Ο Κρόνος στο Σκορπιό: Τι θα φέρει στα ζώδια;

Ένας «χρήσιμος καταπιεστής» είναι ο συγκεκριμένος Κρόνος, αφού όλα αυτά συμβαίνουν για να μην εκτεθούμε στον κίνδυνο μιας άναρχης ανάπτυξης

Ο Κρόνος στο Σκορπιό: Τι θα φέρει στα ζώδια;

Αν ο Δίας στο Σκορπιό μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως ο «μεγάλος κερδοσκόπος» κι εκείνος που με δέλεαρ το κέρδος ή την ισχύ απελευθερώνει με ευκολία κάθε σκοτεινό ένστικτο, αντίθετα ο Κρόνος στο ζώδιο, περιορίζει τις ακρότητες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι το να διαχειριστούμε σοφά την ενέργειά του, κατανοώντας που και πως έχουμε υπερβάλει.

Μένοντας μακριά από εκτιμήσεις που σπέρνουν το φόβο κι την ανησυχία, το πρώτο που έχω να επισημάνω είναι πως ο «παππούς» του ζωδιακού έχει όλη την καλή διάθεση να είναι... με το μέρος μας, αρκεί κι εμείς να στηρίξουμε την πολιτική του!

Ο Κρόνος, έχει βέβαια ως ιερό καθήκον να προσδιορίζει τα όρια μας και να μην μας αφήνει να επεκταθούμε εκεί που δεν φτάνουμε αλλά μια μάλλον... άγνωστη λεπτομέρεια είναι ότι κι εμείς βάζουμε όρια στον Κρόνο μας, χρωματίζοντας τον ανάλογα με το επίπεδο της συνειδητότητας μας. Γι’ αυτό στους τρομαγμένους ανθρώπους θα επιβεβαιώσει τον φόβο, στους ενόχους την ενοχή τους αλλά στους σοφούς τη σοφία τους και στους ευτυχείς την ευτυχία τους.

Κι αυτό δεν αναφέρεται τόσο στις γενικότερες κοινωνικές ή οικονομικές εξελίξεις (σε συλλογικό επίπεδο δυστυχώς η συνειδητότητα παραμένει ακόμη εμβρυακή), όσο στα κλειδιά που μας παρέχει η συγκεκριμένη διέλευση για να καταλήξουμε οριστικά σε σχέση με τα θέματα που παραδοσιακά «εξουσιάζει» το ζώδιο του Σκορπιού. Να κατασταλάξουμε δηλαδή στις αξίες που πραγματικά μας ταιριάζουν, να βάλουμε μια τάξη στα οικονομικά και τις ανάγκες μας αλλά και να αξιολογήσουμε φοβίες, εμμονές και ενοχές που έχουν «κατσικωθεί» στο είναι μας, παρεμποδίζοντας την ανάπτυξη μας. Να βγάλουμε δηλαδή τις «πέτρες» που πλακώνουν την ψυχή μας, όχι με κάποιον «μαγικό» ή υπερβατικό τρόπο αλλά χρησιμοποιώντας τη λογική, την εμπειρία μας και αν χρειαστεί συγκεκριμένες τεχνικές.

Ο Κρόνος θα μας βάλει να «βουτήξουμε» μέσα μας κι αν παρ’ ελπίδα αυτά που θα βρούμε δεν θα μας αρέσουν, δεν θα φταίει βέβαια αυτός αλλά εμείς που αδιαφορήσαμε χρόνια τώρα για την ψυχική μας τροφή, καταπίνοντας παράλληλα όλα τα «σκουπίδια» που μας σέρβιρε η ανάγκη μας να νιώθουμε προστατευμένοι μέσα στην κοινωνική υποκρισία. Ακόμη όμως κι αν είναι έτσι θα έχουμε μια λαμπρή ευκαιρία να τα ξεφορτωθούμε απαξάπαντος, αντικαθιστώντας τα με την δική μας αλήθεια.

Κι εδώ είναι που οφείλω να θυμίσω πως ο Κρόνος απαντάται σε δύο κυρίως μορφές, κάτι που κρίνει και την κατεύθυνση της επιρροής του..

Η πρώτη, η «παραδοσιακή», με την οποία όλοι ξεκινάμε σε αυτή τη ζωή, τον θέλει έναν θεματοφύλακα των συλλογικών αξιών, εννοώντας πως ο καθένας μας, αν θέλει να «προκόψει», θα πρέπει να υποταχθεί σε αυτές ή τουλάχιστον να τις πάρει σοβαρά υπόψη του.

Ένας «χρήσιμος καταπιεστής» είναι ο συγκεκριμένος Κρόνος, αφού όλα αυτά συμβαίνουν για να μην εκτεθούμε στον κίνδυνο μιας άναρχης ανάπτυξης. Παύουν όμως να έχουν νόημα και γίνονται τροχοπέδη από τη στιγμή που θα ωριμάσουμε ως άτομα, θα κτίσουμε δηλαδή την προσωπικότητα μας με βάση αυτά που παραλάβαμε αλλά και αυτά που κατακτήσαμε στην πορεία της ζωής μας. Αυτές οι κατακτήσεις και η σοφία που τις συνοδεύει, συγκροτούν τον εξελιγμένο Κρόνο.

Ο εξελιγμένος Κρόνος είναι η σύνοψη των εμπειριών μας, που μας οδηγεί στην δική μας αλήθεια, την οποία προτείνουμε πλέον στους άλλους, με τη σιγουριά κάποιου που ξέρει τα πράγματα από την καλή κι από την ανάποδη. Αυτή είναι η επιθυμητή -τόσο για μας όσο και για τον ίδιο τον Κρόνο- κατάληξη της επιρροής του κι όχι να μείνουμε παντοτινοί σκλάβοι του συλλογικού πνεύματος. Και στην πραγματικότητα τα περιβόητα «μαθήματα» του σε αυτό αποσκοπούν -στο να γίνει ο καθένας μας μια αυθεντία στα θέματα του οίκου ή του ζωδίου που φιλοξενεί τον Κρόνο μας- άσχετα αν το όλο θέμα παρουσιάζεται διαφορετικά.

Ανάλογα λοιπόν με την ενεργειακή υφή του Κρόνου που κατοικοεδρεύει μέσα μας, είναι και τα αποτελέσματα των διελεύσεων του από κρίσιμες περιοχές του ωροσκοπίου μας.

Στην πρώτη περίπτωση που ο Κρόνος μας (δηλαδή εμείς) έχει εναγκαλιστεί τις συλλογικές αξίες, βάζοντας μονίμως σε δεύτερη μοίρα τις δικές μας κρύβοντας τις πίσω από βουνά καθωσπρεπισμού, το πιθανότερο είναι να λειτουργήσει ως τιμωρός ή να μας στρέψει σε συντηρητικές επιλογές, επειδή εμείς οι ίδιοι κινούμαστε με βάση την (αν)ασφάλεια μας. Για παράδειγμα αν η σεξουαλικότητα μας ήταν προϊόν απωθημένων -άρα ακραία- και όχι μια γνήσια έκφραση μας, τότε θα την περιορίσει ή θα την «τιμωρήσει». Αν πάλι προσποιούμασταν τους «ηθικούς» και τους «ευσεβείς» αλλά πίσω από το παραβάν οργιάζαμε, ο Κρόνος θα αποκαλύψει την γύμνια μας.

Αν είχαμε εγγυηθεί για άλλους, επειδή έτσι επέβαλε το κοινωνικό ή οικογενειακό πρωτόκολλο -η λεγόμενη υποχρέωση- κι όχι γιατί το θέλαμε πραγματικά, τότε ο Κρόνος θα μας αποδείξει το πόσο λάθος ήμασταν, βάζοντας μας να πληρώσουμε τα σπασμένα.

Αντίθετα, στην περίπτωση του εξελιγμένου Κρόνου, το κάθε τι που θα συμβεί θα έρθει να δικαιώσει και να καταξιώσει την επιλογή μας ή να μας απελευθερώσει από τους δογματισμούς του παρελθόντος.

Έτσι λοιπόν ο Κρόνος μπορεί να απελευθερώσει την καταπιεσμένη σεξουαλικότητα μας, κάνοντας μας να νιώθουμε σαν βλάκες γι αυτό που... νομίζαμε πως ήταν σεξουαλικότητα! Κι ακόμη να μας χρίσει «κήρυκες» μιας σεξουαλικής απελευθέρωσης που όμως έχουμε τη γνώση και το σθένος να υποστηρίξουμε, χωρίς να ντρεπόμαστε γι‘ αυτό που είμαστε. Ή πάλι να μας επιστρέψει τα δανεικά και τις εγγυήσεις που κάποτε δώσαμε με την ψυχή μας.

Η διέλευση του Κρόνου από τον Σκορπιό είναι εξαιρετικά σημαντική για την γενιά των (περίπου) 30άρηδων, που θα βιώσει την επιστροφή του πλανήτη στη γενέθλια θέση του. Τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις 30/11/1982 έως τις 6/5/1983 και από τις 28/8/1983 έως τις 16/11/1985 καλούνται να φέρουν τούμπα τη ζωή τους στον τομέα (οίκο) που φιλοξενεί τον Κρόνο τους. Όσες και όσοι είχαν φορτωθεί με υποχρεώσεις ή προβλήματα θα δουν να απελευθερώνονται από αυτά, ενώ αντίθετα οι... τεμπέληδες της υπόθεσης, θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Γάμοι, χωρισμοί, γεννήσεις παιδιών και επιλογές καριέρας είναι κάποιες από τις συνήθεις και πιο «καραμπινάτες» επιπτώσεις της επιστροφής του Κρόνου, ωστόσο πολλές φορές το «παιχνίδι» παίζεται χωρίς την συνοδεία διακεκριμένων γεγονότων. Απλά αλλάζει η ψυχολογία, ύστερα από την συσσώρευση του ικανού και αναγκαίου αριθμού εμπειριών, που οδηγούν στην αλλαγή της ενεργειακής ποιότητας του Κρόνου.

Ο «χαραμοφάης» νιώθει πως ήρθε η στιγμή να μετατραπεί σε «νοικοκύρη» και η «εξώλης και προώλης» σε μια σεμνή σύζυγο.

Όσον αφορά τους «Κρόνιους» τύπους, που συνηθίζουν να υποτιμούν τις δυνατότητες τους, σε αρκετές περιπτώσεις η μετάβαση από... τον Κρόνο Α΄ στον Κρόνο Β΄ γίνεται εν μια νυκτί, καθώς το άτομο συνειδητοποιεί πως δεν αντέχει άλλο να μένει σε δεύτερη μοίρα την ίδια στιγμή που κάποιοι «φελλοί» με ανύπαρκτα προσόντα, λυμαίνονται την κορυφή.

Αντίστοιχα η γενιά των (περίπου) 60άρηδων θα βιώσει με τη σειρά της την δεύτερη επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση του. Πρόκειται για όσες και όσους έχουν γεννηθεί από τις 23/10/1953 έως τις 12/1/1956 και από τις 14/5 έως τις 10/10/1956.

Εδώ θεωρητικά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά αφού υποτίθεται πως αναφερόμαστε σε έναν εν δυνάμει εξελιγμένο Κρόνο, που περιμένει να καρπωθεί τα καλά των κόπων και των προσπαθειών του, να δικαιωθεί δηλαδή για τις επιλογές του. Ατυχώς βέβαια, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι, αφού κάποιοι ενήλικες πλέον και ώριμοι «παππούδες» δεν εννοούν να καταλάβουν ακόμη πως η προσκόλληση τους στις συλλογικές αξίες σε βάρος της δικής τους ελευθερίας ή της ανάπτυξης των παιδιών τους είναι κάτι που ούτε ο ίδιος ο Κρόνος το θέλει. Και ο πλανήτης αναγκαστικά «προβαίνει» στις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις, μοιράζοντας προβλήματα αντί για μπόνους.

Γενικότερα όμως και πέρα από αυτές τις ειδικές ηλικιακές κατηγορίες, ο Κρόνος έχει... για όλους και μια σημαντική λεπτομέρεια που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι το ότι ο πλανήτης πιέζει και δεν χαϊδεύει! Και πίεση, σημαίνει δίλημμα και απόφαση.

Οι αποφάσεις που θα πάρουμε μέσα στην επόμενη διετία-τριετία είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται άμεσα με τις βασικές επιλογές που κάναμε πριν από περίπου 7,5 ή 15 χρόνια, όταν δηλαδή ο Κρόνος ήταν στον Λέοντα και τον Ταύρο αντίστοιχα.

Και ανάλογα με το τι και πώς είχαμε δρομολογήσει, είτε θα δικαιωθούμε, είτε θα προχωρήσουμε σε μια συνολική επανεξέταση του θέματος.

Ας δούμε τώρα τους τομείς της ζωής που θα επηρεάσει ο Κρόνος για κάθε ζώδιο.

Σίγουρα θα πιέσει περισσότερο τους εκπροσώπους των τεσσάρων σταθερών ζωδίων (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), που αναμένεται να κοπιάσουν και να κριθούν περισσότερο.

Διαβάζοντας όμως τις προβλεπόμενες εξελίξεις, δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να τις φιλτράρετε σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω. Διότι άλλο ο Κρόνος Α΄ κι άλλο ο Β΄.

Κριός

Η παρουσία του Κρόνου στον 8ο ηλιακό σας οίκο, δεν επιτρέπει «μαγκιές» στα οικονομικά θέματα, αφού αν κάτι «στραβώσει» δεν θα βρείτε κανέναν να σας συμπαρασταθεί. Ακόμη και τα ασφαλιστικά προγράμματα που υποτίθεται πως θα σας αποζημίωναν, θα αποδειχθούν μια κακή επιλογή. Επιπλέον, το να εγγυηθείτε για κάποιον άλλον είναι το ίδιο κακή ιδέα με το να «ξανοιχτείτε» οικονομικά, επενδύοντας σε κέρδη που ποτέ δεν θα έρθουν. Αντίθετα είναι σκόπιμο να ξεμπερδέψετε με κάποια από τα παλιά χρέη σας, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση με «καθαρό κούτελο».

Στην θετική εκδοχή θα δείτε να σας επιστρέφονται κάποια «δανεικά κι αγύριστα», την κατάλληλη στιγμή αλλά και να δικαιώνεστε για οικονομικές επιλογές του παρελθόντος.

Ταύρος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας περνάνε σε μια κρίσιμη φάση, κάτι που σημαίνει πως αν μεν είστε ελεύθεροι, παντρεύεστε (Α΄) κι αν είστε παντρεμένοι χωρίζετε ή τουλάχιστον «παγώνετε» (Β΄). Ουσιαστικά όλα εξαρτώνται από την ποιότητα της σχέσης σας αλλά και από τα μυαλά που κουβαλάτε. Αν υποκινείστε από την ανασφάλεια, στην περίπτωση Α΄ είναι βέβαιο πως δεν θα επιλέξετε σωστά και σε 2-3 χρόνια θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Όσο για το Β΄ υπάρχει και η εκδοχή να έχει προβλήματα ο σύντροφος σας, οπότε εσείς κάνετε το... στρατιωτικό σας στη σχέση, ο Κρόνος είναι πολύ ευχαριστημένος με την κατάσταση και... πάει πάσο!

Πέρα όμως από τα προσωπικά, καλό είναι να αποφύγετε μια επαγγελματική συνεργασία, ιδιαίτερα αν δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε την ομαλή έξοδο σας από αυτήν.

Δίδυμοι

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, λέει η γνωστή παροιμία και πιθανότατα θα την «λουστείτε» αν αποφασίσετε να κάνετε μέσα σε δύο χρόνια, όσα δεν έγιναν σε είκοσι. Ουσιαστικά διάγετε μια περίοδο μαθητείας και δεν έχει νόημα να προσδοκάτε κέρδη αλλά εμπειρίες. Αν πάλι χάσετε τη δουλειά σας εξ αιτίας ενός «κακού» Κρόνου, είναι προτιμότερο να προσφέρετε οικειοθελώς κοινωνικό έργο, παρά να επιμείνετε να εργασθείτε με... μισθό! Καλό είναι επίσης να επιμεληθείτε και τα της υγείας σας, για να μην τρέχετε μεθαύριο. Οι καταχρήσεις απαγορεύονται διά ροπάλου...

Καρκίνος

Αν ψάχνετε για μια σταθερή και σοβαρή σχέση είναι πολύ πιθανόν να την έχετε, χωρίς ωστόσο να είναι διασφαλισμένη και η ευτυχία σας. Μάλλον θα δώσετε πολλά και θα πάρετε λίγα, αφού τελικά θα κληθείτε να «περιθάλψετε» τον σύντροφο σας, που θα αφεθεί με ευχαρίστηση στην προστασία σας, είτε την χρειάζεται, είτε όχι.

Αν έχετε ήδη μια σχέση, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα περάσει από κρίση, με τα αποτελέσματα να εξαρτώνται άμεσα από την ποιότητα της. Η θα εδραιωθεί ή θα καταρρεύσει. Αρκετοί θα προβληματιστείτε από την συμπεριφορά, τις επιλογές ή την κατάσταση των παιδιών σας, ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να προνοήσουν ώστε να αποφύγουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Λέων

Η προσοχή σας θα στραφεί σε οικογενειακά θέματα και το πιθανότερο είναι να αφιερώσετε πολύ χρόνο παρέχοντας βοήθεια σε πρόσωπα (κυρίως γονείς) που την χρειάζονται. Εμπλοκές μπορεί να προκύψουν και σε θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ το να αποφασίσετε να κτίσετε ή να επιδιορθώσετε ένα ακίνητο, είναι μια πολύ κακή ιδέα, πολλώ δε μάλλον να το αγοράσετε. Μπορείτε ωστόσο άφοβα να πουλήσετε, ιδιαίτερα αν... σας περισσεύουν!

Στην θετική εκδοχή πάντως, ένας γάμος έστω και κάτω από πίεση, μπορεί να στεγάσει κάποια από τα όνειρα σας.

Παρθένος

Η εκμάθηση μιας τεχνικής ή γλώσσας θα σας βοηθήσει να πορευτείτε με σιγουριά και ασφάλεια. Ακόμη ο Κρόνος μπορεί να απελευθερώσει την έκφραση σας, αφού πρώτα συνειδητοποιήσετε πως η επιμονή σας σε λεπτομέρειες δεν είναι δα και πανάκεια. Από την άλλη πλευρά τα «μαντάτα» για το αυτοκίνητο και το pc σας μπορεί να μην είναι και τόσο ενθαρρυντικά αλλά εδώ ισχύει το «ότι πληρώνεις, παίρνεις». Γενικότερα η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σας θα αποκτήσουν έναν αυξημένο βαθμό δυσκολίας, εκτός κι αν γίνονται κατ’ ανάγκη ή με έναν επαγγελματικό προσανατολισμό. Όσον αφορά τις σχέσεις με συγγενείς και ιδίως τα αδέλφια, αναμένεται να περάσουν από κρίση, η οποία θα αποδείξει και το αν οι δεσμοί σας είναι ισχυροί ή όχι.

Ζυγός

Τα οικονομικά σας είναι το κύριο διακύβευμα της διέλευσης του Κρόνου, κάτι που σημαίνει πως οφείλετε να ακολουθήσετε ευλαβικά τις παρακάτω εντολές:

1) Αποταμίευση. Δεν ξοδεύετε, γιατί θα σας χρειαστούν. Κι αν στο τέλος σας μείνει και αποθεματικό, κακό δεν είναι...

2) Πωλήσεις. Δεν αγοράζετε γιατί θα το μετανιώσετε.

3) Πρώτα οι υποχρεώσεις. Καλύψτε τις εκκρεμότητες γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας.

Από εκεί και ύστερα θα ήταν μέγα λάθος να αναλάβετε να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις άλλων. Ότι δανείσετε δεν επιστρέφεται...

Σκορπιός

Η διέλευση είναι πολύ σημαντική για σας που καλείστε να απαλλαγείτε από πρότερες ευθύνες για να δώσετε χώρο σε... άλλες! Η απόρριψη όσων δεν σας ταιριάζουν πραγματικά (προσώπων, αντιλήψεων, επιλογών κλπ) θα είναι η βάση της ανασυγκρότησης σας και μιας νέας πορείας. Προσπαθήστε μόνον να μην βάλετε «δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη», ούτε να τα «φορτωθείτε» όλα πάνω σας, γιατί όσο να ‘ναι τον συγκεντρωτισμό τον έχετε στο αίμα σας.

Τοξότης

Οι καιροί προσφέρονται για να ρυθμίσετε τη διατροφή και γενικότερα την υγεία σας πριν σας πιάσει ο... κακός Κρόνος και πήξετε στις απαγορεύσεις! Ανάλογη επιμέλεια μπορεί να επιδείξετε και σε σχέση με τις ψυχικές ισορροπίες σας, μπαίνοντας στη διαδικασία μιας ψυχανάλυσης ή ψυχοθεραπείας. Γενικά ο Κρόνος σκοπεύει να σας εκπαιδεύσει στα θεραπευτικά αφού ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε κάποιο πρόβλημα θα χρειαστεί να φροντίσετε πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας.

Όσον αφορά την καθημερινότητα σας αναμένεται να περιορίσετε αρκετά τις εξόδους και τα «ξεπορτίσματα», αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε πράγματα που απαιτούν μοναξιά και περισυλλογή.

Αιγόκερως

«Οι καλοί φίλοι στην ανάγκη φαίνονται» Και με τον Κρόνο στο Σκορπιό θα διαπιστώσετε ποιοί εκπληρώνουν αυτήν την προϋπόθεση. Επιπλέον, η συνεισφορά σας σε μια συλλογική υπόθεση θα εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις εμπειρίες σας και θα σας αναδείξει σε κεντρικό πρωταγωνιστή της κοινής προσπάθειας. Να θυμάστε πάντως πως τα πράγματα «γυρίζουν» πολύ εύκολα και από εκεί που είσαστε ο «μεγάλος ευεργέτης», μπορεί να καταλήξετε... ο αποδιοπομπαίος τράγος!

Υδροχόος

Είναι γνωστό πως στην θεωρία είστε πολύ δυνατοί αλλά έφτασε ο καιρός που θα κριθείτε και στην πράξη. Πολλοί θα αναλάβετε την διεκπεραίωση ενός μεγάλου έργου, σε βάρος του προσωπικού χρόνου και της... ησυχίας σας! Το αν θα δικαιωθείτε ή όχι εξαρτάται κατά πολύ από τα πραγματικά εφόδια και την εμπειρία σας. Καλό είναι πάντως να μην τα πάρετε όλα πάνω σας αλλά να ασκήσετε τα διοικητικά καθήκοντα σας, βάζοντας κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Ιχθύες

Αν νιώθετε πως έχετε ελλείψεις στην μόρφωση και τις τυπικές προϋποθέσεις σας, η περίοδος είναι κατάλληλη για να οργανωθείτε, να «στρωθείτε» στο διάβασμα ή να παρακολουθήσετε μαθήματα και σεμινάρια που θα συμπληρώσουν τα κενά σας. Για αυτόν τον σκοπό ή με αφορμή κι αιτία μια επαγγελματική υπόθεση σας μπορεί να ταξιδέψετε, θα πρέπει όμως να θυμάστε πως τα ταξίδια αναψυχής δεν ευνοούνται.

Κάποιοι θα ζοριστείτε από συγγενικά σας πρόσωπα, είτε εξ αιτίας της συμπεριφοράς τους, είτε λόγω των προβλημάτων τους. Σε κάθε περίπτωση, οι μεταξύ σας σχέσεις θα κριθούν, διαμορφώνοντας μια νέα κατάσταση. Τέλος αν κάποιες επιλογές σας δεν είναι εντός των νόμιμων πλαισίων, θα κληθείτε να επανορθώσετε.

*Για να δείτε που έχετε τον Κρόνο σας στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved