Τι θα φέρει ο Δίας στον Ταύρο: Κάνε τις 100 τις σοκολάτες κυρ Στέφανε!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι κάθονται στις VIP θέσεις, αλλά και οι υπόλοιποι όλο και κάτι θα τσιμπολογήσετε

Θανάσης Ματσώτας
Τι θα φέρει ο Δίας στον Ταύρο: Κάνε τις 100 τις σοκολάτες κυρ Στέφανε!

Στις 16 Μαΐου λοιπόν, στις 8.20μμ, ο Δίας μπαίνει μεγαλοπρεπώς στον Ταύρο. Στις 4 Σεπτεμβρίου γυρίζει ανάδρομος και θα παραμείνει έως τις 31 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια θα ορθοδρομήσει και θα συνεχίσει την πορεία του στο ζώδιο μέχρι τις 26 Μαΐου 2024 που θα περάσει στους Διδύμους.

Πολλά ακούγονται και γράφονται για την ευεργετική του επιρροή από αυτό το ζώδιο. Επειδή όμως κατά καιρούς τα έχουμε δει τα χαΐρια του χοντρού, ας κρατάμε μικρό καλάθι και ας δούμε ποιους πραγματικά θα ευνοήσει και πώς!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι κάθονται στις VIP θέσεις, αλλά και οι υπόλοιποι όλο και κάτι θα τσιμπολογήσετε.

Ταύρε: Όλα δουλεύουν για σένα αλλά μην ξανοίγεσαι, πέρα από εκεί που φτάνουν τα χέρια σου και κυρίως η τσέπη σου. Επίσης, το ότι δεν σε λένε Σούζυ, δεν είναι δικαιολογία για να τρως το καταπέτασμα και να ψεύδεσαι!

Λέοντα: Μεγάλες μπίζνες και επαγγελματικά ανοίγματα έχεις στο μυαλό σου. Αν δεν πάρουν τα μυαλά σου αέρα για να γίνεις «Σουβλάκια ο Μίμης» σε Αθήνα-Τρίκαλα-Παρίσι, τότε προχώρα. Εξάλλου μόνο η πληθωρική σου παρουσία φτάνει για να σαρώσει και να επισκιάσει τους πάντες!

Κι εσύ Σκορπιέ, θα το βρεις το ιδανικό συνεταιράκι στη ζωή, είτε για δουλειά είτε για σπίτι; Γάμος λοιπόν ή και διαζύγιο είναι στο μενού, μετά χρηματικών απολαβών ή και… «βλαβών», άμα σου σκάσει καμιά διατροφή.

Εσένα Υδροχόε, σε βλέπω να μεγαλουργείς στο ρίαλ εστέιτ. Κάτι θα αγοράσεις, κάτι θα πουλήσεις, κάτι θα ανακαινίσεις και σε κάθε περίπτωση, θα το ευχαριστηθείς!

Ωστόσο και οι τέσσερεις να ξέρετε κάτι: Την ισχυρή επιρροή του Δία θα την «ακούσετε» κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί από την 5η έως την 16η μέρα περίπου του ζωδίου σας. Οι υπόλοιποι ό,τι φάτε, ό,τι πιείτε και ό,τι… περισσέψει.

Όμως τι υπόσχεται τελικά ο Δίας στον Ταύρο; Μα το ευ ζην σε όλο του το μεγαλείο!

Φαντάσου πως είσαι στις Μπαχάμες για να γιορτάσεις τα επινίκια από την πώληση των 50 bitcoin που είχες την μεγαλοφυή έμπνευση να αγοράσεις το 2010. Τότε, που ο Δίας συνάντησε τον Ουρανό στον Κριό και σχημάτισε το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μίλησες με το πνεύμα του γέροντα Επενδύσιου! Δεν τα ξεχνάς αυτά γιατί θα τα ξανακάνει, οσονούπω.

Παρακολουθείς, λοιπόν, τις διεθνείς επενδύσεις σου, ξαπλωμένος παρακμιακά στην ξαπλώστρα, ατενίζοντας το προσωπικό σου ταχύπλοο να λικνίζεται στο κύμα. Πίνεις ένα κοκτέιλ σε χρώμα, μεταξύ ροδί και σάπιου μήλου, ας πούμε σε χρώμα συλλεκτικού πεντακοσάευρου να είμαστε μέσα, καπνίζεις το πανάκριβο πούρο σου και σου κάνει μασάζ η Αντζελίνα ή ο Μπραντ. Μπορείς να διαλέξεις, τώρα πια δεν θα σε πούνε και αντροχωρίστρα. Σκέφτεσαι το επόμενο βήμα… επεκτατικό και μεγαλεπήβολο… Θα χρειαστείς βέβαια ένα δάνειο γιατί το κόλπο είναι μεγάλο, αλλά αυτό θα το πάρεις εύκολα. Έχεις πρόσωπο. Και τι πρόσωπο! Ηλιοκαμένο!

Αυτά τα κόλπα όμως τα έκανε και Πανάγος, ο στιλάτος μπάτλερ σου, όταν ήταν στις δόξες του και εν μία νυκτί βρέθηκε από τις Μπαχάμες στις Μπραχάμες. Αυτός την πάτησε πρώτη φορά το ’99 και το 2000 στην κρίση του χρηματιστηρίου. Και αυτή με τον Δία στον Ταύρο ξεκίνησε! Γιατί αυτός ο Δίας φέρνει και τη «φούσκα». Φέρνει επίσης και την αναδιανομή του πλούτου. Αλλά όχι όπως την εννοούσε ο Ρομπέν των Δασών, αλλά ούτε καν ο Ρομπέν των αστών! Γιατί η αναδιανομή γίνεται με όρους και προς όφελος των ισχυρών. Αλλά και μετά που ξαναφτιάχτηκε ο Πανάγος, ήρθε το δεύτερο μνημόνιο στις αρχές του 2012, πάλι με τον Δία στον Ταύρο και του έριξε τη χαριστική βολή.

«Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά και απ’ τα πολλά στα λίγα» που τραγουδούσε και ο πολυαγαπημένος Σταύρος Λογαρίδης στο «οικογένεια Ζαρντή».

Τα έχει πει και Μακεδόνας: «Γι αυτό κάτσε καλά, κοίτα λίγο χαμηλά, η ζωή κατρακυλά, μη λες πολλά».

Διότι με τον Δία στον Ταύρο, μπορείς να νιώσεις πραγματική χαρά, με τα μικρά και απλά πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή. Το θέμα είναι πως δεν μένεις εκεί. Τρώγοντας, έρχεται η όρεξη. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αρχίζει να σου αρέσει η dolce vita και μετά σου ανοίγει η όρεξη και για Dolce & Gabbana. Μη νομίζεις… Και το «μέτρον άριστον» με τον Δία στον Ταύρο έγινε «παν μέτρον άριστον»!

Και μετά γίνεσαι φαταούλας. Τα δικά μας, δικά μας και τα δικά σας, δικά μας. Αλλά να θυμάσαι πως όσο απότομη και μεγαλύτερη είναι η άνοδος, τόσο απότομη και ακόμα μεγαλύτερη μπορεί να είναι η πτώση!

Και αμάν πια! Σήκω επιτέλους από αυτήν τη ρημάδα την ξαπλώστρα. Έχεις λιώσει!

Α! Και κάτι ακόμη: Όσο περισσότερο δίνεις, τόσο περισσότερο θα πάρεις!

Ο Δίας στην πορεία του στον Ταύρο θα έχει πολλές συναντήσεις. Ας δούμε τις σημαντικότερες:

  • Καταρχάς, με το «καλημέρα», δηλαδή, στις 18 Μαΐου θα σχηματίσει το περίφημο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αλλά και μετά από έναν χρόνο, στις 10 Μαΐου 2024, αυτό θα ξαναγίνει «κρυφά» με τον αστρικό Δία, αυτήν τη φορά στο παιχνίδι με τον τροπικό Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει διαπλοκή, παρασκήνιο στην πολιτική, αλλά και στην οικονομία, μέσα από απότομη άνοδο και πτώση των τιμών στα ακίνητα, αλλά και στις αγορές. Πετρέλαιο, φυσικό αέριο θα «παίξουν» με κάθε τρόπο μέσα από συμφωνίες, συμμαχίες ή πολέμους αλλά για τον πολύ κόσμο που οραματίζεται ευημερία, ο «θησαυρός» από υδρογονάνθρακες θα αποδειχτεί τελικά «άνθρακες». Εδώ ισχύει πως το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό!
  • Το πρόβλημα με τον Δία είναι πως σπαταλάς την τύχη και τους πόρους σου. Το εξάγωνο που θα κάνει με τον Κρόνο στις 19 Ιουνίου, σου δίνει τη δυνατότητα μιας ευρύτερης προοπτικής, άρα και οργάνωσης.
  • Στις 16 Οκτωβρίου ο Δίας βλέπει απέναντί του τη Δήμητρα κι εσύ βλέπεις την κοινωνική σου ζωή να παίρνει φωτιά και δεν ξέρεις σε ποιο κάλεσμα να πρωτοπάς. Φωτιά παίρνει και η πολιτική σκηνή, εγχώρια και διεθνής. Ευκαιρία για διαπραγματεύσεις που θα φέρουν δυνατές εξελίξεις. Βέβαια, ένα σκάνδαλο, που θα πάρει δημοσιότητα, δεν αποκλείεται καθόλου!
  • Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα στις 21 Απριλίου 2024, ο Δίας θα συναντήσει τον Ουρανό ενώ λίγο αργότερα, στις 24 Μαΐου, θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ειδικά η πρώτη είναι πολύ σημαντική αλλά θα μιλήσω γι αυτήν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved