Αφροδίτη στον Κριό: Λεφτά και έρωτες να περιμένουν αυτά τα ζώδια

Κριοί εννοείται ότι πανηγυρίζετε... Αλλά υπάρχουν κι άλλοι που θα έχουν πολλαπλά οφέλη

Έμμα Ριζοπούλου
Αφροδίτη στον Κριό: Λεφτά και έρωτες να περιμένουν αυτά τα ζώδια

Από τις 5/4 έως τις 29/4, ηΑφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό, η οποία, εκτός του ότι θα ανεβάσει τους ερωτικούς ρυθμούς στα ύψη, θα δώσει τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να διεκδικήσουν τα καλύτερα, να βελτιώσουν τα οικονομικά τους και να ζήσουν τη στιγμή.

Η Αφροδίτη στον Κριό θα μοιράσει όμορφα δώρα σε όλους, κυρίως στους Κριούς, ωστόσο, τα παρακάτω τέσσερα ζώδια είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου σε βοηθά να αυξήσεις την δημοφιλία σου και κατ' επέκταση την αυτοπεποίθησή σου, καθώς οι προτάσεις και τα... πεσίματα που θα έχεις θα είναι αρκετά και αξιόλογα. Εννοείται ότι θα ανάβεις φωτιές στο πέρασμά σου, θα τραβάς σαν μαγνήτης πάνω σου, οπότε δεν μιλάμε απλά για μια ερωτική περίοδο, αλλά και για αυξημένες πιθανότητες να μπεις σε σχέση. Αν έχεις, οι μέρες με το ταίρι σου θα έχουν και πάλι αυτή τη φλόγα και τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών, αναζωπυρώνοντας τον έρωτά σας. Από την άλλη και οι συνεργασίες σου θα πάνε καλά, ίσως μάλιστα μία καινούργια ή υπάρχουσα να σε "ξεκλειδώσει", να σε βγάλει από το... κουτί και να υπάρξει έτσι και επαγγελματική βελτίωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συγκεκριμένη Αφροδίτη μπορεί να είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε νοιάζεται για τα υλικά αγαθά και φυσικά μπαίνοντας στον 2ο οίκο σου θα βάλει το χεράκι της, ώστε να σου έρθουν κι εσένα. Μην περιμένεις θεαματική αύξηση των χρημάτων σου, όμως και τα δωράκια σου θα πάρεις, ίσως κι ένα ποσό που θα σου διώξει προσωρινά το άγχος. Από την άλλη, ίσως κλείσεις και μια συμφωνία ευνοϊκή ή θα ψάξεις τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Το συναίσθημα θα σε κατακλύσει, οι επιθυμίες σου θα γίνουν έντονες και τη σεξουαλικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο, εύκολα, λοιπόν, θα παρασυρθείς σε διάφορους πειρασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου μόνο καλά θα σου φέρει, αρκεί κι εσύ να βγεις λίγο από τα στεγανά σου και να δεις τα πράγματα πιο απλά. Ο αυθορμητισμός και η αμεσότητα είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν και σεξουαλικά να βρεις τη... χαρά. Αυτό που δεν πρέπει να σε νοιάζει τόσο είναι το αύριο και το ποια θα είναι η εξέλιξη, αλλά το συναίσθημα της στιγμής. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα, θα είσαι "πολύφερνη νύφη" και θα σφάζονται Από την άλλη, και τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν την ανηφόρα, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να απαλλαγείς από κάποια βάρη του παρελθόντος ή να σου έρθουν χρήματα σαν δάνειο, χορηγία, ακόμα και μια κληρονομιά ή να διεθετήσεις ζητήματα με τράπεζες και εφορία. Εσύ μάλιστα δε χρειάζεσαι και συστάσεις, οπότε κάτι θα καταφέρεις να κρατήσεις στην άκρη για τις... δύσκολες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, ποιος σε πιάνει! Αυτό που θα σε νοιάζει πιο πολύ είναι το να περάσεις καλά κι όλα τα άλλα σκασίλα σου. Η απογείωση της ερωτικής σου ζωής είναι δεδομένη, θα επιδοθείς σε ένα ανελέητο κυνήγι, οι ερωτικές σου περιπέτειες θα είναι μπόλικες, η πέρασή σου μεγάλη, στο σεξαπίλ σου έντονο και θα βάλεις όλα τα μέσα, προκειμένου να πάρεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Μια σχέση είναι προ των πυλών κι αν σε κρατάει στην τσίτα, είναι πολύ πιθανό να κρατήσει κιόλας. Αν είσαι σε σχέση, με το ταίρι σου θα μοιραστείτε μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθουν, ενώ αν έχεις παιδί (α), θα ξανανιώσεις με το δημιουργικό χρόνο που θα περάσεις μαζί του(ς).

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved