Αφροδίτη στον Ταύρο: Λεφτά και έρωτες να περιμένουν αυτά τα ζώδια

Ταύροι πανηγυρίζετε, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που θα λάβουν τα δώρα τους

Παπασταύρου Λίντα
Αφροδίτη στον Ταύρο: Λεφτά και έρωτες να περιμένουν αυτά τα ζώδια

Από τις 29/4 έως τις 23/5, ηΑφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο, στο ζώδιο το οποίο κυβερνά, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετούς/ες να βγάλουν αισθησιασμό και χάρη, αλλά και να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, υλική και ερωτική, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ζωής τους.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα μοιράσει όμορφα δώρα σε όλους, κυρίως στους Ταύρους, ωστόσο, τα παρακάτω τέσσερα ζώδια είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μα είναι δυνατόν να περνά η Αφροδίτηαπέναντί σου και να μην χαρείς; Όχι μόνο θα ανέβει η σιγουριά και αυτοπεποίθησή σου, αλλά θα ενισχύσει και τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό σου. Η πέρασή σου θα είναι μεγάλη, η δημοφιλία σου επίσης, θα έχεις πλήρη αποδοχή από τους άλλους και θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες με χαρακτηριστική άνεση. Οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο θα είναι αρκετές κι εννοείται ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να ικανοποιήσεις τα θέλω σου, να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου, να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μετά τις 2/5, ο δεσμός σου να γίνει σταθερός, να γίνουν συζητήσεις για συγκατοίκηση ή να υπάρξει επισημοποίηση.

ΚΡΙΟΣ

Με την πρακτική και γεμάτη ηδυπάθεια Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου, το σίγουρο είναι ότι θα είσαι από τους πλέον ευνοημένους, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσεις χρήματα, υλικά αγαθά και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σου. Οι συνθήκες για τη βελτίωση των οικονομικών σου, την αύξηση των εσόδων σου, για να κερδίσεις ένα δώρο ή να κάνεις μια αγορά που επιθυμούσες καιρό είναι κάτι παραπάνω από ιδανικές. Από την άλλη, ίσως κλείσεις και μια συμφωνία ευνοϊκή ή θα ψάξεις τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Πιο αποφασιστικός θα είσαι και στο να ικανοποιήσεις, εδώ και τώρα, κάποιες επιθυμίες σου, ενώ τα επίπεδα της σεξουαλικότητά σου θα ανέβουν επικίνδυνα, οπότε θα γίνει πιο εύκολο το να κάνεις δικό σου το άτομο που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ

Κι εσύ, παραδοσιακά, μοιράζεσαι με τον Ταύρο, την Αφροδίτη, η οποία, μπαίνει στον 8ο οίκο σου, φορτωμένη με δώρα, τόσο υλικά, όσο και ερωτικά κι εφ' όσον από τη φύση σου εκτιμάς τα ωραία πράγματα στη ζωή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καλοπεράσεις. Ζεστό χρήμα θα έρθει στα χέρια σου, που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από "οικονομικά φορτία", να δημιουργήσεις ένα απόθεμα, που θα χρησιμέψει σαν μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά και να χρησιμοποιήσεις κάποιο ποσό για αγορές ειδών που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα ή διευκολύνουν τη ζωή σου. Από την άλλη, ο έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και το πιο πιθανό είναι να ελκύσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει έντονη χημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, η ερωτική σου ζωή απογειώνεται. Θα έχεις έντονη την ανάγκη να δημιουργήσεις, αλλά και να βρεις ένα ταίρι που θα σου προσφέρει όλα όσα επιθυμείς. Σε συνδυασμό με τον μαγνητισμό και την γοητεία που θα εκπέμπεις, το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρεις. Κύριο αίτημά σου, επίσης, θα είναι το να περάσεις καλά, να μη σκας με χαζομάρες και να μη χαλιέσαι με ανούσια πράγματα, αλλά και το να μπορέσεις, αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές (που θα είναι), να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι η ιδανική περίοδος για να εξομαλύνεις εντάσεις με το ταίρι σου, αλλά και να ευχαριστηθείτε τη ζωή σας, με εξόδους και διασκεδάσεις. Από την άλλη, ωραίες στιγμές και χαρές, να αναμένεις κι από το παιδί σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved