Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς: Πεθαίνω για σένα κι ας είσαι απάτη!

Στις 11 Μαρτίου δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, η Αφροδίτη, αισθησιακή, ράθυμη και περιφερόμενη ασκόπως, μπαίνει στους Ιχθύς

Θανάσης Ματσώτας
Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς: Πεθαίνω για σένα κι ας είσαι απάτη!

Το ανάλαφρο, αλλά μαγικό της άγγιγμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς το αισθάνεσαι περισσότερο, αν ανήκεις στα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Ιχθύς, Παρθένο, Διδύμους ή Τοξότη.

Αυτή η Αφροδίτη σε κάνει διάφανο. Όλα σε διαπερνούν. Χαρά, πληρότητα αισθήσεων, λύπη, πάθος, πόνος, έρωτας! Όλα τα συναισθήματα φιλτράρονται με έναν μαγικό τρόπο και αγγίζουν το βάθος της ύπαρξής σου, ενώ ταυτόχρονα περνούν από μέσα σου και φεύγουν σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

Ξεγλιστράς μέσα από τα προβλήματα, την ίδια στιγμή που ευχαρίστως φορτώνεσαι τα προβλήματα όλων των άλλων. Άλλωστε τους επιλέγεις. Στοχεύεις με αξιοσημείωτη ακρίβεια όλους τους αναξιοπαθούντες, πραγματικούς ή κατά φαντασία.

Και το χρήμα, όσο το δίνεις τόσο σου 'ρχεται. Και όχι μόνο το χρήμα, αλλά και όλα όσα δίνεις και είναι πολλά.

Πρώτη συνάντηση της Αφροδίτης είναι με τον Κρόνο στις 22 Μαρτίου. Ωσάν άλλος Ιούδας, σηκώνεις το βάρος από όλες τις αμαρτίες του κόσμου. Αναλαμβάνεις πρόθυμα την ευθύνη να ξεπλύνεις στο πρόσωπό σου όλα αυτά που οι υπόλοιποι αρνούνται να δουν στον εαυτό τους, πόσο περισσότερο να τα αποδεχτούν. Απορροφάς τη θλίψη του σύμπαντος!

Και τους φροντίζεις, τους κανακεύεις, τους καλομαθαίνεις, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Ή μήπως, λέω μήπως, σε κάποιες περιπτώσεις το αντάλλαγμα είναι ο ίδιος ο πόνος σου; Παθητική χειριστικότητα θα το ονόμαζα… «Εγώ του τα δίνω όλα στο πιάτο κι αυτός πάει με άλλες» κλαψουρίζεις με τα δάκρυα να ποτίζουν και να ανατροφοδοτούν τα τόσο αγαπημένα σου αρνητικά συναισθήματα. Ο ψυχικός πόνος σε φτιάχνει πιο πολύ απ' όλα και γι' αυτό θα είναι το τελευταίο που θα εγκαταλείψεις στη ζωή σου!

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη θα «συνομιλήσει» με Δήμητρα, Δία και Ουρανό στις 23, 24 και 28 Μαρτίου αντίστοιχα.

«Όταν ο τρίτος της σύζυγος πέθανε, έγινε ξανθιά και θλιμμένη». Για σένα το είπε αυτό ο Oscar ο Wilde και σου ταιριάζει γάντι τώρα!

Γελάς μέσα στο κλάμα σου, αυτοσαρκάζεσαι και με μια βαθιά φιλοσοφική αδιαφορία, δείχνεις κατανόηση στο επίγειο στραβοπάτημα της ύπαρξης. Κατά βάθος ξέρεις πως η ζωή είναι μικρή για να την πάρεις στα σοβαρά…

Η πιο σημαντική, είναι η τελευταία της συνάντηση στις 3 Απριλίου με το alter ego της, τον Ποσειδώνα.

Η απάντησή σου στο ερώτημα, αν η αγάπη έχει όρια, είναι αρνητική. Η διαπίστωση πως τα όρια έχουν αγάπη, σου είναι κάπως άβολη και σίγουρα ανεφάρμοστη. Ξέρεις όμως καλύτερα από τον καθένα πως η συγχώρεση είναι η υπέρτατη ηδονή!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved