Τέσσερα ζώδια που θα «χτυπά αλύπητα» ο Πλούτωνας μέχρι τον Ιανουάριο του '24

Τα βάσανα δεν έχουν τελειώσει για αυτά τα ζώδια

Τέσσερα ζώδια που θα «χτυπά αλύπητα» ο Πλούτωνας μέχρι τον Ιανουάριο του '24

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του απόλυτου, του τέλους και της αρχής, της δημιουργίας και της καταστροφής, επιστρέφει και πάλι στον Αιγόκερω, στις 11/6, αφήνοντας τα Σταθερά να πάρουν μια ανάσα, την ίδια στιγμή που κόβει ξανά την ανάσα των Παρορμητικών. Μάλλον είχε unfinished business, που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι ή, σε ελεύθερη απόδοση στα Ελληνικά, δεν είχε τελειώσει το έργο του, άφησε κάποιες εκκρεμότητες και γυρνά να το ολοκληρώσει με επιτυχία.

Μέχρι, λοιπόν, τον Ιανουάριο του 2024, τέσσερα ζώδια του γ' δεκαημέρου θα ξαναδούν τομείς της ζωής του να «χτυπιούνται αλύπητα» από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το μόνο που μένει να κάνουν είναι να πιάσουν αυτά βαριοπούλες και φτυάρια, προκειμένου να καταστρέψουν και να θάψουν ό,τι σαθρό υπήρχε μέσα τους και στο περιβάλλον τους, για να χτίσουν και πάλι από την αρχή κι αν δεν το κάνουν, τότε οι «αποφάσεις» θα παρθούν από τον κο "Καταστρέφω και ανακαινίζω", που δε θα είναι καθόλου ευχάριστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προφανώς έκανες... μισές δουλειές, με την αυτοκαταστροφή και την αναγέννησή σου και ο Πλούτωνας έρχεται πάλι πάνω σου για να σου δώσει τη δυνατότητα να τελειώνεις μια και καλή με καταστάσεις και πρόσωπα που δεν αντέχεις, αλλά ανέχεσαι. Μήπως συνεχίζεις και μια κακιά συνήθεια που προσωρινά έκοψες; Ε, τώρα είναι η στιγμή να τελειώνεις οριστικά μαζί της και με όλες τις παθογένειες και τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή. Να διασκεδάσεις και να ξεπεράσεις τους φόβους σου, να ξεφύγεις από τις ανασφάλειές σου, αυτό σου λέει να κάνεις και να γίνεις κυρίαρχος του εαυτού σου, ατσάλινος, να μη σε αγγίζει τίποτα. Όσο δεν το κάνεις, τόσο θα απειλούνται όλα όσα έχεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Στα επαγγελματικά έφαγες την ήττα και εκεί μάλλον θα την ξαναφάς, αν συνεχίζεις να θεωρείς ότι με μαγκιές, υπερτίμηση των ικανοτήτων σου και ταυτόχρονη υποτίμηση των άλλων μπορείς να καταφέρεις τους στόχους σου και να ανελιχθείς. Μήπως έπιασες τον παπά από τα γένια; Καλό θα ήταν να σοβαρευτείς και να καταλάβεις ότι άλλοι κάνουν κουμάντο. Αν θέλουν, μπορείς να πας ψηλότερα, αν δε θέλουν ή αλλάξουν τα συμφέροντά τους, σε τρώει το μαύρο σκοτάδι. "Αναλώσιμος" είσαι, αν δεν ανήκεις στους 10 πλουσιότερους ανθρώπους, που ελέγχουν τα πάντα. Κάνε, λοιπόν, το καλύτερο που μπορείς, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Κι αν τύχει να "μπλεχτείς" με κάποιον που έχει χρήμα και εξουσία, να ξέρεις ότι ό,τι σου προσφέρει δε θα γίνει χωρίς ανταλλάγματα.

ΖΥΓΟΣ

Εσένα σου δίνεται η δυνατότητα να... ανατρέψεις τις υπάρχουσες ισορροπίες σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι, τα κληρονομικά και την οικογένειά σου. Μάλλον δεν κατάλαβες την προηγούμενη φορά ότι το να πάρεις αυτά που δικαιούσαι και ταυτόχρονα να μην χαλάσεις και τις σχέσεις σου δε γίνεται. Ή θα τα έχεις με όλους καλά και θα σε ρίξουν ή θα υψώσεις ανάστημα και θα απαιτήσεις να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σου, με κίνδυνο να μην ξαναμιλήσεις με κανένα. Είπαμε, ο Πλούτωνας είναι ασυμβίβαστος, απόλυτος και ανυποχώρητος. Μεσοβέζικες λύσεις και ημίμετρα δεν θέλει ούτε να τα βλέπει, ούτε να ακούει. Πρέπει λοιπόν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να πάρεις λίγα στοιχεία από αυτόν, αλλιώς μια απώλεια, κυριολεκτική ή μεταφορική, θα σε απελευθερώσει από ό,τι σε κρατά δέσμιο και τελικά θα ζήσεις τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Φτάνουμε και σε σένα που οι ευαισθησίες σου δε σε αφήνουν να δεις το προφανές: ο μόνος άνθρωπος από τον οποίο θα πρέπει να εξαρτάσαι είσαι εσύ και κανένας άλλος. Οι σχέσεις σου πέρασαν από σαράντα κύματα, το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί να χώρισες, να διαλύθηκε μια συνεργασία ή να μη μιλιέσαι με κάποιον/α, αλλά πες την αλήθεια, έχεις καταλάβει γιατί έγιναν όλα ρημαδιό; Τα έχεις ξεπεράσει όλα αυτά; Είσαι έτοιμος να κοιτάξεις μπροστά και να ξεκινήσεις να δημιουργείς από το μηδέν; Ή πάλι θα ξαναγυρίσεις στα ίδια; Πάλι θα κρεμαστείς από κάποιον, που θα σε κουμαντάρει και θα σε αδειάσει, αφού σε έχει στύψει, σαν λεμονόκουπα, στο όνομα της όποιας σχέσης σας και θα πέσεις στα πατώματα για την προδοσία και το άδικο που σε χτύπησε; Μην ανέχεσαι χειριστικές συμπεριφορές, κόψε την εξάρτησή σου από τους άλλους, μείνε μόνος στην τελική, τουλάχιστον θα έχεις έναν καημό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved