Αφροδίτη στον Καρκίνο: Λεφτά και έρωτες να περιμένουν αυτά τα ζώδια

Καρκίνοι, ήρθε η σειρά σας να κατακτήσετε τα πλήθη, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που θα ευνοηθούν αρκετά, υλικά και συναισθηματικά

Έμμα Ριζοπούλου
Αφροδίτη στον Καρκίνο: Λεφτά και έρωτες να περιμένουν αυτά τα ζώδια

Από τις 17/6 έως τις 11/7, ηΑφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να ζήσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές, να αναπτύξουν νέους συναισθηματικούς δεσμούς, να βγάλουν όλο το ρομαντισμό, τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό τους, αλλά και να βελτιώσουν τις σχέσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το σπίτι τους ή να διευθετήσουν περιουσιακά-κληρονομικά θέματα προς όφελός τους.

Όπως κάθε Αφροδίτη, έτσι κι η Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα φέρει μια βελτίωση στα οικονομικά και τα ερωτικά, αλλά και την καθημερινότητα όλων μας, τα παρακάτω τέσσερα ζώδια όμως ευνοούνται πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό σου οίκο, μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα έχεις τα τυχερά σου, αν είσαι ελεύθερος/η, μέσα από καινούργιες γνωριμίες, να δημιουργήσεις μια σχέση, αφού είναι γνωστό ότι είσαι αξιόπιστο άτομο! Όχι μόνο θα βγει η ρομαντική και αισθησιακή φύση σου, αλλά ταυτόχρονα θα καταφέρεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να κερδίσεις τις συμπάθειες. Η ανταπόκρισή σου στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί, αφού όπου κι αν πας, όλοι/ες θα σε βλέπουν ως υποψήφιο ταίρι τους. Επιπλέον, θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως με τον/η σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου φέρνει μια αισθητή βελτίωση στην ερωτική σου ζωή ή τουλάχιστον κάνει εσένα να στραφείς προς τον έρωτα, προκειμένου να γεμίσεις τα κενά της καρδιάς σου και να ζήσεις περισσότερες στιγμές ευτυχίας, ξεχνώντας τα άγχη και τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Το κύριο ζητούμενό σου θα είναι να βρεις μια αγκαλιά για να σε κλείσει μέσα και να μην ξαναφύγεις ποτέ, να σε γεμίσει φιλιά και χάδια και να νιώσεις ασφαλής και προστατευμένος/η ξανά κι όπως όλα δείχνουν, ενδεχομένως οι ευχές σου να πραγματοποιηθούν σύντομα, αφού ένα ρομαντικό καλοκαιρινό ειδύλλιο, που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση είναι πολύ κοντά. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είναι η ιδανική περίοδος για να εξομαλύνεις εντάσεις με το ταίρι σου, αλλά και να ευχαριστηθείτε τις ιδιωτικές στιγμές σας, ενώ όμορφα θα περάσεις τον χρόνο σου με το παιδί ή τα παιδιά σου, απ' όπου σε περιμένουν και χαρές ή να ήρθε η στιγμή να μεγαλώσεις την οικογένειά σου κατά ένα μέλος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον 2ο οίκο σου, φέρνοντας χρήματα και αρκετά αισθήματα. Ενδεχομένως να "χτυπήσει" κατευθείαν στη συναισθηματική σου πλευρά, αυτή που προσπαθείς να κρύψεις και να γίνεις αυτόματα πιο γλυκός/α, τρυφερός/η και προστατευτικός/η στα πολύ δικά σου πρόσωπα. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, δεν αποκλείεται να νιώσεις κουρασμένος/η από το κυνήγι της απόλαυσης και να αποφασίσεις να ρίξεις άγκυρα σε ένα λιμάνι, μέχρι να ξαναγεμίσεις τις μπαταρίες σου κι η αλήθεια είναι ότι δε θα παιδευτείς να βρεις το ανάλογο πρόσωπο. Από την άλλη, θα γίνεις πιο σφιχτοχέρης/α και δε θα σκορπάς λεφτά, έτσι, χωρίς ουσιαστικό λόγο, γι' αυτό κι είναι πιθανό να σου έρθουν κι άλλα και να καταφέρεις να βάλεις κάποια στην άκρη ή να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου, να σου μείνουν και να αγοράσεις και κάποια πράγματα που θέλεις. Επιπλέον, είναι ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου, έχεις να περιμένεις αρκετά όμορφα πράγματα να γίνουν, τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σου. Και κακά τα ψέματα! Όταν έχεις γεμάτη τσέπη, δεν έχεις το άγχος που θα δώσεις και τι θα σου μείνει, τότε και η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη, κι η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου, αφού είσαι χαλαρός/η και ξέγνοιαστος/η κι έτσι ανεβαίνουν και οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο της αγάπης. Επωφελήσου από τις θετικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να καλύψεις ή να κλείσεις τις υποχρεώσεις σου, να κυνηγήσεις ευνοϊκές ρυθμίσεις για δάνεια ή χρέη και αν μπορείς να βάλεις και στην άκρη ένα ποσό για ώρα ανάγκης. Από την άλλη, είναι πιθανό να ελκύσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει έντονη χημεία και ίσως να μείνεις μαζί του να... καλοκαιριάσεις (ή και παραπάνω), αφού θα σε καλύπτει σε συναισθηματικό και σεξουαλικό επίπεδο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved