Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 6/9 έως 3/10: Πώς θα μας επηρεάσει;

Η θεατρικότητα στην έκφραση και η έμφαση στις κινήσεις μας, θα μοιάζει με δέσμες πυροτεχνημάτων, σε έναν εντυπωσιακό ουρανό.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 6/9 έως 3/10: Πώς θα μας επηρεάσει;

Όταν ένας πλανήτης σαν την Αφροδίτη που έχει συνδέσει το όνομά του με εύηχες νοηματικά έννοιες, όπως χαρά, αγάπη, έρωτας, δημιουργία, άνεση, γονιμότητα, συντροφικότητα, τρυφερότητα αρμονία και άλλα συναφή, τότε η παραμονή της στο ζώδιο του Λέοντα μετατρέπεται σε θεαματικό σενάριο, υποψήφιο για Όσκαρ.

Η Αφροδίτη λοιπόν περνάει στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 στις 17:48 το απόγευμα και θα παραμείνει έως τις 3/10 στις 10:00 το πρωί.

Το διάστημα αυτό θα απολαύσουμε τις χάρες της, συνδυασμένες με τις ιδιότητες του ζωδίου που την φιλοξενεί, ενώ πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να ακτινοβολήσουν από αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, έχοντας όμως και τον κίνδυνο να ξεφύγουν και να παρεκτραπούν.

Όσοι έχουν πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα ή ανήκουν σε αυτό, οι μέρες αυτές θα είναι ξεχωριστές, ανάλογα με τη φύση των πλανητών στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Το σίγουρο είναι πως η θεατρικότητα στην έκφραση και η έμφαση στις κινήσεις μας, θα μοιάζει με δέσμες πυροτεχνημάτων, σε έναν εντυπωσιακό ουρανό.

Ας δούμε τι επιφυλάσσει το πέρασμά της στα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Φτερουγίζετε σαν ερωτευμένα καρτούν με την αδρεναλίνη να βάφει κόκκινο το φόντο των ημερών σας. Νιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσετε, να ερωτοτροπήσετε και να διασκεδάσετε ξεβράζοντας στην ακτή, όλη την πίεση που έχετε υποστεί. Καινούργια ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις σας περιμένουν, ενώ η καλλιτεχνική σας πλευρά αναδύεται μαζί με την Αφροδισιακή της μορφή. Η θέση αυτή της Αφροδίτης σας αναζωογονεί, γεμίζοντάς σας ενέργεια και δημιουργικότητα. Ξεκινήστε ένα χόμπι και δραστηριοποιηθείτε προς πάσα κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να αλλάξετε τη διακόσμηση, τη διαρρύθμιση, ακόμα και το ίδιο το σπίτι σας. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στον Λέοντα, ανεβάζει την αισθητική και το γούστο σας στα ύψη, ψάχνοντας τρόπους έκφρασης και συγκεκριμένες αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Οι σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας αναθερμαίνονται, προσφέροντάς τους εκπλήξεις και συναρπαστικές προτάσεις. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου καταλαμβάνονται από δημιουργικό οίστρο, ενώ οι προσθήκες που αποφασίζετε, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε για άλλη μια φορά πως η θεά τύχη σας στοχεύει, δημιουργώντας συνθήκες αξιοζήλευτες. Το επικοινωνιακό σας ατού εκτοξεύεται και η έκφρασή σας μεταπείθει και γάιδαρο. Πολλές οι ευκαιρίες για συζητήσεις πάσης φύσεως, ενώ τα ταξίδια αναψυχής συνεχίζονται ακόμα, σε ένα παρατεταμένο καλοκαίρι. Οι συνεννοήσεις σας είναι ακριβείς και οι συμφωνίες σας σαφέστατες. Τώρα μπορείτε να θέσετε βάσεις για συναισθηματικές και οικονομικές απολαβές, καθώς τα συναπαντήματα της Αφροδίτης στον περίγυρο της αυλής σας, ευνοούν κάθε επιδίωξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντικαθιστάτε τα καβούρια στην τσέπη σας με ρόδια της εποχής, που σπάτε διαρκώς για να τις γεμίσετε χρήματα. Οι έγνοιες και οι ανασφάλειες που σας τριγυρίζουν σαν δαιμόνια πιθηκάκια προκαλώντας σας με τα πειράγματά τους, ήρθε η ώρα να εξολοθρευτούν. Τονώνεστε ψυχολογικά αντλώντας δύναμη και αυτοπεποίθηση, ακόμα και αν οι περισσότεροι νιώθετε ακόμα άτυχοι και δύσμοιροι. Τα οικονομικά σας αναπτερώνονται μαζί με το ηθικό σας, ενώ και κάποιες συναισθηματικές διαβεβαιώσεις, σας κάνουν να αναφωνείτε από χαρά.

ΛΕΩΝ

Προετοιμάζεστε για το μεγάλο βήμα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, που σας παρέχει απλόχερα τα εφόδια μιας μεγάλης επιτυχίας. Λάμπετε και ακτινοβολείτε σαν τεράστιος φωτισμένος πολυέλαιος δοκιμάζοντας συνεχώς τον φωτισμό σας, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Οι αλλαγές πολλές σε όλα τα επίπεδα ειδικά στην εμφάνιση, την οποία πολλοί θα μεταμορφώσετε. Η δύναμη και η επιβολή σας είναι ανεξάντλητες, ενώ τα σχέδιά σας πραγματοποιούνται με ταχύτητα φωτός. Ο μαγνητισμός που ασκείτε είναι αρκετός για να επιδράσει ευεργετικά και καθοριστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειαζόσασταν ένα έναυσμα για να πάρετε αποφάσεις που αφορούν κάποια καλά κρυμμένα μυστικά, αλλά και για να ξεφύγετε από στεγανά, που σας κάνουν να μοιάζετε σαν λεμόνι μέσα σε βυσσινάδα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε όσα έχετε στοιβάξει μέσα σας, να μιλήσετε ανοιχτά για θέματα που σας φοβίζουν και να προτιμήσετε το κατά μέτωπο ξεκαθάρισμα, από την παρασκηνιακή ακαταστασία. Κάποιοι σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Προχωρήστε ακόμα και αν κάποιες άλλες μείνουν αδειανές.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα εσείς οι καλαίσθητοι και κοινωνικοί Ζυγοί αποκτάτε αριστοκρατική εμβέλεια, την οποία αποτυπώνετε σε διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Ξεφεύγετε από τις ταλαιπωρίες των τελευταίων καιρών και με ύφος διπλωμάτη σε καίρια αποστολή, προσπαθείτε να ελιχθείτε προς όφελός σας μέσα από σειρά δημόσιων σχέσεων. Δεν αρνείστε προτάσεις, την παρουσία σας σε εκδηλώσεις και δρώμενα, ενώ κυνηγάτε ευκαιρίες να προβληθείτε. Οι φίλοι σας σημαίνουν περισσότερα για εσάς, ενώ νέες γνωριμίες σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. Το φράκο δεν είναι απαραίτητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πάθος που βυθίζει σε πέλαγα το νου, φουντώνει μέσα σας από την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Άρη στο ζώδιό σας, σε έναν συνδυασμό που προκαλεί συνεχόμενες εκρήξεις. Φλογεροί, ερωτικοί και κυρίαρχοι, κατευθύνετε την ενέργειά σας σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε προτίθεται να σας καταξιώσει και να σας δικαιώσει, ειδικά σε θέματα καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού. Δεν διστάζετε να φτάσετε στα άκρα, προβάλλοντας τον δυναμισμό και τη λάγνα θέλησή σας. Στο μόνο που μπορεί να αντισταθείτε, είναι μια προσφορά κατώτερη των προσπαθειών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω από εκείνο το ανεξάντλητο που πρεσβεύετε εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό το παραπάνω σας φέρνει η Αφροδίτη στον Λέοντα σε δίσκο σερβιρίσματος, με τα πιο εξαίσια εδέσματα. Η τάση σας για περιπέτεια δεν έχει όρια και δεν σταματάει ακόμα και αν κατακτήσετε το πολυπόθητο. Η πνευματική σας λαιμαργία καταβροχθίζει κάθε ιδέα την οποία μεταβολίζει ταχύτατα. Εκπέμπετε ενδιαφέρον και προκαλείτε θαυμασμό, ενώ οι ευκαιρίες για ένα μακρινό ταξίδι με το ταίρι σας και η προοπτική μιας νέας καθημερινότητας, θα απασχολήσουν σοβαρά τον στοχαστικό σας νου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλοδοξίες σας εδώ και πολύ καιρό βρίσκονται σε καταστολή, πάνω από όλα λόγω της ανεπαρκούς χρηματικής σας κατάστασης. Η Αφροδίτη στον Λέοντα έρχεται να σας αφυπνίσει τονώνοντας τα οικονομικά σας έστω και με μια πρόσκαιρη παρέμβαση, η οποία όμως είναι αρκετή για να αρχίσετε να σκαρφαλώνετε ξανά στις απόκρημνες προσωπικές σας κορυφές. Τα δάνεια και τα δανεικά βρίσκουν τρόπο να κινηθούν προς τους παραλήπτες τους. Παράλληλα η γοητεία σας αυξάνεται, οι διπλωματικές επαφές ακμάζουν και τελικά βρίσκεστε σε μια όαση, που είχατε πραγματικά απόλυτη ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη διέλευση της Αφροδίτης απέναντί σας νιώθετε επιπλέον ευεργετημένοι σε ότι αφορά τη συναισθηματική σας κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που την εκφράζετε. Το ενδιαφέρον προς τους αγαπημένους σας διογκώνεται, κοιτώντας τη σχέση σας με άλλο μάτι, εκείνο της δέσμευσης, που η φύση σας φροντίζει να διατηρεί μυωπικό. Οι πλανητικές προτροπές είναι πολλές, ωθώντας σας να προχωρήσετε σε πιο εντυπωσιακές μορφές συνύπαρξης. Εκφράζετε τα ριζοσπαστικά σας αισθήματα σε αγαπημένους και συνεργάτες, βιώνοντας ένα έντονο διάστημα και αποθεώνοντας τις επιθυμίες σας. Με λίγα λόγια Αφροδισιάζεστε και σας αρέσει πάρα πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Εργασία και χαρά είναι η φράση που σας ταιριάζει απόλυτα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα να φροντίζει την εργασιακή σας διευκόλυνση, προσφέροντας και ευκαιρίες ανάπτυξης κάποιων σχεδίων σας. Παράλληλα σαν καλή νεράιδα σας προτρέπει να κοιτάξετε την υγεία σας, τώρα που ευκαιρεί ώστε να σας περιθάλψει με προθυμία. Οι κινήσεις που αφορούν μια δουλειά μπορεί να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, γεγονός που περιμένετε με αγωνία. Η γλυκύτητα και η αφοσίωσή σας συγκινούν, φέροντας κοντά τους κατάλληλους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

-Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στο Σκορπιό: Τι θα φέρει στα ζώδια;

-Ο Άρης στο Σκορπιό - Τι θα φέρει στα ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved