Ερμής στο Σκορπιό: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα γίνει πιεστική

Εκτός από το ότι θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, θα γίνουν και πιο απαιτητικά σε ορισμένους τομείς

Ερμής στο Σκορπιό: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα γίνει πιεστική

Ο Ερμής, στις 22/10, περνά στον Σκορπιό και μέχρι τις 10/11 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχει σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων. Όλα όσα αφορούν στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και, θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, ενδεχομένως να έχουν και ευτράπελα.

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στον Σκορπιό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο, οπότε θα έρθεις σε επαφή με διάφορους ανθρώπους ή θα τρέξεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις, οι μετακινήσεις σου θα αυξηθούν, όπως και οι συζητήσεις που θα κάνεις. Μπορεί να σου εκμυστηρευτούν διάφορα μυστικά ή να ξεκινήσεις μια έρευνα, όσον αφορά κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Αρκετά προσεκτικός/η όμως θα πρέπει να είσαι εσύ που ανήκεις στο α' δεκαήμερο, καθώς οφείλεις να ελέγχεις τη γλώσσα σου και να το τι λες και πού. Επιπλέον, μη φτάνεις σε βιαστικά συμπεράσματα ή στέκεσαι μόνο σε λεπτομέρειες που σε βολεύουν. Εσένα του β' δεκαημέρου ενδεχομένως να σου δοθεί η δυνατότητα να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τα λόγια και τη συγκροτημένη παρουσία σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις και λύση σε ένα θέμα, με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Η γλώσσα σου θα γίνει πολύ αιχμηρή γύρω στις 29/10 κι οι εντάσεις δε θα λείψουν. Εσύ που είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο να είσαι προετοιμασμένος/η για απρόσμενα περιστατικά, ξαφνικές αλλαγές ή ακυρώσεις, γύρω στις 4/11 αλλά και λάθη, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και ψέματα γύρω στις 6/11.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιδανική περίοδος για σένα για να ασχοληθείς με θέματα εκπαιδευτικά, νομικά, αλλά και για προγραμματίσεις ένα ταξίδι. Όλα πάνε όπως τα έχεις κανονίσει, με τον φίλο σου, Σκορπιό, να σε γεμίζει επιμονή, αποφαστιστικότητα και να σε σπρώχνει να μην το βάλεις κάτω, αλλά να προσπαθήσεις να κυνηγήσεις όσα θέλεις, κυρίως αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο. Αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο, επίσης, θα βγάλεις μαχητικότητα και θα υπερασπίσεις τις θέσεις και τα δικαιώματά σου, ενώ υπάρχουν αρκετές προοπτικές για να σου γίνει μια πρόταση αξιόλογη, που πρέπει να αρπάξεις ή αξίζει το ρίσκο, γύρω στις 29/10. Αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, πρόσεξε στις 4/11, καθώς μπορεί να ταραχτείς από μια απρόσμενη συμπεριφορά ή απόφαση ή να χρειαστεί να επιδείξεις πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχεις για να ξεπεράσεις μια αναποδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίτο ζώδιο της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις συναδελφικές ή υπαλληλικές σου σχέσεις. Αρκετά απαιτητικοί θα είναι οι άλλοι από σένα που ανήκεις στο α' δεκαήμερο και δε θα ευχαριστιούνται εύκολα, ενώ οφείλεις να κοιτάς τις εργασίες και τα καθήκοντά σου και μην χώνεις τη μύτη σου δεξιά κι αριστερά ή μην ασχολείσαι με το τι κάνεις ο ένας και ο άλλος γιατί αλλιώς θα υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι του β' δεκαημέρου, οι σχέσεις σου με πρόσωπα του χώρου θα βελτιωθούν αρκετά, ενώ ίσως υπάρξουν και στιγμές που θα βγείτε και θα διασκεδάσετε σαν παρέα ή θα μιλήσετε εκ βαθέων και θα μοιραστείτε εμπειρίες και μυστικά. Ίσως κάνετε κι ένα κοινό μέτωπο αντιμετώπισης μιας κατάστασης. Αν είσαι του γ' δεκαημέρου, να προσέξεις γύρω στις 4/11, για ατυχήματα, ενώ μια πιθανή ενόχληση στην υγεία σου, αν και έντονη, θα είναι περαστική. Ωστόσο, κοίταξέ την, με την πρώτη ευκαιρία. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια μικρή αναστάτωση στη δουλειά ή μια αλλαγή που θα σε εκνευρίσει. Παρεξηγήσεις, διαστρεβλώσεις, αλλά και ψέματα κατά πώς βολεύουν είναι πιθανά στις 6/11.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved