Άρης στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα έχουν προβλήματα και εντάσεις

Άρης στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα έχουν προβλήματα και εντάσεις

Ο Άρης περνά στον Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο έως τις 5 Ιανουαρίου. Όπως συμβαίνει πάντα, κάποια ζώδια θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές κι άλλα θα χάσουν την ησυχία τους. Η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική τους ζωή θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, που μπορεί να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη, ενώ δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα και αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν πέντε ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα με τον Άρη στον Τοξότη. Ποια είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη αναστάτωση θα προκαλέσει ο Άρης στο σπίτι σου, όπου είναι πιθανές ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή άλλες που θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, κάθως κάποιες από αυτές δε θα μπορείς να τις αποκαταστήσεις ή, αν χρειάζεται να το κάνεις, να σου στοιχίσουν αρκετά. Επιπλέον, οι καβγάδες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι συχνοί, καθώς θα κάνουν του κεφαλιού τους και μετά θα στρέφονται σε σένα για να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά ή θα σε πρήζουν για το παραμικρό πρόβλημα που θα αντιμετωπίζουν. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο ή για χρήματα. Από την άλλη, ίσως "διωχτείς" από τον χώρο σου, λόγω ιδιοκατοίκησης ή πώλησης, οπότε θα πρέπει να αναζητήσεις καινούργια στέγη ή να βιώσεις ένα είδος "εισβολής".

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον 7ο οίκο, απέναντί σου να επηρεάζει όλες τις σχέσεις σου, οπλίσου με αντοχή και ψυχραιμία, καθώς το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο και τα άτομα που είναι γύρω σου μάλλον πάνε γυρεύοντας για καβγά. Οι επιθέσεις που θα σου γίνονται θα είναι συχνές, για ασήμαντες -κατά τη γνώμη σου- αιτίες ή γιατί έχουν μαζέψει πακέτο και θα το βγάζουν με την παραμικρή αφορμή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μείνεις στα κρύα του λουτρού είτε από έναν συνεργάτη είτε από τον/ην σύντροφό σου, λόγω ασυμφωνίας, γιατί θα νιώσει ότι καταπιέζεται, αλλά και της επιπολαιότητας που θα βγάλει, την οποία δε θα μπορείς να αντέξεις. Έντονες διαφωνίες, αποχωρήσεις, χωρισμοί είναι πιθανά. Αν είσαι ελεύθερος, χωρίς να φταις, θα προκαλείς αρνητικές εντυπώσεις ή θα πέφτεις πάνω σε άτομα εριστικά ή ανεύθιμα κι ανώριμα, που μόνιμα κατηγορούν τους άλλους για το... χάλι τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Τοξότη θα επηρεάσει κυρίως τα επαγγελματικά σου, μάλιστα οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου ή το αφεντικό σου θα χαλάσουν, ιδιαίτερα αν αρχίσεις να κλαίγεσαι ότι έχεις φορτωθεί πολλά και δεν αντέχεις, ενώ θα αναγκαστείς να αμυνθείς στα χτυπήματα αντιπάλων ή ανταγωνιστών, που το πιο πιθανό είναι να σε περιμένουν στη γωνία. Δεν αποκλείεται να νιώσεις δυνατός και να διεκδικήσεις τη θέση ή ό,τι θεωρείς ότι δικαιούσαι (κατά τη γνώμη σου πάντα), με αποτέλεσμα να εξαγριώσεις τον προϊστάμενο ή έναν ανώτερό σου ή να βάλεις έναν πολύ μεγάλο στόχο, που όμως δεν έχεις τα κατάλληλα προσόντα για να υποστηρίξεις και να εκτεθείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ότι δεν έχεις την εξέλιξη που φανταζόσουν και να σκεφτείς να τα παρατήσεις όλα για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον 3ο οίκο σου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις και τις επαφές σου. Η βιασύνη και η ανυπομονησία θα σε καταλάβει, με αποτέλεσμα είτε να έχεις κάποιο ατύχημα είτε να νευριάζεις και να τσακώνεσαι με τη μία. Γενικά θα είσαι ευερέθιστος αυτή την περίοδο, πράγμα που όσο να πεις δε διευκολύνει στο να κάνεις μια συζήτηση ή να προσπεράσεις μια κουβέντα, αν δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Από την άλλη και η σχέση σου με τα πρόσωπα του συγγενικού ή του κοντινού σου περιβάλλοντος δε θα είναι και οι καλύτερες. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να σε φτάσει στα όριά σου μια συμπεριφορά τους και να γίνετε από δυο χωριά χωριάτες, διακόπτοντας προσωρινά κάθε επικοινωνία. Τα ίδια και χειρότερα ίσως έχεις και με ένα γείτονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον 6ο ηλιακό σου οίκο, προβλήματα θα αρχίσουν να παρουσιάζονται στην εργασία σου, είτε με ζημιές είτε με κάποια δικαιώματά σου, που καταπατώνται και δε θα βρίσκεις το δίκιο σου, είτε στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου, αφού τα νεύρα, η πίεση και το άγχος θα φέρνουν τσακωμούς και το κλίμα μάλλον πολεμικό θα είναι. Από την άλλη, είναι πιθανές βλάβες στον εξοπλισμό ή εργαλεία σου, που θα πάνε τη δουλειά σου πίσω ή θα σε βάλουν σε έξοδα. Και η υγεία σου χρειάζεται όμως προσοχή, όχι μόνο γιατί είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα (χτυπήματα, καψίματα) αλλά και στη διατροφή σου, οπότε φρόντισε να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved