Αφροδίτη στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη στον έρωτα και τα χρήματα

Δεν είναι μόνο τα Λιοντάρια που θα χαρούν...

Αφροδίτη στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη στον έρωτα και τα χρήματα

Η Αφροδίτη, στις 11/8 περνά στον Λέοντα όπου και θα παραμείνει έως τις 5/9, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να απολαύσουν μοναδικές στιγμές, να χαρούν τη ζωή και τον έρωτά τους, να διασκεδάσουν, να χαρίσουν στον εαυτό τους πολυτέλειες, να ανανεώσουν την εμφάνισή τους, έτσι ώστε να ξεχωρίσουν, αλλά και να βελτιώσουν την οικονομική τους ζωή, αλλά και την καθημερινότητά τους. Τα παρακάτω 4 ζώδια όμως θα λάβουν τα περισσότερα δώρα από την γενναιόδωρη Αφροδίτη στον Λέοντα!

Ας δούμε ποια είναι τα τυχερά!

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή του ερωτικού στίβου, στρέφοντας τα φώτα πάνω σου και μάλιστα χωρίς να κάνεις εσύ κάτι το ιδιαίτερο. Εκτός του ότι θα σου απογειώσει το κέφι και θα βγάλεις το φλογερό ταμπεραμέντο σου, θα σου δώσει μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, να κερδίσεις το χειροκρότημα και να κάνεις θαυμαστές και θαυμάστριες, αφού η ανταπόκρισή σου... στο κοινό θα είναι μεγάλη. Εννοείται ότι θα έχεις και τα τυχερά σου, μέσα από καινούργιες γνωριμίες, ίσως δημιουργήσεις και μια σχέση, αν είσαι ελεύθερος, αφού είναι γνωστό ότι είσαι φουλ ερωτιάρης και παιχνιδιάρης! Αν επιχειρήσεις και κάποιες αλλαγές στο look σου, τότε θα γίνεις περιζήτητος. Επιπλέον, θα σου δώσει τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις κάποιες προσωπικές σου επιδιώξεις, άκοπα και αβίαστα, να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως με τον/η σύντροφό σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου φέρνει χρήματα και πλούσια αισθήματα. Σε κάνει γενναιόδωρο, ανοιχτόκαρδο και ενδεχομένως να σου δώσει και μια συναισθηματική πληρότητα και ασφάλεια. Δε σταματά όμως εκεί, καθώς θα σου φέρει και χρήματα, με τα οποία όχι μόνο θα καλύψεις τις ανάγκες σου, αλλά θα ικανοποιήσεις και επιθυμίες σου. Θα ξοδέψεις για να περάσεις υπέροχα και να αγοράσεις διάφορα που ήθελες, ακόμα και πιο ακριβά απ' όσο υπολόγιζες, αλλά χαλάλι σου, αν σε κάνουν χαρούμενο. Επιπλέον, ίσως σου προσφέρει και ευκαιρίες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου από μια αξιόλογη συμφωνία ή την απόδοση μιας επένδυσής σου. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, δεν αποκλείεται να το ρίξεις στο κυνήγι της απόλαυσης, μέχρι να νιώσεις χορτάτος. Η αλήθεια είναι ότι δε θα παιδευτείς να βρεις ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει, ούτε και ότι δε θα έχεις ανταπόκριση. Από την άλλη, εσύ που είσαι ήδη ζευγαρωμένος θα είσαι αρκετά... γαλαντόμος και στο κρεβάτι, ικανοποιώντας στο μέγιστο και το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον 8ο οίκο σου, έχεις να περιμένεις αρκετά όμορφα πράγματα να γίνουν, τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σου. Κι ως γνωστό, όταν δεν έχεις το άγχος της επιβίωσης ή της πληρωμής λογαριασμών και της κάλυψης των βασικών αναγκών σου και αυτοπεποίθηση έχεις και κεφάτος είσαι, και χαλαρός κι άνετος γι΄ αυτό και γίνεσαι αρκετά ελκυστικός στο αντίθετο φύλο. Οι συνθήκες είναι θετικές για να κυνηγήσεις ευνοϊκές ρυθμίσεις για δάνεια ή χρέη, αλλά και να βάλεις στην άκρη ένα ποσό για παν ενδεχόμενο. Επιπλέον, αυξάνει και τις σεξουαλικές σου επιθυμίες, οπότε ανεβαίνουν και οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα και αναζωπυρώνεται κι η φλόγα του/ης συντρόφου σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου έρχεται να απογειώσει την ερωτική σου ζωή, η οποία θα γίνει αρκετά πλούσια και ενδιαφέρουσα από πολλές απόψεις, είτε είσαι ελεύθερος είτε όχι. Το ταμπεραμέντο σου θα γίνει ο πόλος έλξης του αντίθετου φύλου, ενώ σίγουρα δε θα δυσκολευτείς να αποκτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου και να καλοπεράσεις. Σίγουρα η αυτοπεποίθηση και ο ερωτισμός θα σε κάνουν ακαταμάχητο και οι κατακτήσεις σου θα είναι τόσες που το μόνο σου πρόβλημα θα είναι ποια να πρωτοδιαλέξεις. Καυτά ειδύλλια μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού είναι must! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι η ιδανική περίοδος για να εξομαλύνεις εντάσεις με το ταίρι σου, αλλά και να ευχαριστηθείς τη συντροφιά του μέσα από εξόδους και διασκεδάσεις. Όμορφα θα περάσεις τον χρόνο σου με το παιδί ή τα παιδιά σου, απ' όπου σε περιμένουν και χαρές ή μπορεί να αποκτήσεις κι ένα, αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές! Δεν αποκλείονται και κέρδη από τυχερά παιχνίδια!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved