Ερμής στους Διδύμους: Τρία ζώδια θα είναι πιο δραστήρια στην καθημερινότητά τους

Θα είναι συνεχώς στο τρέξιμο 

Παπασταύρου Λίντα
Ερμής στους Διδύμους: Τρία ζώδια θα είναι πιο δραστήρια στην καθημερινότητά τους

Στις 3/6, ο Ερμής περνά στο ζώδιο που κυβερνά, τους Διδύμους, επιταχύνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, κάνοντάς μας πιο εξωστρεφείς και κινητικούς, περίεργους και με διάθεση να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε, να συνταντηθούμε και να ανταλλάξουμε πληροφορίες και ειδήσεις.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω ή -πολύ περισσότερο- αν έχεις Ωροσκόπο εκεί, να ξέρεις ότι θα επηρεαστείς αρκετά με τον Ερμή στους Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η καθημερινή ζωή θα γίνει πιο έντονη. Θα δραστηριοποιηθείς, θα θέλεις να κάνεις ένα σωρό πράγματα, ακόμα και αυτά που προ λίγου καιρού σκυλοβαριόσουν. Το θέμα είναι ότι αν τα ξεκινήσεις άμεσα, θα έχεις και μεγάλη επιτυχία, εφ' όσον ανήκεις στο α' δεκαήμερο, καθώς στις 4 του μήνα, οι θετικές όψεις με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και τον Δία στους Διδύμους θα σου προσφέρουν αφ' ενός στοιχεία, πληροφορίες και μυστικά που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου, αφ' ετέρου θα έχεις και την τύχη με το μέρος σου και μπορεί να κάνεις γνωριμίες τέτοιες που θα σε "ξελασπώσουν". Αν είσαι του β' δεκαημέρου, όμως, θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά σου ή σε γραφειοκρατικές σου υποθέσεις, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, γύρω στις 12, ενώ δεν αποκλείεται και μια ζημιά στο μεταφορικό σου μέσο, τον υπολογιστή/λάπτοπ σου ή το μέσο με το οποίο επικοινωνείς. Υπάρχει κι η περίπτωση να λάβεις δυσάρεστες ειδήσεις ή να αποστασιοποιηθείς από ένα συγγενή ή πρόσωπο του περίγυρού σου. Αν ανήκεις στις τελευταίες μέρες του γ' δεκαημέρου, έχε το νού σου γύρω στις 17 του μήνα για αναβολές, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, ψέματα ή ψεύτικες υποσχέσεις, απάτες, αφηρημάδα, χάσιμο ή κλοπή αντικειμένων, λάθη και παραλείψεις.

ΖΥΓΟΣ

Καλωσορίζεις τον Ερμή στον 9ο οίκο σου κι αν είσαι του α' δεκαημέρου, σε περιμένουν μεγάλες στιγμές, που δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την ερωτική σου κατάσταση, κυρίως στις 4, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα. Το σίγουρο είναι ότι θα διευρυνθούν οι ορίζοντές σου, θα "ανοίξει" το μυαλό και το μάτι σου, θα κάνεις αρκετές γνωριμίες και καινούργιες επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να "σκάσει" και ταξιδάκι ή ειδύλλιο με πρόσωπο εκτός της πόλης ή της χώρας που κατοικείς. Όλα παίζουν. Θετικές εξελίξεις να περιμένεις και σε νομικά ή εκπαιδευτικά θέματα. Εσύ του β' δεκαημέρου, ωστόσο, σε όλα τα παραπάνω να ξέρεις ότι θα εμφανιστεί πρόβλημα, γύρω στις 12, που θα σε δυσαρεστήσει αρκετά. Προσοχή χρειάζεται και σε θέματα υγείας και διατροφής, αλλά και στη δουλειά σου εκείνη τη μέρα. Διπλά προσεκτικός στα τρία τελευταία, οφείλεις να είσαι κι εσύ των τελευταίων ημερών του γ' δεκαημέρου, γύρω στις 17, αφού είναι πιθανή μια αδιαθεσία, αλλεργία ή ακόμα ίωση ή λάθη και παραλείψεις που θα σου κοστίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρίτος της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις συναδελφικές ή υπαλληλικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, αφού όλα θα πάνε "πρίμα" στη δουλειά σου. Κυρίως γύρω στις 4/6, έχεις τύχη και ευκαιρίες να εξελιχθείς, θα βρεις τρόπους να κάνεις τη ζωή σου πιο "εύκολη" και λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίζεις, ενδεχομένως να σου έρθουν και χρήματα, ενώ κι από υγεία μια χαρά θα είσαι. Αντίθετα, εσύ του β' δεκαημέρου, γύρω στις 12, τόσο στην εργασία, όσο και στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου θα έχεις πρόβλημα. Είναι πιθανή και μια σωματική κατάπτωση ή ενόχληση, εξ αιτίας της κούρασης ή του άγχους, δική σου, συγγενικού ή προσώπου του περιβάλλοντός σου. Αν είσαι των τελευταίων ημερών του γ' δεκαημέρου, τότε να έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά, γύρω στις 17, αφού και ασυνεννοησία θα υπάρχει και λάθη θα γίνουν και δεν αποκλείεται ένα χάος, ένα αλαλούμ που θα σε απροσανατολίσει. Κράτα τη δυσπιστία σου και μην εμπιστεύεσαι ότι σου πουν ή νομίζεις ότι είδες και πρόσεξε τη διατροφή σου, αποφεύγοντας "ξένες κουζίνες" και θαλασσινά εκείνη τη μέρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved