Αυτά τα ζώδια θα χάσουν την «ασυλία» του Δία στον Ταύρο

Δίας ήταν και πέρασε!

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια θα χάσουν την «ασυλία» του Δία στον Ταύρο

Ό,τι πρόλαβαν να κάνουν όσο διάστημα ο Δίας ήταν στον Ταύρο, το κάνανε. Το θέμα είναι να εκμεταλλεύεσαι όσο μπορείς την όποια ασυλία ή εύνοια του Δία όταν εκείνος στην παρέχει γενναιόδωρα. Αν προχωρήσει και περάσει στο επόμενο ζώδιο, τότε να ξέρεις ότι απλά μένεις «ξεκρέμαστος» και είτε πληρώνεις τα λάθη σου, είτε απολαμβάνεις όλα όσα «έχτισες» την στιγμή που έπρεπε.

Για όσο διάστημα ο Δίας ήταν στον Ταύρο, υπήρξαν κάποια ζώδια τα οποία ευνοήθηκαν αρκετά σε θέματα καριέρας, δουλειάς και οικονομικών. Και ποια ήταν αυτά; Οι Τοξότες, οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Λέοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πέρασες καλά όσο ο Δίας στον ήταν στον 6ο οίκο σου. Και έφαγες λίγο παραπάνω και στη δουλειά σου είχες μια κάποια ασυλία, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο χαλαρός/η ή να το ρίξεις εν μέρει και στο σορολόπ. Φεύγοντας ο Δίας από τον Ταύρο, να ξέρεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Αρχικά θα χρειαστεί να μπεις σε πρόγραμμα διατροφής και έπειτα σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά σου, θα δεις ότι θα σφίξουν τα λουριά και δεν θα μπορείς να τα φορτώνεις όλα στον κόκορα.

ΚΡΙΟΣ-ΖΥΓΟΣ

Κριοί και Ζυγοί, παραδεχτείτε το... Με Δία στον Ταύρο ανοιχτήκατε οικονομικά και μάλιστα αρκετά. Δεν είστε και άτομα που κάνετε τσιγκουνιές ή που γενικότερα σκέφτεστε τα χρήματα ή την αποταμίευση. Θέλετε να περνάτε καλά γιατί μια ζωή την έχουμε και πρέπει να την απολαύσουμε. Ο Δίας στον Ταύρο σας έφερε κάποια χρήματα και μπορεί να είδατε το εισόδημά σας να αυξάνεται, ωστόσο αν δεν κάνατε σωστές επενδύσεις και αν δεν το χειριστήκατε σωστά το οικονομικό ζήτημα, τότε θα έχετε αρκετά θέματα με τις "πληγές" που ανοίξατε.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, αν θες να τα λέμε όλα, με τον Δία στον 10ο οίκο σου, η αλήθεια είναι πως παραπήρες αέρα σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα σου. Κι αυτό γιατί ένιωθες την εύνοιά του, πέρναγε το δικό σου και ερχόντουσαν κάποια πράγματα όπως εσύ τα ήθελες. Όμως Δίας είναι αυτός και δεν κρατάει για πάντα... Και αν δεν έχεις φροντίσει να χτίσεις γερές βάσεις στην καριέρα σου, θα βρεθείς αντιμέτωπος με αρκετές προκλήσεις στο μέλλον.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved