Οι περιπέτειες του Άρη στους Διδύμους

Με το καλημέρα αρχίζουν τα μπουρίνια κι οι πλημμύρες

Οι περιπέτειες του Άρη στους Διδύμους

Ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά κάτι παραπάνω από επτά μήνες -μέχρι δηλαδή τις 25 Μαρτίου του 2023- θα παραμείνει ο Άρης στους Διδύμους κι αν ανήκεις στο ζώδιο ή κατοικοεδρεύεις απέναντι στον Τοξότη κι έχεις πρόβλημα με αυτό να κάνεις τα παράπονα σου στη γραμματεία των ανάδρομων.
Από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. ο Άρης θα βάλει την όπισθεν και να παρακαλάς να μη σου τύχουν τίποτα αναπνευστικά αφού θα φας όλο το χειμώνα με τα γκουχου-γκούχου αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό. Στο παρόν άρθρο θα σου γράψω για τις περιπέτειες του Άρη στην φάση Α΄ την ορθόδρομη

Με το καλημέρα αρχίζουν τα μπουρίνια κι οι πλημμύρες κι αν είσαι σε διακοπές να το προσέξεις αυτό. Άσε τα θαλάσσια σπορ και τα ποτάμια στην ησυχία τους και μη μπαίνεις στο νερό φαγωμένος/η ή ακόμα χειρότερα πιωμένος/η. Από ίντριγκες και νοθείες δε, άλλο τίποτα. Νοθεία στα ποτά, νοθεία στα καύσιμα, στον έρωτα και τα οικονομικά σου, νοθεία παντού, αφού έτσι… θέλει το «κρυφό» συναπάντημα του τροπικού Άρη με τον αστρικό Ποσειδώνα.

  • Οι δύο πλανήτες θα ξαναβρεθούν στους… μπαξέδες στις 12 Οκτωβρίου με «κανονικό» τετράγωνο αυτή τη φορά και πάνω-κάτω ισχύουν τα ίδια.
    Στις 27 Αυγούστου τώρα, υπάρχει στο πρόγραμμα ένα τετράγωνο Ήλιου-Άρη κι εδώ θα καταλάβεις τι εστί ανταγωνισμός. Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα που λέει κι η παροιμία αλλά ο καυγάς, καυγάς. Αντίθετα στις 17 Οκτωβρίου που γίνεται το τρίγωνο μεταξύ τους, θα μπορέσεις να περάσεις πιο εύκολα τα θέλω σου αφού δεν θα έχεις αντίπαλο ή κάποιον να σου σπάζει τα νεύρα με τις αντιρρήσεις του.
  • Ομοίως και με τα τρίγωνα Αφροδίτης-Άρη και Ερμή-Άρη στις 19 και 27 Οκτωβρίου, που θα επιταχύνουν τις εξελίξεις και σε όποιον αρέσει, στις 17 Σεπτεμβρίου όμως θα έχει προηγηθεί το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη που θα κάνει την καρδιά σου παρανάλωμα των παθών και του ερωτικού πυρός. Διεκδικήσεις, ζήλιες, χωρισμοί, όλα τα μωρά στην πίστα.
  • Νωρίτερα την 1η Σεπτεμβρίου κλείνει με ακρίβεια το εξάγωνο Άρη-Δία και οι αστρολόγοι θα σου πιπιλίσουν το μυαλό με τις αισιόδοξες προοπτικές και το ρίσκο που θα σου βγει, εσύ όμως να προσέχεις γιατί δεν τρέχεις στη F1 φορώντας πυρίμαχη στολή, ούτε είσαι ο Τεντόγλου να παίρνεις κάθε μέρα το χρυσό. Τσέκαρε τα μάτια στην κουζίνα και τα λάδια στο αυτοκίνητό σου και μετά τα ξαναλέμε.
  • Οι δύο… πυρομανείς θα ξανασυναντηθούν στις 11 (τετράγωνο του αστρικού Δία με τον τροπικό Άρη) βάζοντας κι άλλες φωτιές και «φωτιές».
    Στη συνέχεια και στις 13 ο αστρικός Άρης πέφτει πάνω στον τροπικό Ουρανό στον Ταύρο, που σημαίνει αστροπελέκια σε όλα τα επίπεδα, χώρια οι πτώσεις παντός είδους. Στη γη το περιμένεις από τον ουρανό θα σου έρθει και μη δίνεις όρκο για τίποτα.
  • Αντίθετα το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που κλείνει με ακρίβεια στις 27 ειδικεύεται σε συνήθεις κινδύνους, τρακαρίσματα, σπασίματα κλπ κι αν προσέξεις μπορεί όντως να τη γλιτώσεις τη ζημιά. Συμβιβάσου, χάραξε τη στρατηγική σου κι όλα θα πάνε καλά.
  • Απομένουν οι όψεις του Άρη με το Χείρωνα, ένα εξάγωνο στις 18 κι ένα «κρυφό» τετράγωνο στις 1 και 2 Οκτωβρίου (ο τροπικός Άρης με τον αστρικό Χείρωνα). Εδώ τη σκυτάλη παίρνει η εσωτερική φαγωμάρα, ενώ κάποιος μπορεί να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου, επειδή θυμήθηκε τη φάση που ο παππούς σου έφαγε δύο χιλιοστά από το χωράφι του δικού του παππού.
  • Α, είναι κι εκείνο το εξάγωνο του Άρη με την Έριδα στις 17 Οκτωβρίου, που θα φέρει ξανά στην επικαιρότητα την covid και τα συμπαρομαρτούντα της, ίσως όμως να κάνει κι άλλες ζημιές, φερ’ ειπείν στα εργασιακά σου.
  • Όπως κι αν έχει Άρης σημαίνει πόλεμος και μακάρι να γινόταν μόνο στα στάδια με τους χούλιγκανς να ανταλλάσσουν κραυγές και πολεμοφόδια αλλά η ίδια η ζωή σου αποδεικνύει καθημερινά ότι το ανθρώπινο είδος έχει να διανύσει πολύ μεγάλη απόσταση ακόμη μέχρι να εξευγενιστεί και δεν παύει να… αγριεύει με την πρώτη ευκαιρία!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved