Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στην Παρθένο

Έχουν να δουν πολλά τα μάτια σου

Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στην Παρθένο

Η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο από τις 5 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 29, που θα αναχωρήσει για το Ζυγό, έχουν να δουν πολλά τα μάτια της, το ίδιο και τα δικά σου, ιδιαίτερα στα προσωπικά και τα οικονομικά σου για τα οποία έχει ένα λόγο παραπάνω.

  • Το τετράγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους βέβαια, που κλείνει με ακρίβεια στις 16, είναι το highlight του μήνα κι επειδή την ίδια στιγμή μπαίνει στο παιχνίδι κι ο Ποσειδώνας, όλα τείνουν σε έναν… έκλυτο βίο, με τα κάθε λογής πάθη να κλέβουν την παράσταση. Οι απιστίες βέβαια θα διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο κι αν φέρεις περί πολλού την αποκλειστικότητα, μια ταραχή θα την περάσεις. Από ζήλιες, έρωτες κι ανταγωνισμούς δε, άλλο τίποτα…
  • Σχεδόν ταυτόχρονα, στις 15, η αστρική Αφροδίτη «βλέπει» από απέναντι τον τροπικό Κρόνο στον Υδροχόο, διασφαλίζοντας το ότι για κάποιους/ες αυτό το διήμερο θα είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό και… μακριά από μας, να λες!
  • Αλλά και το τετραήμερο 17 με 20 γίνεται το μάλε-βράσε με τρεις διαφορετικές τάσεις να συνθέτουν μια πολύ αντιφατική πραγματικότητα. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 19 σε παραπέμπει σε βιώματα που δεν είναι συνηθισμένα και σίγουρα έχουν τη χάρη τους, στις 20 ωστόσο ακολουθεί η χιαστί (όψη 150 μοιρών) Αφροδίτης-Κρόνου, με τις προβληματικές επιλογές και τις στενοχώριες να κάνουν ρελάνς. Έχει προηγηθεί στις 17 η χιαστί Αφροδίτης-Χείρωνα και πες μου εσύ τώρα πως θα καταφέρεις να κουλαντρίσεις αγάπες μονιμότητες κι ανεξαρτησίες all together.
  • Στις 24, πάλι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε «ονειρικές» καταστάσεις ή εξιδανικεύσεις που στο μάταιο τούτο κόσμο δύσκολα βρίσκουν θέση και τελικά το πιθανότερο είναι να ελπίσεις σε πράγματα που δεν γίνονται ή/και να παραπλανηθείς. Μια μεγάλη δόση ευτυχίας πάντως θα την πάρεις, έστω κι αν είναι «πλαστή».
  • Όσο για -μια ακόμη- χιαστί που γίνεται την ίδια μέρα, αυτή της Αφροδίτης με την ¨Εριδα στον Κριό, θέτει το προαπαιτούμενο της χρησιμότητας σε μια σχέση αλλά πως να… προκόψει αυτή η χρησιμότητα όταν παράλληλα κυβερνά η εξαπάτηση;
  • Υπάρχουν βέβαια και οι αμιγώς καλές στιγμές της Αφροδίτης με πρώτη και καλύτερη τη χιαστί που θα κάνει με το Δία στις 9. Εδώ η τύχη και η καλοπέραση έχουν τον πρώτο λόγο, ανεξάρτητα με το ότι κανείς δεν μπορεί να ποντάρει σε μια σχέση με βάθος συναισθημάτων.
  • Στη συνέχεια και στις 21 η αστρική Αφροδίτη συναντά τη Δήμητρα στο Λέοντα, καθιστώντας τις δημόσιες σχέσεις σου το Α και το Ω για μια περαιτέρω «σύσφιξη» σχέσεων, μπορείς ωστόσο να βολευτείς και με μια ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή
  • Τέλος, στις 26 η Αφροδίτη συναντά τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο κι επειδή εκείνη τη μέρα ο Δίας έχει το πάνω χέρι, μόνον ευχάριστα σε περιμένουν, εκτός πια κι αν είσαι θιασώτης της λιτότητας ή κρίνεις ως επιπόλαιο κάθε «άνοιγμα» προς τη διασκέδαση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved