Τα καλά του ανάδρομου Ερμή: Τι θα φέρει στα ζώδια;

Αναθεωρήσεις, επιδιορθώσεις κι εναλλακτικές εφαρμογές

Τα καλά του ανάδρομου Ερμή: Τι θα φέρει στα ζώδια;

Έφτασε λοιπόν για μια ακόμη φορά και η ώρα του ανάδρομου Ερμή. Τρεις φορές το χρόνο ο μικρός μας φίλος βάζει την ...όπισθεν, απαιτώντας από εμάς να ξαναδούμε θέματα και δραστηριότητες που κάποτε είχαμε εγκαταλείψει ή υποτιμήσει κι ακόμη λύσεις και επιλογές που έμεναν στο συρτάρι.

Ουσιαστικά λοιπόν, από σήμερα και μέχρι τις 8-10 Αυγούστου, καλούμαστε να αναζητήσουμε κάθε υλικό ή πληροφορία, που συλλέξαμε κάποια στιγμή στο παρελθόν, χωρίς να χρησιμοποιηθεί άμεσα αλλά και να αξιοποιήσουμε αδρανείς γνωριμίες. «Το ρετρό είναι καλό», αυτό είναι το μότο του ανάδρομου Ερμή και από αυτήν την άποψη, στις διακοπές μας είναι σκόπιμο να κινηθούμε σε παλιά και γνωστά «λημέρια».

Ας δούμε τώρα πως μπορεί να αξιοποιηθεί από το κάθε ζώδιο, αυτή η ιδιαίτερη συγκυρία.

Κριός

Ευκαιρία να ξαναθυμηθείτε τα παιχνίδια των παιδικών (και όχι μόνον) χρόνων σας. Μπορείτε ακόμη να διασκεδάσετε σε μέρη που σας ...θυμίζουν πολλά, όπως και να ξαναδείτε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, ολοκληρώνοντας τα κενά και λύνοντας παρεξηγήσεις. Κι αν νοιώθετε «άδειοι» συναισθηματικά, μια παλιά σχέση σας είναι ιδανική για να φορτώσετε ξανά τις μπαταρίες σας.

Ταύρος

Η περίοδος είναι κατάλληλη για να ολοκληρώσετε ημιτελείς εργασίες στο σπίτι σας αλλά και να αναθερμάνετε τους οικογενειακούς δεσμούς, έστω και με το ...ζόρι! Είτε με έκτακτους μουσαφίρηδες, είτε με την δική σας επίσκεψη σε μέρη με τα οποία σας συνδέουν πολλά. Ακόμη, κάποια περιουσιακά θέματα που είχαν «κολλήσει», μπορούν να επανεξεταστούν κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Δίδυμοι

Ο παλιός είναι αλλιώς... Το παλιό pc, το «αρχαίο» κινητό αλλά και η «σακαράκα» στο γκαράζ σας, εξακολουθούν να είναι μια αξιόπιστη λύση, όπως και όλα τα τεχνικά μέσα που έμεναν για καιρό να σκουριάζουν. Ακόμη, η προνοητικότητα που επιδείξατε στο παρελθόν κρατώντας χαρτιά, αποδείξεις και «άχρηστο» υλικό, θα σας διευκολύνει άμεσα. Το ίδιο και τα «στενά» που μάθατε ή θα μάθετε για να κόβετε δρόμο και να αποφεύγετε τα εμπόδια.

Καρκίνος

Νέες αλλά συνάμα και ...παλιές πηγές εσόδων και εφοδιασμού σας περιμένουν. Η ανακάλυψη «χαμένων» χρημάτων ή αγαθών αλλά και γενικότερα η ρύθμιση των οικονομικών σας υποθέσεων, θα σας απαλλάξει από τα βάρη και τις σκοτούρες, ενός φαινομενικού αδιεξόδου. Ακόμη κάποιες παλιές αγορές θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες.

Λέων

Ο... παλιός καλός Λέων! Η επιστροφή στα παλιά «λημέρια» και μεγαλεία, είναι το μεγάλο σας όπλο κατά της μιζέριας, ενώ στο πρόγραμμα είναι και η επαναφορά ενός καταξιωμένου look. Μπορείτε ακόμη να προβείτε σε μια πλήρη αναθεώρηση των επιδιώξεων και της στρατηγικής σας, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα και τις αστοχίες του παρελθόντος.

Παρθένος

Ακόμη κι αν κάτι είχε διαφύγει της προσοχής σας στο παρελθόν, έφτασε η ώρα για να βγει στο φως. Από κακοπροαίρετα σχόλια και «μπηχτές», μέχρι παρασκηνιακές ενέργειες κάθε είδους... Θα έχετε επίσης την δυνατότητα να επανεξετάσετε προς το καλύτερο ένα πρόγραμμα δίαιτας ή διατροφής και γενικότερα όλα τα θέματα που άπτονται της καλής φυσικής και ψυχικής σας κατάστασης.

Ζυγός

Όλα κινούνται στον σκοπό του «ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά». Πρόσωπα αλλά και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, επανέρχονται για να καλύψουν το όποιο κενό της μοναξιάς σας και να σας θυμίσουν τις ...παλιές καλές εποχές! Επίσης, συλλογικές προσπάθειες που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες, μπορούν να βρουν τον δρόμο τους.

Σκορπιός

Καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη και έφτασε η ώρα να δώσετε λύσεις με την εμπειρία σας, σε προβλήματα που χρονίζουν. Πρακτικά καλείστε να αξιοποιήσετε σχέδια και φιλοδοξίες, που έμεναν στο συρτάρι ως plan B. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα να λύσετε παρεξηγήσεις και να συνεργαστείτε με «ισχυρούς», που σας είχαν «στην μπούκα».

Τοξότης

Έχετε μια λαμπρή ευκαιρία να εντρυφήσετε σε ένα γνωστικό αντικείμενο που κάποτε παρατήσατε στην μέση, όπως άλλωστε συνηθίζετε... Μπορείτε ακόμη να ολοκληρώσετε τις σπουδές και την τεχνική σας κατάρτιση ή να κινηθείτε για μια νομική υπόθεση που έτεινε να εξελιχθεί σε «γεφύρι της Άρτας». Στο πρόγραμμα είναι και οι επαφές με συγγενείς, που κάνατε... μαύρα μάτια να τους δείτε.

Αιγόκερως

Την ώρα που οι άλλοι κάθονται, εσείς μπορείτε να ρυθμίσετε ή να επαναδιαπραγματευτείτε οικονομικές υποθέσεις, πετυχαίνοντας πολύ καλύτερους όρους. Κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα θα σας λύσουν επίσης τα χέρια, ενώ μπορείτε επιτέλους να πάρετε πίσω εκείνα τα δανεικά κι αγύριστα. Τέλος, σεξουαλικά ενδέχεται να ξαναζήσετε ημέρες... δόξας!

Υδροχόος

Back to the future! Τις μέρες αυτές μπορεί να αξιοποιήσετε πρότερες σχέσεις ή συνεργασίες αλλά και να δικαιωθείτε για τις «πόρτες» που δεν κλείσατε, χαράζοντας μια νέα πορεία με παλιό «υλικό». Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και τα πολύ... προσωπικά σας. Ακόμη, μια συμφωνία ή μια συνεργασία που κάποτε «κόλλησε» στις λεπτομέρειες, έχει πλέον τις δυνατότητες να προχωρήσει.

Ιχθύες

Από το χάος, στην τάξη. Ένα «ξεσκάλισμα» στην αποθήκη ή τα ντουλάπια σας θα αποκαλύψει... θησαυρούς, συσκευές δηλαδή και εργαλεία που στην κυριολεξία σας λύνουν τα χέρια. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε μια παλιά σας ασχολία στο πνεύμα του «μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved