Τι θα φέρει η Αφροδίτη στον Καρκίνο;

Στην πορεία της, στον Καρκίνο, η Αφροδίτη έχει πολλές διαφορετικές όσο και ενδιαφέρουσες συναντήσεις που θα σε επηρεάσουν

Θανάσης Ματσώτας
Τι θα φέρει η Αφροδίτη στον Καρκίνο;

Η Αφροδίτη, όμορφη και αφράτη, μπαίνει στον Καρκίνο στις 7 Μαΐου. Θα κάτσει εκεί, δήθεν σεμνά και ταπεινά, μέχρι τις 6 Ιουνίου, που θα μπει στον Λέοντα και θα πιάσει τα λούσα.

Πέρασε και ο κορονοϊός οπότε για να αποτίσετε φόρο τιμής στην παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο, τριφτείτε, χαϊδευτείτε και γενικώς χαριεντιστείτε ελεύθερα. Μπορείτε και να βριστείτε. Άλλωστε η αγάπη θέλει επιβεβαίωση. Με κάθε τρόπο!

Με γούτσου-γούτσου και πίτσι-πίτσι,

θα το τρελάνεις το κορίτσι!

(Δικό μου...)

Επιβάλλεται η αξιοποίηση της υψηλής αυτής ποίησης, χωρίς την άδεια του δημιουργού.

Τα delivery, λοιπόν, θα πηγαινοέρχονται αλλά θα αντιγράψεις και καμιά καλή συνταγή από μεσημεριανάδικο για να φροντίσεις τον καλό ή την καλή σου. Άλλωστε ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Το λένε και οι Χαΐνηδες:

«Από μικρή τής άρεσε, μες στην κουζίνα μόνη
τις ώρες να σκοτώνει
με τη μαγειρική,
και πέφτανε τα δάκρυα θυμώντας τη ζωή της
και δίναν στο φαΐ της
μια γεύση μαγική»…

Και το Πάσχα μπορεί να πέρασε αλλά ας παίξει και κανένα έξτρα οικογενειακό τραπέζι, για να βγάλετε γκρίνιες κι αγάπες. Και όσο για τα έξοδα μην τα φοβάσαι. Στο τέλος κάτι θα μείνει και για τον κουμπαρά-γουρουνάκι. Για να πάρεις εκείνο το σαλονάκι καλέ…

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μπαίνετε πρώτοι λοιπόν κάτω από τη φούστα αυτής της Αφροδίτης και ακολουθούν ξοπίσω Κριοί και Ζυγοί.

Καρκίνοι: Για σας είναι η ζωή! Σηκωθείτε από καρέκλες, κρεβάτια, καναπέδες, ανάκλιντρα και… ξανακαθίστε πιο αναπαυτικά. Αρέσετε και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο!

Αιγόκεροι: Κι εσείς αρέσετε! Γιατί να το κρύψετε άλλωστε; Έρχονται όλοι καταπάνω σας, για δουλειές, για συμβουλές, για να σας φλερτάρουν, για να πάρουν μια τρίχα από τα μαλλιά σας. Γιατί όχι; Ο Σάκης είναι καλύτερος; Αιγόκερως είναι κι αυτός άλλωστε!

Κριοί: «Θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι». Μα αυτό το έγραψε Καρκίνος. Εσείς πώς ξεπέσατε έτσι; Ρομπίτσα, παντοφλίτσα και πίτσα; Λίγο κρασί, λίγο τηλεόραση και τ’ αγόρι σας; Εντάξει και με φίλους… δεν θα γίνετε και καλόγριες. Κάντε ένα μεγάλο πάρτι για να τα συνδυάσετε και να βγείτε από αυτό το ψυχολογικό αδιέξοδο.

Ζυγοί: Οι άλλοι θα σηκωθούν από τα ανάκλιντρα, αλλά εσείς θα πείτε τη μεγάλη ατάκα «κάμερα σ’ εμένα»! Η τόλμη σας ίσως δεν μπορεί αλλά η γοητεία μπορεί να κάνει ελκυστική τη δημόσια εικόνα σας, να δημιουργήσει ευχάριστες συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον και μα βάλει και πλάτη για ψηλότερα.

Στην πορεία της, στον Καρκίνο, η Αφροδίτη έχει πολλές διαφορετικές όσο και ενδιαφέρουσες συναντήσεις:

  • Καταρχάς στις 8 Μαΐου σχηματίζει όψη 150ο με τον Πλούτωνα. Μπαίνει δηλαδή με τα δύσκολα. «Σκάει» μια είδηση όχι και τόσο ευχάριστη. Με τους δικούς σου οι συναισθηματικοί χειρισμοί πηγαινοέρχονται, με μπηχτές, καρφιά, υπονοούμενα, αλλά και χάρες που σου κάνουν, έτσι για να χρωστάς.
  • Στις 12 του μήνα βλέπει τον Ερμή σε εξάγωνο και τον Κρόνο σε τρίγωνο. Ωραία τα λέτε αλλά βαρετά. Με τον Ερμή από τον Ταύρο, όλο για φαΐ θα μιλάτε. Μήπως να ανταλλάξετε καμιά συνταγή; Στο σπίτι, τάξις και ηθική. Και ο κουμπαράς που λέγαμε, εδώ μπαίνει στο πλάνο. Καλέ πρόσεχε που πατάς! Έχω σφουγγαρίσει!
  • Στις 25 η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Χείρωνα. Και οι δύο τα έχουν καλά με το ζώδιο, αλλά τώρα δεν μπορούν να συνεννοηθούν εύκολα και την πληρώνεις εσύ με μια συναισθηματική απογοήτευση. Δική σου; Του φίλου σου; Το ίδιο κάνει. Από τον δικό σου άνθρωπο θα το βρεις πάντως και θα αναφωνήσεις σαν τον Καρκινάκο τον Ιούλιο: «Κι εσύ τέκνον Φρούτε»; Αν είναι και ερωτική η απογοήτευση, τότε σε βλέπω να αναπολείς τον Μπάμπη τον ηλεκτρολόγο που σε ήθελε από το δημοτικό και μετά το λύκειο σου έκανε πρόταση γάμου, αλλά εσύ ήσουνα με τη μύτη ψηλότερα και τον έστειλες αδιάβαστο… Τώρα θα βρεθεί κάποιος να σε αποκαταστήσει;
  • Στις 26 όμως έρχεται ο Ουρανός σε εξάγωνο και αλλάζουνε τα γούστα σου και φέρεσαι αλλόκοτα! Ωστόσο, δεν σε κόβω να παρατάς τελικά τον Κόκοτα. Προσπαθείς να πειραματιστείς, αλλά πόσο να σε βοηθήσει και αυτή η φουκαριάρα η Αφροδίτη; Στον Καρκίνο είναι. Μέχρι έκπληξη το αγαπημένο του φαγητό σε βλέπω να φτάνεις και πολύ σου πέφτει.
  • Και ξανά ο Κρόνος στον δρόμο της στις 28 Μαΐου αυτή τη φορά σε ενάμισι τετράγωνο. Πώς προσπαθούν να σε χειριστούν; Με μούτρα; Με αδιαφορία; Τους μιλάς και αισθάνεσαι σαν τον Τιτανικό πριν την πρόσκρουση με το παγόβουνο; Μην τους αφήσεις να σε πάρουν από κάτω. Γέμισε το πρόγραμμά σου και τρέχα να τα προλάβεις όλα. Το μελόδραμα μπορεί να περιμένει. Ή μήπως σου αρέσει τόσο που δεν το θυσιάζεις με τίποτα;
  • Την τελευταία μέρα του μήνα έρχεται και η Έριδα σε τετράγωνο. Από τη μία, βλέπεις τα καλά και συμφέροντα και από την άλλη, ξυπνά μέσα σου το σύνδρομο της νοσοκόμας. Δεν θέλεις και πολύ άλλωστε. Παθητικός χειρισμός, λέγεται αυτό…
  • Με τη Δήμητρα από την άλλη που θα συναντηθεί σε εξάγωνο την πρωτομηνιά του Ιούνη, η Αφροδίτη δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Μπορείς να επικοινωνήσεις συναισθηματικά με τρόπο αρμονικό και γενικά η παρουσία σου μπορεί να έχει μια υπόγεια θετική επιρροή στο υπέροχο κοινό σου!
  • Τέλος στις 3 Ιουνίου με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, τρέχεις να βοηθήσεις, να συνδράμεις αλλά και να ανταλλάξεις ρομαντικό συναίσθημα μέχρι τελικής πτώσεως. Και δεν θα βρεις τα δύσκολα γιατί τώρα η φαντασία είναι στην εξουσία!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved