Οι περιπέτειες του Άρη στον Ταύρο

Ο Άρης «μπούκαρε» στον Ταύρο στις 5 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 20 Αυγούστου, τσιγκλώντας όλα τα άλλα… παιδάκια του ζωδιακού!

Οι περιπέτειες του Άρη στον Ταύρο

Ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο από τις 5 του μήνα κι αν στα πρώτα του βήματα του κόπηκε λίγο η φόρα λόγω του τετραγώνου του με τον αστρικό Κρόνο, η συνέχεια αναμένεται εντυπωσιακή.

  • Στις 8, συναντά, ως αστρικός, το Δία στον Κριό και τύφλα να έχουν ο Ηρακλής, η Ζήνα κι οι σούπερ ήρωες της Μάρβελ. Ζητούνται βέβαια και πυροσβέστες για να σβήνουν τις φωτιές που θα ανάψουν μέσα στο κατακαλόκαιρο…
  • Φορώντας πάντα τον αστρικό μανδύα του, στις 20 θα βρεθεί με τον τροπικό Χείρωνα στον Κριό, που σημαίνει ότι όλα τα παλιά δεν πέθαναν, αντίθετα είναι εδώ και σε τσιγκλάνε σαν τον Κρητίκαρο που δεν ξεχνά για εφτά γενιές και ζητά να πάρει το αίμα του πίσω. Να προσέχεις όμως και κατά τη διάρκεια της παραμονής σου σε κλειστούς χώρους, αφού αυτοί οι δύο δαίμονες θα σε βγάλουν έξω με το ζόρι κι όχι για να πιείς καφέ.
  • Στις 26, ακολουθεί ένα τετράγωνο με τον Ερμή στο Λέοντα -τροπικός με τροπικό αυτή τη φορά- κι αν ακούσεις τίποτα αγριοφωνάρες, από αυτό θα είναι. Σπασίματα και σκισίματα μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη για να ζήσουν κι οι βιοπαλαιστές που τα διορθώνουν.
  • Ο Αύγουστος σε καλωσορίζει με μια σύνοδο Άρη-Ουρανού. "Ένα αστέρι πέφτει, πέφτει" που λέει και το τραγούδι αλλά είναι κρίμα κι άδικο να πέσει στο κεφάλι σου γι’ αυτό κοίτα ψηλά και μη σε νοιάζει τι γίνεται στα χαμηλά. Το να κάθεσαι όμως και να αγναντεύεις από τα πενήντα μέτρα δεν θα είναι και το πιο σοφό από την πλευρά σου. Και ίλιγγο να μην πάθεις, όλο και κάποιος θα μπει στον πειρασμό να σε σπρώξει.
  • Στις 2, ξανά-μανά ο αστρικός Άρης συναντά την τροπική 'Εριδα στον Κριό, έτσι για να μη χάσεις την επαφή σου με τον ΕΟΔΔΥ. Μπαίνουν όμως και τα εργατικά ατυχήματα στο πλάνο και να το προσέξεις πολύ αυτό. Την ίδια μέρα βέβαια γίνεται και το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, που έχει πλούσια τα ελέη στα ερωτικά. Μπιτς μπαρ. μπιτς πάρτι, μπιτς βόλει, μπιτς γενικώς κι όπου βγει.
  • Στις 5, όμως ο αστρικός Άρης τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα και το σκηνικό αλλάζει, Να προσέχεις σου λένε από κάτω πλέον, γιατί από εκεί θα βγουν οι βρωμιές και τα υποχθόνια. Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη δόση, ακολουθεί και δεύτερη στις 14 με το τρίγωνο των δύο πλανητών να επιμένει: Όποιος σκάβει βρίσκει, το θέμα όμως είναι τι θα βρεις και τι θα σε βρει!
  • Στις 7 πάντως το -all time classic- τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε παραπέμπει σε γνωστούς κινδύνους, που βέβαια παρότι τους έχεις σταμπαρισμένους, πάντα ξεχνάς κάτι και την πατάς. Μπαμπά μην τρέχεις γράφει στο καντράν αλλά που εσύ… Παρακάλα μόνο να μην ακουστεί το μπαμ. Ατυχήματα βέβαια υπάρχουν πολλών ειδών κι από τη στιγμή που η ενέργειά σου θα είναι πεσμένη, μην απορήσεις όταν σωριαστείς, πατώντας σε λάθος τετραγωνάκι στο πλακάκι.
  • Τέλος, στις 11 γίνεται το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα ή αλλιώς τι γυρεύει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στη χώρα. Αυτοί οι δύο μπαγαπόντες πάνε να σου χαλάσουν το μπάνιο και τα μπάνια του λαού γενικώς που έλεγε κι ο Ανδρέας. Στιγμές από το Baywatch θα ζήσεις και μην πάει το μυαλό σου μόνον στους καρχαρίες. Μπουρίνια, ναυάγια, όλα τα έχει ο (υδάτινος) μπαχτσές.
    Αυτά και καλό καλοκαίρι να έχεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved