Άρης στον Λέοντα: Ρίξε μια ζαριά καλή!

Ο Άρης έχει μπει ήδη στον Λέοντα από τις 20 Μαΐου και θα παραμείνει εκεί έως τις 10 Ιουλίου

Θανάσης Ματσώτας
Άρης στον Λέοντα: Ρίξε μια ζαριά καλή!

Σε πρώτο πλάνο «βλέπει» τους Λέοντες και τους Υδροχόους, αμέσως μετά, Ταύρους και Σκορπιούς.Τι θα πρέπει να περιμένεις από αυτόν τον Άρη και τι θα πρέπει να προσέχεις;

Καταρχάς, ο Άρης στο Λέοντα ανεβάζει τις στροφές στη μηχανή!

Ήδη από το ξεκίνημα έδειξε τα «δόντια» του, σχηματίζοντας Ταυ-τετράγωνο με Δία και Πλούτωνα που «ανατίναξε» τις βουλευτικές εκλογές!

«Ανεβάζει στροφές» σημαίνει δράση, ένταση, ανάληψη πρωτοβουλίας. Το τελευταίο είναι ίσως το πιο σημαντικό, γιατί έτσι θα έχεις στα χέρια σου τη δυνατότητα του αιφνιδιασμού ή τουλάχιστον τη δυνατότητα να παίξεις σε ένα γνώριμο «γήπεδο» και όχι να χορέψεις στο ρυθμό, που σου επιβάλλεται από τις εξωτερικές συνθήκες.

Εξάλλου, έχεις μεγάλες βλέψεις και είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις για μια καλή «ζαριά»! Δεν έχω αντίρρηση, αλλά να θυμάσαι πως αν δεν έχεις προετοιμαστεί σωστά και πας ξυπόλητος στ’ αγκάθια, θα εκτεθείς και θα γίνεις «μεζεδάκι» έτοιμο προς βρώση και… συμμόρφωση, η οποία με τη σειρά της μπορεί να προέρθει από τη γνώση που θα αποκτήσεις, όμως κατόπιν εορτής.

Επίσης, να θυμάσαι πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει και εκεί που σκοντάφτει μπορεί και να χτυπήσει. Αν συναντήσεις έντονες αντιδράσεις, πάρε τρεις βαθιές ανάσες και μέτρα μέχρι το 10, για να αποφύγεις τη σύγκρουση.

Ιδίως γύρω στις 26 Ιουνίου, που ο Άρης σχηματίζει το τετράγωνο με τον Ουρανό και… βρωμάει μπαρούτι!

Λίγες μέρες νωρίτερα, γύρω στις 15 Ιουνίου, ενεργοποιεί και την σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, που έγινε στη μοίρα των σταθερών ζωδίων που βρίσκεται και ο Ήλιος της Ελλάδας.

Αλλά δεν είναι μόνο για την Ελλάδα σημαντικός ο Άρης στον Λέοντα, γιατί στον Σταθερό σταυρό που επηρεάζεται περισσότερο, όπως ανέφερα στην αρχή, ανήκουν επίσης η Τουρκία, η Κύπρος και η Ουκρανία.

Άρα, θα έχουμε εντάσεις και στις τέσσερεις χώρες. Αυτές θα είναι εσωτερικές και εξωτερικές. Η περίφημη «εαρινή αντεπίθεση» της Ουκρανίας μπορεί να γίνει τελικά καλοκαιρινή, με βλέψεις και σε Ρωσικά εδάφη και με μια διάθεση να τα παίξουν όλα για όλα και να τα κάνουν «καλοκαιρινά»!

Στις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές το προαναφερθέν τετράγωνο θα πυροδοτήσει το κλίμα και θα δημιουργήσει νέες εκπλήξεις αλλά και ρήξεις. Οι πλειστηριασμοί εξαπλώνονται, ενώ ακόμη και οι φωτιές μπορεί να ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα.

Αναζωπύρωση του θερμού κλίματος θα δούμε άμεσα και στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις με διάφορους τρόπους.

Όσο για την Κύπρο, τώρα θα πάρουμε ένα πρώτο δείγμα γραφής για τα πολύ σημαντικά που θα επακολουθήσουν από τον Αύγουστο και μετά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved