Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Δίδυμους - Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο;

Πώς θα επηρεάσει τον κάθε ένα από εμάς;

Παπασταύρου Λίντα
Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Δίδυμους - Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο;

Η Αφροδίτη κεφάτη και ορεξάτη για αλλαγές και μετακινήσεις μέσα από το αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανάδρομη φορά της και να μας αφήσει έκπληκτους τόσο με τα καμώματα όσο και με τα παιχνιδάκια της που κυρίως θα επηρεάσουν τα οικονομικά και τα ερωτικά. Η Ανάδρομη φορά της ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου και εάν εξαιρεθεί η περίοδος που θα επηρεάζεται από το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη γύρω στις 5 Ιουνίου κατά τα άλλα απλά θα δημιουργήσει καθυστερήσεις σε ευχάριστα κατά κύριο λόγο γεγονότα. Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα επηρεάσει τον κάθε ένα από εσάς.

Κριός

Με την Αφροδίτη στον οίκο της επικοινωνίας δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις δημόσιες σχέσεις και είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που με κάποιο τρόπο θα σχετίζονται είτε με τα συναισθηματικά σας είτε με τα οικονομικά σας. Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι λόγω της ανάδρομης φοράς της είναι πιθανόν κάτι να μην πάει όπως το υπολογίζατε. Για παράδειγμα, μπορεί να περιμένετε πως και πώς να βρεθείτε μόνοι με τον αγαπημένο σας αλλά μια επίσκεψη ή ένα άλλο συμβάν να σας αναβάλλει τα σχέδια (εύχομαι να μην είναι η πεθερά σας). Επιπλέον, σε διευθετήσεις και μεσολαβήσεις που πρέπει να κάνετε ίσως να μην βρείτε τα πρόσωπα με τα οποία είχατε συνεργαστεί την προηγούμενη φορά. Αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό μπορεί και όχι εξαρτάται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να δείτε ή να απαντήσετε σε ένα μήνυμα ή μια επιστολή που αφορά τα οικονομικά σας και που για κάποιο λόγω είχε μείνει σε εκκρεμότητα. Τέλος, μια ευχάριστη δραστηριότητα που σχετίζεται με κίνηση, χορό, το λόγο ή την πληροφόρηση μπορεί να την ξαναρχίσετε ή μπορεί για λίγο να την αμελήσετε.

Ταύρος

Η παρουσία της θεάς Αφροδίτης στον 2ο οίκο είναι μια ευχάριστη αστρολογική συγκυρία γιατί σας προσφέρει άνεση και συνάμα τη δυνατότητα να νιώθετε ασφαλείς (μια από τις ανάγκες που βρίσκεται στην κορυφή του συστήματος αξιών σας). Ακόμα και αν είναι ανάδρομη, έχει θετική επίδραση γιατί είναι πολύ πιθανόν λεφτά που είχατε λησμονήσει ή σας χρωστούσαν να έρθουν στην κατοχή σας. Αυτό που ίσως σας ενοχλήσει είναι μια ενδεχόμενη γραφειοκρατία που θα συναντήσετε για να πάρετε κάποια χρήματα ή το τρέξιμο για να βγάλετε κάποια πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις, προκειμένου να έρθουν στην κατοχή σας χρήματα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σας ανήκουν. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 2ο ηλιακό οίκο συνδέεται άμεσα με την επιθυμία «να έχω, να κατέχω να αγοράσω» ως εκ τούτου τις αγορές σας θα τις κάνετε! Και επειδή η Αφροδιτούλα είναι και σε ζώδιο μεταβλητό είναι πολύ πιθανόν να σας λείψει το μέτρο. Αυτό που καλό είναι να προσέξετε είναι τι θα αγοράσετε, ώστε να μην χρειαστεί στη συνέχεια να ταλαιπωρηθείτε για να το αλλάξετε.

Δίδυμοι

Τι χαρά και τι ευτυχία να βρίσκεται η θεάς της ομορφιάς στο δικό σας ζώδιο. Η εμφάνιση και η σιλουέτα θα σας απασχολήσουν, δεδομένου ότι μέσα από αυτές θα αναζητήσετε την ισορροπία και την αρμονία. Βέβαια, επειδή είναι ανάδρομη καλό είναι να έχετε υπόψη σας ότι πιθανόν κάτι να μην πάει όπως το περιμένετε. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνετε κάτι λάθος αλλά μπορεί οι συνθήκες να σας αναγκάσουν να αναβάλλετε ή να τροποποιήσετε τις επικείμενες βελτιώσεις εξαιτίας εξωγενών παραγόντων. Για παράδειγμα, η κομμώτρια ή μανικιουρίστα σας πάει κάποιο ταξιδάκι και ως εκ τούτου δεν μπορεί να σας περιποιηθεί. Το πιο μη αισιόδοξο σενάριο είναι να έρθει η κομμώτρια άλλα να «φύγετε» εσείς από το αποτέλεσμα. Τέλος, με την Αφροδίτη ανάδρομη η ερωτική σας διάθεση ίσως μπερδέψει διότι θα πείτε «ναι» εκεί που είχατε πει «όχι» για να καταλήξετε εκεί που πιθανόν είχατε αποφασίσει από την αρχή. Βέβαια, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε κάποιο φλερτ που για κάποιο λόγω να διακοπεί και να συνεχιστεί με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης.

Καρκίνος

Πρόσωπα τόσο του οικογενειακού όσο και του φιλικού σας περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη συνδρομή σας. Είτε θα χρειαστούν οικονομική βοήθεια είτε τη συμπαράσταση σας σε ένα συναισθηματικό τους θέμα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνετε το καλύτερο δυνατό. Βέβαια, λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης ίσως υπάρξει κάποια καθυστέρηση ή ακόμα και μια αναθεώρηση μέχρι να καταλήξετε στο πως είναι καλύτερα να συνδιαλλαχθείτε ή να δείξετε την κατανόηση σας. Από την άλλη θέματα αισθηματικά θα καλυφθούν από ένα πέπλο μυστήριου ενώ είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μυστικές επαφές με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αυτό που είναι καλό να έχετε υπόψη σας είναι ότι λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης ίσως σας λείπουν κάποιες πληροφορίες η απόκτηση των οποίων θα δώσουν στη συνέχεια νέα εικόνα στα πράγματα. Τέλος, οικονομικές απολαβές έρχονται να σας ικανοποιήσουν βαθιά και να αλλάξουν τη ψυχολογία σας παρά το γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως προκύψει κάποιου είδους αργοπορία.

Λέων

Όσο καιρό θα βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων η κοινωνική σας ζωή θα περιλαμβάνει μια σειρά από συγκεντρώσεις, πάρτι και εκδηλώσεις αλτρουιστικού ή ομαδικού χαρακτήρα. Ένα φίλος που για κάποιο λόγο είχατε χαθεί μπορεί να έρθει στη ζωή σας ή πολύ πιθανόν εσείς τώρα να τον αναζητήσετε. Επιπλέον, μέσα από το φιλικό περιβάλλον ίσως γεννηθεί κάποιο φλερτ ή ακόμα και ένας έρωτας που για κάποιο λόγο προσωρινά θα διακοπεί και θα ξανά ξεκινήσει μετά το πέρας της ανάδρομης Αφροδίτης. Τα οικονομικά της επιχείρησης σας μπορεί να βελτιωθούν καθώς μια παλαιά υπόθεση έρχεται στο προσκήνιο και γεμίζει την τσέπη σας με χρήματα. Συνεργασίες ή επαφές με άτομα που σας συνδέει ένας κοινός σκοπός επίσης ευνοούνται παρόλο που σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα είναι και τόσο εύκολη η ανταλλαγή πληροφοριών ή ακόμα και οι μεταξύ σας συναντήσεις ή συζητήσεις. Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο μέλη της οικογένειας σας να λάβουν κάποια χρήματα από μια εκκρεμή μέχρι πρότινος υπόθεση και αυτό να ευνοήσει και εσάς.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ηλιακού σας χάρτη σας φέρνει σε επαφή με εξέχουσες προσωπικότητες και πρόσωπα που είτε έχουν εξουσία είτε έχουν ηγετικό ρόλο. Μπορεί να γνωριστείτε, μπορεί να συνεργαστείτε αλλά μπορεί ακόμα και να συνάψετε σχέση με ένα τέτοιο άτομο. Αυτό που και εδώ ισχύει είναι ότι ή θα αρχίσει μια σχέση που θα ολοκληρωθεί μετά το πέρας της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης ή θα είναι η ευκαιρία να ολοκληρωθεί κάτι που είχε μείνει στη μέση πριν από καιρό. Πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς αυτή την εποχή θα παίξει η εικόνα, η φήμη και γενικότερα ότι συμβολίζει την πρόοδο σας. Σχετικά με αυτά τα ζητήματα θα σας δοθεί η ευκαιρία είτε να επαναδιαπραγματευθείτε ή να επαναξιολογήσετε κάποιες θέσεις σας. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να ευνοηθείτε από γυναικεία πρόσωπα που θέλουν να σας βοηθήσουν να ανελιχθείτε είτε κοινωνικά είτε επαγγελματικά. Παρόλο που ίσως προκύψουν κάποιες αντιφατικές συμπεριφορές εντούτοις στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Τέλος επειδή με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα έχετε την ανάγκη να «φωνάξετε» την επιτυχία σας με κάθε τρόπο καλό θα είναι να έχετε τριπλοτσεκάρει πως θα το κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε το ενδεχόμενο να εκτεθείτε.

Ζυγός

Επαφές ή συνεργασίες με πρόσωπα που συνδέονται με το εξωτερικό, την εκπαίδευση ή τη δικαιοσύνη θα σας δώσουν την ευκαιρία να πετύχετε σκοπούς που συνδέονται στενά με τις οικονομικές σας φιλοδοξίες. Ίσως περάσετε όμορφα ή διασκεδάσετε, κάνοντας μετακινήσεις ή ταξίδια σε χώρους ή μέρη που έχετε ξανά επισκεφθεί ενώ είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε για αλλού και καταλήξετε αλλού εξαιτίας της ερωτικής σας διάθεσης ή της οικονομικής σας κατάστασης. Το στυλ σας ίσως επηρεαστεί από το εξωτερικό ή από άτομα που ασχολούνται με τη διανόηση ή την άθληση. Σε κάθε περίπτωση μην επενδύσετε πολλά γιατί μπορεί σε λίγο καιρό να αλλάξετε γνώμη και να έχετε τσάμπα χάσει κάποια χρήματα. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο από μακριά κυριολεκτικά ή μεταφορικά με το οποίο αρχικά να χαθείτε και μετά να ξαναβρεθείτε. Καλλιτεχνικές ή εορταστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια μιας πολιτιστικής ή εκπαιδευτικής δραστηριότητας θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα παρά το ενδεχόμενο κάποιων καθυστερήσεων ή τροποποιήσεων τους.

Σκορπιός

Πρώτα και καλύτερα ευνοούνται τα χρηματοπιστωτικά σας ζητήματα είτε θέλετε να επιλύσετε θέματα που σχετίζονται με οφειλές ή δάνεια είτε επιθυμείτε να λάβετε χρωστούμενα, επιδόματα και γενικά χρήματα από τρίτους η τύχη είναι με το μέρος σας. Η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης δείχνει ότι κάποιες διευκολύνσεις θα επιτευχθούν μετά από κάποιες καθυστερήσεις ή ότι κάποια εκκρεμή οικονομικά ζητήματα θα έχουν θετική κατάληξη. Η παρουσία της Αφροδίτης στου Διδύμους επηρεάζει επίσης τη λίμπιντο και την σεξουαλική σας διάθεση ανεβάζοντας τις στα ύψη πάρα το γεγονός ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεκινάτε πολλά πράγματα μαζί αλλά θα τελειώνετε τα μισά. Είναι πολύ πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία να κατευνάσετε κάποιους φόβους ή ανησυχίες είτε με τη βοήθεια κάποιου εύστροφου ή νεαρού προσώπου είτε συναναστρεφόμενοι κάποια ευφυή άτομα. Αυτό θα προκύψει είτε επειδή τα γνωρίζετε ήδη και ήρθε η ώρα να τα ξανασυναντήσετε είτε κάνοντας τώρα μια αρχή με κάποιες ελλείψεις που θα καλυφθούν μετά τις 27 Ιουνίου.

Τοξότης

Στις περισσότερες επαφές σας νιώθετε μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με πριν ενώ σε αρκετές περιπτώσεις παρουσιάζεται μια βελτίωση που σας επιτρέπει να νιώθετε ότι κάθε άλλο παρά μόνοι σας είστε. Το μόνο που ίσως σας προκαλεί μια αδημονία είναι κάποιες αναγκαίες επαναξιολογήσεις και κάποιες απαραίτητες καθυστερήσεις που αναβάλλουν το τελικό αποτέλεσμα. Η αμφιβολία, αν και θα καραδοκεί, δεν θα είναι αυτή που θα κυριαρχήσει αντίθετα η χαρά και η δικαιοσύνη θα είναι αυτές που θα λάβουν ψήφο εμπιστοσύνης ακόμα και αν πρέπει να περιμένετε μετά το τέλος της ανάδρομης φοράς της Αφροδίτης. Αποφάσεις που αφορούν οικονομικά θέματα ίσως απαιτήσουν πρωτίστως τη συνεργασίας σας με άτομα που στο παρελθόν είχατε αποκλείσει. Από την άλλη, συναισθηματικοί δεσμοί που τώρα ξεκινάνε ίσως πάρουν το επίσημο εισιτήριο για την ολοκλήρωση τους μετά τις 27 Ιουνίου. Επαφές με πρόσωπα που ασχολούνται με την Τέχνη ή την αισθητική θα αναπροσδιορίζουν το τι πιστεύατε για αυτές μέχρι τώρα.

Αιγόκερως

Η επιδοκιμασία που λαμβάνετε από τους υφισταμένους σας δημιουργεί ένα κλίμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας που έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους. Η όμορφη ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς βελτιώνει τις συνθήκες μέσα στις οποίες εργάζεστε παρά το γεγονός ότι συχνά πυκνά επιστρέφετε σε συνήθειες και τακτικές που σας γυρνούν πίσω. Αισθηματικές προσεγγίσεις και φλερτ αλλάζουν το καθημερινό σας πρόγραμμα και σας υποχρεώνουν να μεταθέσετε ή να αναβάλλετε πράγματα για αργότερα. Θέματα διατροφής, υγιεινής και καθαριότητας θα απασχολήσουν άτομα με τα οποία μοιράζεστε την καθημερινότητα σας, γεγονός που κατά κάποιον τρόπο θα σας δημιουργήσει κάποια δυσκολία προσαρμογής. Τέλος, είναι πολύ πιθανόν να αναπροσαρμοστεί το ωράριο εργασίας σας ή να ακολουθήσετε ένα δρόμο ή ένα τρόπο μετακίνησης που πιθανόν είχατε δοκιμάσει και πριν από καιρό για οικονομικούς ή αισθηματικούς σκοπούς.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο πολυμήχανο ζώδιο των Διδύμων μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από την αξιοποίηση του επιχειρηματικού σας πνεύματος και να αισθανθείτε ευχαριστημένοι από τη καλλιέργεια ενός κλίματος αρμονίας και ευτυχίας στην αισθηματική σας ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να γυρίσετε το χρόνο πίσω και να ακολουθήσετε πολιτικές και εναλλακτικές που χρησιμοποιούσατε πριν από καιρό ενώ δεν αποκλείεται να αποπειραθείτε να δημιουργήσετε κάτι νέο γεγονός που θα χρειαστεί υπομονή γιατί το πιθανότερο είναι να ολοκληρωθεί με τις 27 Ιουνίου. Η θέση αυτής της Αφροδίτης σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να δείχνει μια συναισθηματική επανασύνδεση ή μια επανεξέταση των μέχρι τώρα δεδομένων της ερωτικής σας ζωής. Επιπλέον, η διασκέδαση, η άθληση και οι διακοπές ευνοούνται παρόλο που κάποια πράγματα αλλιώς τα είχατε φανταστεί και αλλιώς εξελίσσονται. Τέλος, είναι πιθανόν να ακολουθήσετε μια μόδα που σας άρεσε παλαιότερα ή να κάνετε πράγματα τα οποία είναι συνδεδεμένα με θετικές αναμνήσεις.

Ιχθύες

Οι οικονομικοί σας πόροι με κάποιο τρόπο θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με άτομα της οικογένειας σας ή ακόμα και κάποια ακίνητα. Παρά τις όποιες καθυστερήσεις θα νιώθετε σιγουριά, ασφάλεια και προστασία, λόγω της οικογενειακής θαλπωρής. Ανακαινίσεις και κάθε είδους διακοσμήσεις είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο αλλά αν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε με αναβολές, τροποποιήσεις και αργοπορίες καλύτερα μεταθέστε τις για μετά το τέλος Ιουνίου. Ίσως δεχτείτε στο σπίτι σας πρόσωπα που θα αλλάξουν τους ρυθμούς και θα αναπροσαρμόσουν το κλίμα που επικρατεί μέσα σε αυτό. Μια αγορά για το σπίτι μπορεί να φέρει μεγάλη χαρά και να αποτελέσει αιτία για να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα της οικογένειας σας. Είναι πιθανόν να είχατε κάνει την παραγγελία νωρίτερα και τώρα να προβείτε στην παραλαβή. Αν πάλι με ανάδρομη Αφροδίτη προβείτε σε κάποιου είδους αγορά, έχετε υπόψη σας ότι θα χρειαστεί κάποιους είδους αλλαγή, αναπροσαρμογή ή τροποποίηση στη συνέχεια. Τέλος, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο σπίτι κάποιο μέλος της οικογένειας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved