Άρης ανάδρομος στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά σου;

Χαρακτηρίζεται κι ως «δολοφόνος της λίμπιντο»...

Άρης ανάδρομος στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά σου;

Ο Άρης, που θεωρείται στην αστρολογία ως ο πλανήτης της δύναμης και της ενέργειας, μας κάνει παθιασμένους, μαχητικούς και φιλόδοξους. Περίπου κάθε δυόμιση χρόνια γυρίζει «φαινομενικά» ανάδρομος κι αυτή η αλλαγή έχει συνέπειες που μέσα σε όλα επηρεάζουν και την ερωτική μας ζωή. Κατά την αναδρομή του, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 14 Ιανουαρίου, θα μας στερήσει πρωτοβουλίες και κίνητρα, ενώ από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «δολοφόνος της λίμπιντο». Ας δούμε πιο αναλυτικά τι έχει να περιμένει κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ ♈

Δυστυχώς για εσένα, θα πεις κουβέντες στον/στην σύντροφό σου, που έπειτα δεν θα μπορείς να μαζέψεις. Παράπονα, απωθημένα και ό,τι άλλο είχες μέσα σου θα σε οδηγήσουν σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα, όμως επειδή θα ξεφύγεις, θα χάσεις το δίκιο σου. Ακόμη κι αν είσαι ελεύθερος/η και κανονίσεις κάποιο ραντεβού με νέο φλερτ, θα μπορούσε να καταλήξει σε καβγά-τραγωδία, αφού χωρίς να το πολυσκεφτείς θα του/της σούρεις τα εξ αμάξης, βλέποντας στο πρόσωπό του/της όλους/όλες όσες σε πλήγωσαν. Μεγάλο λάθος, ειδικά εάν σου αρέσει πολύ!

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ακόμη και ένα μικρό αρνητικό σχόλιο που μπορεί να σου κάνει ο/η σύντροφός σου, θα το πάρεις τόσο βαριά και θα πληγωθεί η αυτοεκτίμησή σου και θα κάνεις τον κακό χαμό. Επιπλέον, θα αισθανθείς κατάμονος/η και φυσικά δεν αποκλείεται μέχρι και να ζητήσεις να χωρίσετε ή να εκφράσεις την κτητικότητά σου με ακραίο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα απορρίπτεις τους πάντες, πάλι λόγω ανασφάλειας, ακόμη κι αν μέχρι χθες είχες δείγματα πως πρόκειται για καλές περιπτώσεις. Πιθανώς να κάνεις το λάθος και να χαλάσεις πολλά χρήματα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πιστεύοντας πως έτσι θα το κρατήσεις κοντά σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Θα νιώσεις ιδιαίτερα σκληρές τις ενέργειες του Άρη, αφού η αναδρομή του συμβαίνει στο δικό σου ζώδιο. Η ανύπαρκτη υπομονή σου θα φέρει στις σχέσεις σου εκρηκτικές καταστάσεις, όπως τσακωμοί ή χωρισμοί. Δεν είσαι καθόλου πρόθυμος/η να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, όμως να θυμάσαι πως, σε περίπτωση ανάγκης, υπάρχει μία λύση που θα σου δουλέψει πολύ καλά αυτόν τον καιρό, το σεξ συμφιλίωσης. Ακόμη και το πρώην ταίρι σου μπορεί να δελεαστεί και να επιστρέψει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αντί να θέλεις να περάσεις χρόνο με τον/την αγαπημένη σου, να έρθετε πιο κοντά, να κάνετε τις γλύκες σας ή εάν είσαι ελεύθερος/η να φλερτάρεις και να κανονίσεις κανένα πονηρό ραντεβουδάκι, εσύ θέλεις να συρθείς ολομόναχος/η στο κρεβάτι σου και να σαπίσεις στον ύπνο και το χουζούρι. Αν πάλι πειστείς να συναντήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα είσαι τόσο χαμένος/η και αποσυντονισμένος/η, που δεν αποκλείεται να το κάνεις να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που βγήκε μαζί σου με τα παλαβά που θα ακούσει από εσένα!

ΛΕΩΝ ♌

Φίλιες και έρωτες μπερδεύονται με τέτοιο τρόπο που μόνο σε καλό δεν θα σου βγει. Έχεις την τάση να υπερηφανεύεσαι για τις κατακτήσεις σου, τις ερωτικές σου επιδόσεις και το πόσο καλός/ή σύντροφος είσαι και δεν αποκλείεται κάποιος/α από την παρέα να στραβώσει ή να ζηλέψει και να σου κάνει χαλάστρα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, μπορεί ο/η αγαπημένος/η σου να ανοίξει βεντέτα με τους φίλους σου και να βρεθείς στη μέση. Το πλέον αρνητικό σενάριο είναι να βρεθείς στο κρεβάτι με τον/την κολλητό/ή σου, κάτι που φυσικά σύντομα θα μετανιώσεις.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ποιος/α έχει μυαλό για σεξ και έρωτες, όταν όλα του πάνε στραβά κι ανάποδα στη δουλειά και δεν μπορεί καλά-καλά να βγάλει τη μέρα, αφού αισθάνεται πως όλη του η ζωντάνια και η ενέργεια τον/την εγκαταλείπει; Σίγουρα όχι εσύ! Καμία διάθεση δεν θα έχεις για παιχνιδάκια το βράδυ και τρυφερότητες, καθώς μόνιμα θα σε κυνηγάει το άγχος και το μόνο που θα θέλεις είναι κάποιες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μόνος/η σου. Σίγουρα στις ερωτικές σου σχέσεις αυτή η συμπεριφορά θα οδηγήσει σε μία μικρή κρίση που θα μεγαλώνει και θα μεγαλώνει, μέχρι να γίνει το μπαμ!

ΖΥΓΟΣ ♎

Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια της αναδρομής του Άρη θα είσαι περισσότερο επικεντρωμένος/η στον εαυτό σου, τα σχέδια και τους στόχους σου, παρά στο άλλο σου μισό. Αν είσαι δεσμευμένος/η, αυτό μετάφρασέ το ως γκρίνια από το έτερον ήμισυ που θα αισθάνεται παραμελημένο και θα κάνει καβγά για το παραμικρό, ώστε να σου τραβήξει την προσοχή. Αν είσαι single, οι γνωριμίες δεν θα λείψουν, όμως το ενδιαφέρον σου θα παύει να υπάρχει μόλις κατακτήσεις τον άλλον/η. Η σεξουαλική σου ζωή λοιπόν θα είναι άψογη, όμως για σχέση no, no, nο! Πολύ δύσκολο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ενοχλήσεις και μάλιστα επίμονες από κάποιον/α πρώην θα έχεις αυτό το διάστημα, όμως θα βάλεις τα όριά σου και ή που θα του/της το ξεκόψεις μια και καλή ότι τελειώσατε ή που αν δεχτείς την επανασύνδεση, θα είναι σύμφωνα με τους δικούς σου όρους. Stop θα μπουν και στις τοξικές και χειριστικές συμπεριφορές που δέχεσαι από το ταίρι σου και πλέον σε έχουν υπερκουράσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα υποκύψεις στο φλερτ κάποιου/α που σε πολιορκεί καιρό. Καθαρά σεξουαλικά, είναι πολύ πιθανό να συναντηθείς με ένα/μία παλιό/α εραστή /ερωμένη σου, απλά και μόνο για να περάσετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Απογοήτευση και νεύρα θα σου φέρει η εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής, καθώς θα κάτσεις και θα αναλογιστείς την μέχρι τώρα πορεία σου και τις επιλογές που έχεις κάνει, όμως και πάλι θα φερθείς ανώριμα και παρορμητικά. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα το πάρεις ως προσωπική σου αποτυχία και θα πλακωθείς σε απανωτά ραντεβού, που όμως όλα θα καταλήγουν σε ναυάγιο ή θα επιστρέψεις σε κάποιον/α πρώην από απελπισία. Αν είσαι σε σχέση, θα σου φταίει για όλα ο/η σύντροφος σου και οι καβγάδες θα είναι καθημερινοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δεν είναι ότι δεν σε απασχολεί η ερωτική σου ζωή, αλλά μάλλον δεν έχεις το χρόνο ή τη διάθεση να την πολυσκεφτείς αυτό τον καιρό. Περισσότερο σε νευριάζει ότι δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις της δουλειάς, αφού μόνιμα νιώθεις κούραση. Αν διατηρείς μία σχέση, η ρουτίνα θα σας φάει και ο/η σύντροφός σου θα ξεσπάσει, αφού διαρκώς θα τρώει άκυρα σε ό,τι κι αν προτείνει. Καλά, για καινούρια σχέση, εάν είσαι ελεύθερος ούτε κατά διάνοια, εκτός κι αν σου έρθει κάποιος/α έξω ακριβώς από την πόρτα σου. Για να ξεμπλοκάρεις περίμενε τη νέα χρόνια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αυτό το διάστημα, φαίνεται πως χάνεις τις ισορροπίες σου και καλό θα ήταν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σου. Ιδανικά, μην χωρίσεις από κανέναν/καμία, αλλά και μην τα φτιάξεις με κάποιον/α. Επειδή έχεις χάσει την αισιοδοξία σου, τη δημιουργικότητά σου, την φαντασία σου, γενικά την όρεξή σου για τη ζωή, οδηγείσαι σε λάθος επιλογές. Η σεξουαλική σου ζωή γίνεται μονότονη και όλες τις καινούριες γνωριμίες σου μετά από λίγο τις βρίσκεις βαρετές. Μέσα σε όλα, θα έχεις να ασχοληθείς και με κάποιον/α πρώην που επιστρέφει ξαναμμένος/η και θέλει να σου θυμίσει πόσο καλά περνούσατε, όταν κοιμόσασταν στο ίδιο κρεβάτι!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το παρελθόν σου ξυπνάει μέσα σου και σε κατακλύζουν σκέψεις και αναμνήσεις από περασμένες σχέσεις. Ο φόβος ότι μπορεί να περάσεις τα ίδια ή ότι η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται θα σε κάνει να βγάλεις τον κακό σου εαυτό στον/στην σύντροφό σου κι αν αντιδράσει, όπως είναι το φυσιολογικό, θα αισθανθείς και δικαιωμένος/η, κάτι σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Καινούριοι άνθρωποι, που θα επιχειρήσουν να σε προσεγγίσουν, δεν θα έχουν σχεδόν καμία ελπίδα αυτό το διάστημα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved