Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 32' 55" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 53' 22" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 10° 44' 08" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 17° 35' 25" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 16° 24' 23" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 15° 05' 13" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 00' 48" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 50' 41" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 12' 26" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 58' 43" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 07' 21" ΚΡΙΟΣ

Ερμής στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα δουν διαφορά στην καθημερινότητά τους

Εκτός από το ότι θα αρχίσουν να κινούνται παραπάνω, ενδεχομένως να έχουν και ευτράπελα

Ερμής στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα δουν διαφορά στην καθημερινότητά τους

Ο Ερμήςστις 11/6, περνά στους Διδύμους και μέχρι τις 27/6 που θα βρίσκεται εκεί θα έχει σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων. Όλα όσα αφορούν στον Ερμή και τους Διδύμους, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και ενδεχομένως, εκτός από το ότι θα αρχίσουν να κινούνται παραπάνω, ενδεχομένως να γίνουν γκάφες και άλλα ευτράπελα.  

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στους Διδύμους:

ΚΡΙΟΣ

Πολύ τρέξιμο σε περιμένει με τον Ερμή στους Διδύμους, καθώς θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με διάφορους ανθρώπους ή να διευθετήσεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Εννοείται ότι οι μετακινήσεις σου θα αυξηθούν, όπως και οι συζητήσεις που θα κάνεις. Ωστόσο, επειδή θα είναι συχνή η ανάγκη σου να ξεφύγεις, θα έχεις και ευχάριστες στιγμές, που θα διανθίσουν την καθημερινότητά σου. Διάφορα ψώνια, διαδικτυακές αγορές, βόλτες, ημερήσιες αποδράσεις-εκδρομές, τα σαββατοκύριακα ή εξ αιτίας μιας ολιγοήμερης άδειας, που θα πάρεις, για να ξεκουραστείς και να ξεσκάσεις. Εσύ που είσαι γεννημένος το α' δεκαήμερο, να περιμένεις, στις 15, κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ή το μεταφορικό σου μέσο ή χοντρή παρεξήγηση με συγγενικό ή άλλο κοντινό σου πρόσωπο και να ψυχρανθείτε. Εσύ που είσαι γεννημένος το β' δεκαήμερο θα είσαι μέσα στη θέρμη 17 και 21 του μήνα, οπότε δεν αποκλείονται γνωριμίες-φωτιά που θα σε ξεσηκώσουν και προτάσεις ή ραντεβουδάκια, ενώ εσύ που είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο, στις 25, μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης, να σου δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις ή να γίνουν λάθη και παραλείψεις στη δουλειά, είτε εσκεμμένα είτε από αφηρημάδα.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα εκπαιδευτικά και νομικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου κι αν είσαι φοιτητής/σπουδαστής, να ξέρεις ότι το μυαλό σου θα παίρνει 3 χιλιάδες στροφές/δευτερόλεπτο, οπότε οι πιθανότητες να έχεις επιτυχία στις εξετάσεις σου είναι μεγάλες. Από την άλλη, θα θέλεις να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις και πληροφορίες, γι' αυτό δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ή ταχύρρυθμο τμήμα, πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Ενδεχομένως να κάνεις και τις έρευνές σου για ένα ταξίδι που έχεις στο νου, κατά την άδειά σου, ακόμα και να κλείσεις εισιτήρια ή διαμονή. Ίσως σου κάνουν και μια πρόταση επαγγελματική, που έχει αρκετές μετακινήσεις εκτός του τόπου που διαμένεις. Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος το α' δεκαήμερο, στις 15, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και εμπόδια, σε όλα τα παραπάνω. Αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο, ίσως κάνεις μια γνωριμία με άτομο που θα σε προωθήσει κοινωνικά ή θα σου ανοίξει πόρτες, στις 17 και 21 του μήνα, ενώ εσύ που είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, αφού εκτός από απάτες και γκάφες, μπορεί να χάσεις αποσκευές ή κάποιο αντικείμενο, που σου χρειάζεται, στις 25.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίτο ζώδιο της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζει ο Ερμής στους Διδύμους, στην εργασιακή σου ρουτίνα. Αρκετές ιδέες θα κατεβάσει το μυαλό σου, ακόμα και για να γίνει η δουλειά σου πιο γρήγορα και εύκολα, ενώ λαλίστατος θα είσαι και με τους ανθρώπους του χώρου, ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώμες. Κάποια σχέδια θα "τρέξουν" με γοργό ρυθμό, ενώ κι εσύ θα έχεις πνευματική διαύγεια και σωματική ευεξία και μπορεί να κάνεις δυο και τρία πράγματα ταυτόχρονα. Ίσως εντάξεις και την κίνηση, ως άσκηση, στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, θα αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τα φυτά ή το κατοικίδιό σου. Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος το α' δεκαήμερο, στις 15, ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις προβλήματα, παρεξηγήσεις ή να έχεις κάποια αδιαθεσία, λόγω κόπωσης. Αν είσαι του β' δεκαημέρου, 17 και 21 του μήνα, θα επιδείξεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα και δεν αποκλείεται οι κινήσεις σου να έχουν και οικονομικό αντίκτυπο. Μπορεί να ξεκινήσεις και τεχνικές εργασίες. Εσύ που είσαι του γ' δεκαημέρου, προσοχή στις 25, αφού οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και τα λάθη, κυρίως σε εργασιακά ή γραφειοκρατικά θέματα, μπορεί να σε χαντακώσουν.

Διάβασε επίσης: 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved