Η Αφροδίτη μπαίνει τον Ταύρο: Πολύ κρασί, πολλή θάλασσα και τ’ αγόρι σου!

Η καλλίπυγος και ηδυπαθής κόρη, αργά, νωχελικά και άκρως αισθησιακά, μπαίνει στον Ταύρο στις 29 Απριλίου

Θανάσης Ματσώτας
Η Αφροδίτη μπαίνει τον Ταύρο: Πολύ κρασί, πολλή θάλασσα και τ’ αγόρι σου!

Η Αφροδίτη θα μείνει στον Ταύρο έως τις 23 Μαΐου. Γι' αυτό μην αναβάλλεις για αύριο, αυτό που μπορείς να απολαύσεις σήμερα!

Θα αποπλανήσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους.

Όμως το σύμπαν δεν είναι δίκαιο! Για δύο λόγους:

Πρώτον, διότι δεν βάζεις ρε σύμπαν μια Αφροδίτη στον Ταύρο μεγαλοβδομαδιάτικα! Έλεος! Νηστεία και προσευχή σου λέει μετά… Πώς; Με την Αφροδίτη στον Ταύρο; Αυτή με ένα άλυτο ερώτημα θα πεθάνει: αν το φαΐ είναι καλύτερο από το σεξ!

Και δεύτερον αγαπητό σύμπαν, η ατράνταχτη απόδειξη πως είσαι φτιαγμένο τελείως λάθος, είναι πως η ζάχαρη και οι τηγανητές πατάτες βλάπτουν! Ερασιτεχνισμοί στην καλύτερη περίπτωση…

Εντάξει! Θα το πιείς και αυτό το πικρό ποτήρι. Έξι μέρες είναι. Θα περάσουν… Μετά τίποτα δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Θα ξεκινήσεις με το άλλο γλυκόπικρο ποτήρι. Αλλά αυτή τη φορά θα είναι negroni!

Ακολούθησε ευλαβικά τον Oscar τον Wilde: «Ο καλύτερος τρόπος ν’ αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να υποκύπτεις σ’ αυτόν»! Αυτός είχε βέβαια την άλλη δυνατή Αφροδίτη, αυτήν του Ζυγού, την Ουράνια, την κουλτουριάρα. Παρ' όλα αυτά, κάτι είχε καταλάβει. Για την ακρίβεια, του έδωσε και κατάλαβε!

Ή και τη Mae τη West: «Τα δοκιμάζω όλα μια φορά, δυο φορές αν μ’ αρέσουν, τρεις για να βεβαιωθώ».

Και για να μην σε περάσουν και για κανέναν πεινασμένο πλεμπαίο τώρα που έχεις πέσει στην ανάγκη της, πρέπει να ξέρεις πως αυτή η Αφροδίτη του Ταύρου, παρόλη τη ροπή της στις ατασθαλίες, διατηρεί τη συναισθηματική σταθερότητα αλλά και την υψηλή αισθητική της. Ξεκίνα λοιπόν με εκείνο το gourmet τεράστιο πιάτο με το φαγητό στο κέντρο που δεν γεμίζει το μάτι και ίσως και την κοιλιά αλλά πολύ το γουστάρεις και άμα δεν χορτάσεις, χτυπάς εύκολα και τρία σουβλάκια μετά.

Όπως καταλαβαίνεις και χρήμα μπορεί να σου φέρει αυτή η Αφροδίτη. Ειδικά αν ανήκεις στα ζώδια που ανέφερα στην αρχή. Ακόμη δε περισσότερο, αν είσαι και διαιτολόγος, ανεξαρτήτως ζωδίου!

  • Ιδίως στις 23 Μαΐου που συναντά τον Δία! Για τα κιλά, άστο καλύτερα… Δεν είναι όμως μόνο το φαΐ και το σεξ. Είναι όλες οι μικρές χαρές και απολαύσεις της ζωής. Αλλά και σε λίγο πιο χλιδάτες, δεν λες όχι. Θέλεις πολύ κρασί, πολλή θάλασσα και φυσικά το αγόρι σου ή το κορίτσι σου, γιατί ταυτόχρονα, αναζητάς και ασφάλεια και θαλπωρή και κατοχή.
  • Εκεί που θα τα δώσεις όλα, ειδικά σε αυτό το τελευταίο, είναι με το… καλημέρα! Την Πρωτομαγιά η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φουντώνει τα πάθη και μαζεύεις και το χρήμα. Στις 20, το ξανακάνει, αυτή τη φορά στην Αστρική της εκδοχή, με τον Τροπικό Πλούτωνα.
  • Στις 12 του μήνα, πάλι στην Αστρική της εκδοχή, βρίσκει τον Τροπικό Χείρωνα ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει τετράγωνο με την Τροπική Δήμητρα. Συντηρητικά πράματα και παρεΐστικα με ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι, απαλό φωτισμό, μουσικούλα και τι άλλο; Καλό φαγητό!
  • Στις 13 που σχηματίζει το εξάγωνο με τον Κρόνο, σκέφτεσαι πως «ουκ εν τω πολλώ το ευ» και προσπαθείς μάταια να συμμαζευτείς και καθόλου μάταια, να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Θα ζοριστείς ίσως σε κάποια από όλα αυτά στην πορεία. Γιατί καταρχάς, οσονούπω, μπαίνει και ο Άρης στον Κριό για να ταράξει τα ήσυχα νερά.
  • Αλλά και στις 18 Μαΐου που η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό και της αλλάζει τα φώτα! Η σταθερότητα και η ασφάλεια πάνε περίπατο. Μη σου πω και το αγόρι σου…
  • Λίγο πριν φύγει από το ζώδιο, στις 23 Μαΐου, σχηματίζει ένα ρομαντικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι για να κρατήσεις τη γλυκιά ανάμνηση της απόλαυσης!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved