Οι «δουλειές» της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

Μέχρι τις 4 Ιανουαρίου που θα φύγει από το συγκεκριμένο ζώδιο, έχει πολλά να κάνει

Οι «δουλειές» της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Πριν καν χαράξει, η μαύρη λιμουζίνα φτάνει έξω από τα γραφεία της Αιγόκερως AE και από την πίσω πόρτα της σκάει μύτη μια μαύρη γόβα κι ένα ταγέρ.

Ο φρουρός κτυπάει προσοχή κι η CEO Αφροδίτη ανταποδίδει με χάρη.
-Κράτηση από το μισθό σας για να σας στείλουν μια εγκεκριμένη γραβάτα.
Στο μυαλό της ήδη τρέχουν οργανογράμματα και χρονοδιαγράμματα κι όταν μπαίνει στο γραφείο της το πρώτο που κάνει είναι να τσεκάρει τα ραντεβού του μήνα. Αν και αυτό το γαϊδούρι κανονικά θα έπρεπε να είναι εδώ, ο γραμματέας της απουσιάζει με πρόσχημα το ότι δουλεύει πενθήμερο. Μάθαμε τώρα πενθήμερα, άδειες και δικαιώματα… Τες πα…

Για τις 19 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον master Χείρωνα, πρόεδρο του ομώνυμου Οίκου και των απανταχού Αρχαιόπληκτων. Τον συμπαθεί αυτόν τον τύπο γιατί είναι παλιομοδίτης, έχει όμως κι εκείνο το χούι να βάζει συναισθηματικές παραμέτρους στις μπίζνες. Τη μια φορά λέει για τη φουκαριάρα τη μάνα του και πως θα την βολέψει, την άλλη για το σόι του γενικώς, άσε που κάποια στιγμή σε συμβούλιο άρχισε να κλαίει με μαύρο δάκρυ γιατί λέει θυμήθηκε την πρώην του και που να είναι τώρα αυτή η ψυχή, αν την έβρισκε, θα την έβαζε κι αυτή στην εταιρεία, αν όχι στο σπίτι του.
-Τη δική του βέβαια γιατί εδώ δεν είναι το Πλοίο της Αγάπης σκέφτηκε φωναχτά η Αφροδίτη, σκουπίζοντας ένα δάκρυ που τόλμησε να ξεπροβάλλει από το μάτι της το δεξί. Θυμήθηκε τότε που απέλυσε τον ξάδερφο Χαράλαμπο γιατί τον έπιασε να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας. Έκαναν παρέα από παιδιά και πολύ τον αγαπούσε, αλλά άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Ύστερα θυμήθηκε τη θεία Ευδοκία που την είχε σαν κόρη της, αλλά όλη μέρα έφτιαχνε τα νύχια της. Πάει κι αυτή, μα τώρα προέχει να σωθεί η μάσκαρα.

-Κι εμείς έχουμε οικογένεια αλλά πρώτα το καθήκον κανείς δεν πρόκοψε με ανόητους συναισθηματισμούς, φώναξε για να το ακούσει και η ίδια.

Στις 22, ακολουθεί ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος κ Ουρανός, που πάντα παραβιάζει το πρωτόκολλο, έτσι για γούρι, όπως λέει. Την προηγούμενη φορά ήρθε στο γραφείο με χαβανέζικο πουκάμισο και αυθάδεις σαγιονάρες, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσει την πρώτη τους συνάντηση σε λαϊκή εμποροπανήγυρη, με εκείνον να παίζει με ένα γιο-γιο κι ας όψεται που έχει λεφτά γιατί αλλιώς θα έβλεπε την πόρτα της εταιρείας με το κιάλι. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Είναι βέβαια κι αυτή η περίεργη γοητεία που ασκεί... "Πώς να είναι άραγε στο κρεβάτι; Ή μήπως το κάνει στη ντουλάπα;" Για κάποια δευτερόλεπτα η Αφροδίτη συνέχισε να προσμετρά τις εναλλακτικές: Σε σκοινί σαν τον Ταρζάν, κρεμασμένος στον πολυέλαιο, ντυμένος γυναίκα…
-Κουνήσου από τη θέση σου Αφροδίτη, έχουμε και δουλειές! Α πα πα. Τι είναι αυτό που με έπιασε;

Στις 28 είναι η σειρά του Αρχιεπισκόπου Ποσειδώνα, πάλι λεφτά για τους άπορους θα θέλει κι έχε χάρη που εκπίπτουν από την Εφορία, αλλιώς ούτε δεκάρα τσακιστή δεν θα έπαιρνε. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το όνομά της έφτιαξε από τότε που φωτογραφήθηκαν μαζί με την ευκαιρία εκείνης της δωρεάς στη μονή Ιχθύων, -θεούσα περιωπής ντύθηκε- το εκκλησίασμα τη λάτρεψε κι ένας μοναχός ήθελε να την ανακηρύξουν κι άγια.
Χαμογέλασε. Αφροδίτη με λένε κι όχι Μαγδαληνή… Αν ήξερε το πόπολο τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες στην πυρά θα με έριχνε... Ασυναίσθητα η φαντασία της άρχισε να θεριεύει. Είδε τον εαυτό της ως ιέρεια του έρωτα να αποπλανεί το ένα αρσενικό μετά το άλλο, είδε δερμάτινες μπότες, μαστίγια και "χτύπα κι άλλο αφέντρα" κι αυτή να απαντά "τς τς τς", είδε το μεγάλο αφεντικό να τη λούζει στις σαμπάνιες, εκλιπαρώντας για την εύνοιά της, είδε… και τι δεν είδε, μα πάνω που θα εκστασιαζόταν εντελώς, χτύπησε το κινητό της.

Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο mister Πλούτωνας αυτοπροσώπως κι η CEO ταράχτηκε. Επιχειρηματίας της νύχτας και πρόεδρος του κολοσσού Mafia ΕΠΕ, όποια πέτρα κι αν σήκωνες, θα τον έβρισκες από κάτω.
-Αφροδίτη δεν πιστεύω να ξέχασες το ραντεβού που έχουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Της είπε με τη βαθιά φωνή του.
-Μα φυσικά και όχι αγάπη μου παντοτινή!

Ανάθεμα την ώρα, κατάρα τη στιγμή, σκέφτηκε βέβαια από μέσα της, αλλά κι αυτό μετά μεγίστης προσοχής γιατί ο Πλούτωνας είχε παντού κοριούς και υπέρυθρους ανιχνευτές σκέψης. Με το παραμικρό λάθος, το «φύλλο» θα γύριζε και τότε αλίμονό της. Για χάρη του, είχε κάποτε απαρνηθεί το μεγάλο έρωτα της, τον Άρη. "Είναι πολλά τα λεφτά" του είπε κι έφυγε για την υπόγα, μα δεν ήξερε ότι θα ανακαλύψει και το γλυκό μυστήριο της ζωής. Τη μάγεψε ο Πλούτωνας. Αξέχαστοι της έμειναν κι οι Dead can Dance, όλη νύχτα αυτούς άκουγαν, άπαξ και έγινε ό,τι έγινε όμως άρχισαν να τη ζώνουν τα φίδια, με πρώτο και καλύτερο τον γνωστό Όφι.
Το είχε δαγκώσει το μήλο κι ήταν πια αργά.

Ήταν καρμικό κι από σήμερα είσαι δική μου για πάντα της είπε τότε ο Πλούτωνας κι αυτό το «για πάντα» ήταν ταυτόχρονα υπόσχεση και απειλή. Η ζήλια του ήταν απροσμέτρητη, την παρακολουθούσε αδιάλειπτα κι όταν κάποιος δυστυχής τολμούσε να τη φλερτάρει, μετά τον έκλαιγαν οι ρέγκες. Την υποστήριζε όμως και σε κάθε δυσκολία της, αμέτρητοι ήταν εκείνοι που αποπειράθηκαν να τη βλάψουν, μα τώρα δεν ξέρει κανείς που βρίσκονται, Ή σχεδόν κανείς…
-Άσε τις τσιριμόνιες και τα σάπια, θα με βρεις στο μυστικό δωμάτιο στο καζίνο, φόρα τα μαύρα σου κι έλα…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved