Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στο Ζυγό

Εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή

Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στο Ζυγό

Μπορεί μεν να φημίζεται για τους καλούς της τρόπους και να προβάρει για ώρες το γλυκό χαμόγελό της, ωστόσο το savoir vivre δεν της απαγορεύει να γίνει μια εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή κι εσύ να ψάχνεις σε ποιο κεφάλαιο τα γράφει αυτά ο Χρήστος Ζαμπούνης.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου και σε αυτό το διάστημα θα προλάβει να... κουτουπωθεί με όλα σχεδόν τα αγόρια του ζωδιακού. Με το "σεις και με το σας", πάντα…

  • Κατ’ αρχάς με το που θα μπει ο Οκτώβριος, φοράει τη συνολάρα της και πιάνει στασίδι στα μπουζούκια, τραγουδώντας "του αγοριού απέναντι πείτε του πως το θέλω". Αυτό το αγόρι το πρώτο, είναι ο Δίας στον Κριό και μαζί θα ξεχυθούν στο κυνήγι των απολαύσεων, με τις τύχες τις καλές παραμάσχαλα. Από κοντά κι εσύ για να μη χάσεις το πάρτι κι αν είναι να κάνεις τη ζωή σου… ας πάει και το παλιάμπελο!
  • Τα δυο τους θα ξαναβρεθούν στις 19, όταν η Αφροδίτη θα βγάλει το alter ego της, το αστρικό, έλα όμως που και στις δύο περιπτώσεις της την έχει στημένη ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω... Πάνω λοιπόν στην τρελή χαρά, σκάει μια μαύρη Ford, μοντέλο του '22 αυτή τη φορά και… "αχ τι κακό, αχ το κακό, έχασα κάτι που το είχα φυλαχτό". Χαμαιτυπείο οσμίζομαι αλλά μπορεί να σου λάχει και κάτι πένθιμο για να έχεις να πορεύεσαι. Αστρικός ο mister Dark την 1η του μηνός, τροπικός στις 20 αλλά τα τετράγωνα, τετράγωνα.
  • Στα highlights είναι βέβαια και οι συναντήσεις της Ωραίας με το άλλο αγόρι τον Άρη. Τρίγωνο στις 19 και τετράγωνο στις 13, ως αστρική, για να γίνει της Ελένης, του Πάρη και του Μενέλαου. Αυτήν την περίοδο βλέπεις ο Άρης με τον Ποσειδώνα πάνε πακέτο και δεν νοείται έρωτας, χωρίς απιστίες και στην άμμο παλάτια, που ο βοριάς θα τα κάνει συντρίμμια κομμάτια. Αν βέβαια είσαι του εμπνευστικού όλο και κάπου θα την ξετρυπώσεις τη «μούσα» σου και μακάρι να την κρατήσεις εκεί ψηλά στα σύννεφα, όπως της πρέπει.
  • Το μενού των όψεων της Αφροδίτης έχει και Ουρανό, χιαστί στις 13 και αντίθεση στις 18, με τον mister Τρελάρα αστρικό και -τι καλά- από αυτό που θες θα γίνεται το αντίθετο. Εκπλήξεις και κόντρα εκπλήξεις για να εμπεδώσεις ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι σίγουρο, ούτε καν αυτό. Θα έχει βέβαια το χάζι του όλο αυτό το σκηνικό που θα δημιουργηθεί με τα σπάνια τα παράξενα και τα επαναστατικά, αρκεί να μην είσαι γυναίκα στο Ιράν κι έχεις άλλα ντράβαλα.
  • Αν τώρα είσαι ταγμένος/η στο συντηρητικό μπλοκ θα έχεις δίκιο να αναρωτιέσαι κι ο Κρόνος τι κάνει; Θα επιτρέψει να γίνονται όργια στις πλάτες του, έτσι ατιμώρητα; Μα αν είναι δυνατόν, το μαστίγιο εξ άλλου τι το έχει; Βουρδουλιές στους ακόλαστους αλλά και στο κρεβάτι, έτσι για προπόνηση στα αχ και βαχ. Πονάω αλλά μου αρέσει λέει κι η χαμηλοβλεπούσα Αφροδίτη για να είναι in. Τρίγωνο «κανονικό» και με το νόμο στις 14 και τετράγωνο στις 19, με τον Παππού αστρικό και τις ανασφάλειες να παίζουν δίτερμα με τις ενοχές σου -και μην αγχώνεσαι αφού το πρόβλημα θα νικήσει- αλλά μην απορήσεις αν βγουν παγανιά κι οι παντρεμένοι/ες προς άγραν… ψήφων, εξ άλλου με ποιους θα γίνουν οι απιστίες, αν όχι με τους άπιστους; Αρκεί να μη σε πάρει κανα μάτι κι όλα τα άλλα γίνονται, που λέει κι ο Κρόνος.
  • Πρωτομηνιά, 13, 14, 18, 19 και 20. Βλέπεις κάποιες ημερομηνίες να επαναλαμβάνονται επίμονα και να μπλέκονται μεταξύ τους μνηστήρες για κάθε γούστο, κάνοντας τελικά την Πηνελόπη να ωχριά μπροστά σε αυτήν την Αφροδίτη του Ζυγού. Αδόκιμη η σύγκριση θα μου πεις, αφού η Αφροδίτη δεν μπορεί με την καμία να γίνει Πηνελόπη κι όσο για σένα Οδυσσέα του 21ου αιώνα ρούφα το αυγό σου, καλά ήταν με την Κίρκη;
  • Μόνο στις 10 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με το Χείρωνα στον Κριό μπορεί να την πιάσουν τα παραδοσιακά της και να πλέκει στον αργαλειό ζιπουνάκια ή να φτιάχνει γλυκό νεράντζι, περιμένοντας τον καλό της να γυρίσει. Σαν να σε βλέπω κι εσένα, αχ, που είσαι κολώνα του σπιτιού μου, κλαψ κλαψ, κακό πράγμα αυτές οι αδυναμίες. Αν όμως σε αγαπάει το σύμπαν και σου στείλει ένα ταίρι με χαρτομάντιλα, να ξέρεις ότι πας για γάμο με παπά και με κουμπάρο.
  • Στις 19 πάλι είναι κι εκείνη η αντίθεση της Αφροδίτης με την Έριδα στον Κριό και, παρότι γενικότερα γίνονται Σόδομα και Γόμμορα στους ουρανούς και επί της γης, οι δύο κυρίες ουδόλως ενδιαφέρονται για κρεβατώματα, εκτός κι αν έχουν μια κάποια χρησιμότητα. Φιλί έναντι λάντζας δηλαδή κι όπως καταλαβαίνεις αν κάνεις και καμιά δουλειά στο σπίτι έχεις ένα point παραπάνω. Κατά τα άλλα, εργασία και χαρά, ομοίως και στις 29/9 με την Αφροδίτη να είναι αστρική.
  • Πάμε τώρα στο happy end. Στις 22 προς 23 και κυριολεκτικά στο παρά πέντε πριν γίνει του Σκορπιού, η Αφροδίτη επιτέλους ολοκληρώνει τη σχέση της με τον Ήλιο, που τον είχε πάρει στο κατόπι και χρυσό τον έκανε για να της κάτσει. "Ήλιε μου, ήλιε μου βασιλιά μου και δες τι ωραία που είμαι", μάλλιασε η γλώσσα της με τον αναποφάσιστο αλλά να που οι γαλιφιές έπιασαν τόπο. Σύνοδο γράφει το αστρολογικό καλεντάρι κι αν έχεις τίποτα ομορφιές περίσσευμα, τότε να τις βγάλεις από το μπαούλο σου. Όσο για τα ερωτικά σου μια χαρά τα βλέπω, είναι και Σαββατόβραδο τυχερούλη/α, ωραίες εικόνες, ωραίες προτάσεις αλλά μην έχεις απαιτήσεις για μεγάλα πάθη. Αυτά από τις 11 το πρωί της 23ης κι ύστερα, που θα έχεις ξυπνήσει και μακάρι να έχεις δίπλα σου το σωστό άνθρωπο, αφού -για την ακρίβεια μετά τις 10 και 51 και 45 δευτερόλεπτα- η κόλαση θα γίνει trendy.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved