαρμογές.

Έφτασε λοιπόν για μια ακόμη φορά και η ώρα του ανάδρομου Ερμή. Τρεις φορές το χρόνο ο μικρός μας φίλος βάζει την... όπισθεν, απαιτώντας από εμάς να ξαναδούμε θέματα και δραστηριότητες που κάποτε είχαμε εγκαταλείψει ή υποτιμήσει κι ακόμη λύσεις και επιλογές που έμεναν στο συρτάρι.

Ουσιαστικά, λοιπόν, από σήμερα και μέχρι τις 27-30 Νοεμβρίου, καλούμαστε να αναζητήσουμε κάθε υλικό ή πληροφορία, που συλλέξαμε κάποια στιγμή στο παρελθόν, χωρίς να χρησιμοποιηθεί άμεσα αλλά και να αξιοποιήσουμε αδρανείς γνωριμίες. «Το ρετρό είναι καλό», αυτό είναι το μότο του ανάδρομου Ερμή και από αυτήν την άποψη, αν τυχόν δυσκολευτούμε είναι σκόπιμο να κινηθούμε σε παλιά και γνωστά «λημέρια».

Μέχρι το πρωί (9:42) της 14ης Νοεμβρίου, ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη και οι οδηγίες που ακολουθούν αναφέρονται σε αυτήν την πρώτη φάση της ανάδρομης πορείας του.

Από εκεί και ύστερα, οι οδηγίες για κάθε ζώδιο αλλάζουν και βέβαια θα επανέλθουμε!

Κριός

Έχετε μια λαμπρή ευκαιρία να εντρυφήσετε σε ένα γνωστικό αντικείμενο που κάποτε παρατήσατε στην μέση, όπως άλλωστε συνηθίζετε. Μπορείτε ακόμη να ολοκληρώσετε τις σπουδές και την τεχνική σας κατάρτιση ή να κινηθείτε για μια νομική υπόθεση που έτεινε να εξελιχθεί σε «γεφύρι της Άρτας». Στο πρόγραμμα είναι και οι επαφές με συγγενείς, που κάνατε... μαύρα μάτια να τους δείτε και φυσικά ένα μακρινό ταξίδι που παραμένει ακόμη ένα απραγματοποίητο όνειρο.

Lost in Space

Στο μακρινό μέλλον, ο καθηγητής John Aries ξεκινάει μαζί με την οικογένειά του ένα ταξίδι στο διάστημα για να επιλέξει τον πιο κατάλληλο για εποικισμό πλανήτη, καθώς στον πλανήτη Γη οι πηγές ενέργειας έχουν στερέψει. Ο Dr. Hermes όμως θα σαμποτάρει το ταξίδι τους και το διαστημόπλοιό τους θα εκτοξευτεί σε άλλους γαλαξίες...

Ταύρος

Την ώρα που οι άλλοι χρονοτριβούν με ανούσιες υποθέσεις, εσείς μπορείτε να ρυθμίσετε ή να επαναδιαπραγματευτείτε οικονομικές υποθέσεις, πετυχαίνοντας πολύ καλύτερους όρους. Κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα θα σας λύσουν επίσης τα χέρια, ενώ μπορείτε επιτέλους να πάρετε πίσω κάποια δανεικά κι αγύριστα. Τέλος, σεξουαλικά ενδέχεται να ξαναθυμηθείτε παλιές καλές ημέρες.

Νήσος

Η κλειστή κοινωνία ενός νησιού που όλα δείχνουν να κυλάνε ήσυχα, αναστατώνεται από τον ξαφνικό και περίεργο θάνατο του άρχοντα του τόπου, που αφήνει πίσω του μια τεράστια περιουσία. Καθώς είναι άκληρος, όλοι αναρωτιούνται σε ποιον θα μείνουν τόσα χρήματα. Τελικά, σύμφωνα με τη διαθήκη η περιουσία δίνεται στον πρώτο Ταύρο που θα ομολογήσει δημοσίως τις αμαρτίες του και επιπλέον θα αποκηρύξει άπαξ διά παντός τα κοψίδια. Ποιός θα τολμήσει;

Δίδυμοι

Τις μέρες αυτές μπορεί να αξιοποιήσετε πρότερες σχέσεις ή συνεργασίες αλλά και να δικαιωθείτε για τις «πόρτες» που δεν κλείσατε, χαράζοντας μια νέα πορεία με παλιό «υλικό». Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και τα πολύ ...προσωπικά σας. Ακόμη, μια συμφωνία ή μια συνεργασία που κάποτε «κόλλησε» στις λεπτομέρειες, έχει πλέον τις δυνατότητες να προχωρήσει, ενώ σε κάθε περίπτωση που τα βρείτε σκούρα έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε έναν από τους εναλλακτικούς εαυτούς σας, προφανώς τον καταλληλότερο.

Surrogates

Σε έναν ζωδιακό παράδεισο, οι άνθρωποι ζουν μια διπλή ζωή με ανθρωποειδή ρομπότ να τους υποκαθιστούν σε κάθε κοπιαστική δουλειά και φυσικά στο γάμο, αλλάζοντας πρόσωπα και συντρόφους κατά βούληση. Όμως ο περίεργος αστυνομικός Gemini που κάποια στιγμή μένει χωρίς το ρομπότ αντικαταστάτη του, αφήνει το σπίτι του για πρώτη φορά μετά από χρόνια, με αποτέλεσμα να τα καταστρέψει όλα.

Καρκίνος

Από το χάος, στην τάξη. Ένα «ξεσκάλισμα» στην αποθήκη ή τα ντουλάπια σας θα αποκαλύψει ... θησαυρούς, συσκευές δηλαδή και εργαλεία που στην κυριολεξία σας λύνουν τα χέρια. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε μια παλιά σας ασχολία στο πνεύμα του «μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε». Γενικά, θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας με την τεχνολογία αλλά και με αυτούς που είναι ταγμένοι να σας υπηρετούν.

The Terminaror

Άνθρωποι και μηχανές βρίσκονται σε διαρκή πόλεμο, μέχρι που η νίκη των ανθρώπων είναι σχεδόν βέβαιη, εξαιτίας του ηρωισμού του ηγέτη μιας ομάδας επαναστατών, τον Γιώργο Καβουρίδη. Για να αποφύγει την ήττα, η συμμαχία οικοσκευών-γραμματειακής υποστήριξης στέλνει πίσω στο χρόνο τον εξολοθρευτή Retrograde για να δολοφονήσει τη μητέρα του Γιώργου, πριν καν τον γεννήσει.

Λέων

Ευκαιρία να ξαναθυμηθείτε τα παιχνίδια των παιδικών (και όχι μόνον) χρόνων σας. Μπορείτε ακόμη να διασκεδάσετε σε μέρη που σας θυμίζουν πολλά, όπως και να ξαναδείτε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, ολοκληρώνοντας τα κενά και λύνοντας παρεξηγήσεις. Κι αν νοιώθετε «άδειοι» συναισθηματικά, μια παλιά σχέση σας είναι ιδανική για να φορτώσετε ξανά τις μπαταρίες σας. Κι αν δεν το ξέρετε, το παρελθόν έχει... πολλά ποδάρια!

Return to me

Μετά από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, η γυναίκα του Τάκη αποδημεί εις Κύριον και η καρδιά της μεταμοσχεύεται στην Φοίβη Λεοντιάδου. Ένα χρόνο αργότερα, ο Τάκης γνωρίζει τυχαία την Φοίβη κι ένα ρομάντζο αρχίζει να ανθίζει.

Παρθένος

Η περίοδος είναι κατάλληλη για να ολοκληρώσετε ημιτελείς εργασίες στο σπίτι σας αλλά και να αναθερμάνετε τους οικογενειακούς δεσμούς. Ενδέχεται να φιλοξενήσετε έκτακτους μουσαφίρηδες ή να επισκεφθείτε μέρη με τα οποία σας συνδέουν πολλά. Ακόμη, κάποια περιουσιακά θέματα που είχαν «κολλήσει», μπορούν να επανεξεταστούν κάτω από καλύτερες συνθήκες. Φυσικά, θα μάθετε και κάποια οικογενειακά μυστικά, ικανά να σας σηκώσουν την τρίχα κάγκελο!

From Time to Time

Ο 13χρονος Ερμής μπορεί μυστηριωδώς να ταξιδεύει σαν φάντασμα ανάμεσα σε δύο αιώνες. Αυτή του η περιπέτεια θα αποκαλύψει θαμμένα μυστικά της οικογένειάς του που για γενεές έμεναν κρυφά.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ:

Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη: Το μήνυμα του για τα ζώδια-part 2


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved