Ερμής στον Τοξότη: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων δε θα είναι βαρετή

Θα γίνει πιο πλούσια σε δράσεις και με αρκετές ευχάριστες στιγμές

Έμμα Ριζοπούλου
Ερμής στον Τοξότη: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων δε θα είναι βαρετή

Ο Ερμής, στις 10/11, περνά στον Τοξότη και μέχρι τις 2/12 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχει σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων. Όλα όσα αφορούν στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και ενδεχομένως να έχουν και αρκετά γεγονότα.

Τα συγκεκριμένα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στον Τοξότη, η οποία δε θα είναι καθόλου βαρετή!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η ζωή σου θα γίνει πιο πλούσια σε δράσεις, με αρκετή κίνηση, θα έρθεις σε επαφή με διάφορους ανθρώπους ή θα τρέξεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Οι μετακινήσεις σου θα αυξηθούν, όπως και οι συζητήσεις που θα κάνεις, αλλά και οι βόλτες ή οι αγορές σου. Παρά την κάποια βαριά ατμόσφαιρα ή ένα θέμα εργασιακό ή υγείας που θα ανακύψει, γύρω στις 10, αν είσαι του α' δεκαημέρου, σε γενικές γραμμές θα είσαι ζαμάν φου και το μόνο που θα σε απασχολεί είναι το πού θα πας και πώς θα περάσεις καλύτερα. Παίζει μια ερωτική περιπετειούλα, εκεί γύρω στις 15, που θα σου ανεβάσει την ψυχολογία. ίσως και να εξελιχθεί. Εσένα του β' δεκαημέρου ενδεχομένως να σου δοθεί η δυνατότητα να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τα λόγια και τη γοητευτική παρουσία σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις και λύση σε ένα θέμα, με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Εσύ που είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο να είσαι προετοιμασμένος/η για αρκετά μπερδέματα και παρεξηγήσεις, γύρω στις 27, ενώ δεν αποκλείεται και μια μικρή ενόχληση που θα σε βγάλει προσωρινά από την ενεργό δράση.

ΚΡΙΟΣ

Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, μόνο την πρώτη μέρα που θα περάσει ο Ερμής στον Τοξότη, (10/11) μπορεί να πέσεις ψυχολογικά, αλλά θα είναι προσωρινό και αρκετά σύντομα θα ξαναβρείς τον ενθουσιασμό και το κέφι σου. Σε γενικές γραμμές, είναι η ιδανική περίοδος για να ασχοληθείς με θέματα εκπαιδευτικά, νομικά, αλλά και για προγραμματίσεις ένα ταξίδι. Όλα θα πάνε όπως τα έχεις κανονίσει και δυσάρεστες εκπλήξεις δε θα υπάρξουν. Επιπλέον, μπορεί να ανοίξεις επαφές με το εξωτερικό, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, αλλά και να ανταλλάξεις ιδέες και -γιατί όχι;- κάποια από αυτές, ακόμα κι αν φαίνεται φιλόδοξη, μπορεί να την πραγματοποιήσεις. Αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, πρόσεξε γύρω στις 27/11, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν μπλεξίματα, παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις, ενώ μπορεί να ειπωθούν, σκόπιμα, για σένα πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίτο ζώδιο της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις συναδελφικές ή υπαλληλικές σου σχέσεις. Αρκετά χαλαροί θα είναι οι ρυθμοί, αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο και μόνο γύρω στις 10 θα υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια ή επιπλέον απαιτήσεις, που θα σε χαλάσουν. Σε γενικές γραμμές πάντως, θα κυλάει ευχάριστα ο χρόνος στη δουλειά, με αστεία και πλάκες, ενώ και η δική σου τάση θα είναι πιο cool και θα σταματήσεις να αγχώνεσαι για πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Επιπλέον, μπορεί να αλλάξεις και διατροφικές σου συνήθειες, αλλά όχι... προς το καλύτερο, αφού τείνεις να παραχαλαρώνεις... Αν είσαι του γ' δεκαημέρου, να προσέξεις γύρω στις 27/11, γιατί μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης ή εσκεμμένης παραπληροφόρησης και να εκτεθείς. Καλό είναι δε, να αποφύγεις προγραμματισμό ταξιδιού γύρω στη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved