Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στους Διδύμους

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους Διδύμους από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου

Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στους Διδύμους

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου, κάνοντας ομορφότερη τη ζωή σου αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, αλλά και Τοξότης να είσαι παράπονο δεν θα έχεις, αφού τα δωράκια σου θα τα πάρεις. Σε είδος ή σε χρήμα, δεν έχει και τόση σημασία, καλά να περνάς κι όλα τα άλλα θα τα βρεις. Αν πάλι είσαι Ιχθύς να σου πω… καλώς τα δέχτηκες στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ ως Παρθένος σίγουρα μπορείς «να κάνεις το κομμάτι σου», εξαργυρώνοντας τη φυσική σου παρουσία σε κοινωνική αποδοχή και φυσικά -τι άλλο- στις δουλειές σου.
Ως Λέων ή Υδροχόος, το σουξέ σου θα το έχεις, στα ερωτικά ή/και τις παρέες σου και… πάρε πόζα από τώρα, ενώ αν είσαι Ταύρος ή Σκορπιός το ότι θα έχεις μια οικονομική άνεση, φτάνει και περισσεύει για να ξεχάσεις όλα τα άλλα.
Τι έμεινε; Ο Κριός, ο Ζυγός, ο Καρκίνος κι ο Αιγόκερως κι αν για σένα που ανήκεις στην ομάδα των παρορμητικών ζωδίων η Αφροδίτη στους Διδύμους δεν θα φέρει χαρές και επιτυχίες σε αυτά που έχεις μάθει να θεωρείς ως πρωτεύοντα, ας μην είσαι και αχάριστος/η, αφού έναν καλό λόγο για σένα θα τον πει. Εξ άλλου ούτε οι εκδρομές και τα ταξίδια καλοκαιριάτικα, ούτε τα benefits στις δουλειές και την υγεία σου είναι του πεταματού.

  • Στα πρώτα βήματά της πάντως, η Αφροδίτη, στις 23 και 24 Ιουνίου, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον αστρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς κι αν δεν έχεις πάει -ούτε πρόκειται να πας- στο μέρος που πάντα ονειρευόσουν, υπάρχουν και τα βίντεο. Φουλ της φαντασίας και των… φαντασιώσεων, δηλαδή κι αν τώρα σου τύχει κι ένας «ιδανικός» έρωτας, μην τον δέσεις και κόμπο, να τον ζήσεις όμως, έστω και νοερά, για να έχεις να θυμάσαι στις δύσκολες στιγμές σου... Ο χρόνος απαλύνει τα αρνητικά και μη μου πεις ότι εσύ είσαι Σκορπιός βαρβάτος που δεν ξεχνάς τίποτα κακό, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση… έπαιξες κι έχασες!
  • Οι πρώτες… πολύ καλές στιγμές της Αφροδίτης πάντως είναι στις 28-29 Ιουνίου, Εκεί το αστρολογικό καλεντάρι γράφει εξάγωνο με το Δία και… καλά να περάσεις στη high lux κουρσάρα σου, με όλα πληρωμένα από τον μπαμπά ή τον μπάρμπα που έχεις στην Κορώνη! Η τύχη, οι ευκολίες και τα «παράθυρα» διασκέδασης θα επανεμφανιστούν μάλιστα στις 4 Ιουλίου, που η τροπική Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον αστρικό Δία στους Ιχθύς αλλά να θυμάσαι ότι κάθε φορά που συναντιούνται τα δυό τους, η σοβαροφάνεια και η «αξιοκρατία» κρύβονται από… ντροπή! Τι κι αν φερθείς επιπόλαια, τι κι αν τεμπελιάζεις την ώρα που θα «έπρεπε» να ασκείς τα καθήκοντά σου, τι κι αν δεν έχεις απολύτως κανένα προσόν; Τύχη να έχεις κι όλα τα άλλα γίνονται και… σιγά μη λιώσεις στους 40 βαθμούς Κελσίου!
  • Δύο ημέρες νωρίτερα, στις 2, η αστρική Αφροδίτη θα συναντήσει τον τροπικό Ουρανό στον Ταύρο κάνοντας trendy όλα τα σπάνια και απρόσμενα. Και αεροπορικά ταξιδάκια έχει το μενού αλλά μπορείς να κάνεις τη διαφορά και με ένα ποδήλατο. Σακίδιο στον ώμο κι όπου σε βγάλει… Αν τώρα ανήκεις σε εκείνους, που δεν τους αρέσουν οι εκπλήξεις και συνοφρυώνεσαι μπροστά στη διαφορετικότητα, παρ’ το αλλιώς για να δεις χαρά. Αλλιώς θα μείνεις να φωνάζεις «σκάνδαλο, σκάνδαλο», παρέα με την αφρόκρεμα των συντηρητικών.
  • Στις 6, πάλι η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με το Χείρωνα, χαράσσοντας μια ρετρό «γραμμή» βουτηγμένη στο ρομαντισμό κι αν αρχίσεις να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα αγκαλιά με το ταίρι σου, άδικο δεν θα ‘χεις. Είναι όμως κι εκείνος ο νοσταλγικός έρωτας που μπορεί να σε ζώσει από δέκα μεριές κι εσύ να νιώσεις τόσο αδύναμος μπροστά στα κελεύσματά του. Όπως κι αν έχει πάντως, η δημιουργία μιας οικογενειακής ατμόσφαιρας και η φροντίδα από ή για τους «δικούς σου» ανθρώπους, είναι το «σιγουράκι». Μια εκδρομή επίσης κάπου «παραδοσιακά» δεν θα σε χαλάσει καθόλου.
  • Στις 8, βέβαια το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Κρόνο στον Υδροχόο σου λέει να ξεχάσεις τα πολλά-πολλά και να αφοσιωθείς στα καθήκοντά σου και σε εκείνα που πρέπει να γίνουν. Συμβαίνουν βλέπεις κι αυτά τα κουραστικά ή τα… βαρετά, αλλά από την άλλη πλευρά, αν είσαι μιας… κάποιας ηλικίας, μπορεί να είναι η δική σου στιγμή για να χαρείς πράγματα.
  • Τα ανάλογα ισχύουν και για τις 12-13, που η Αφροδίτη και ο Κρόνος θα σχηματίσουν τρίγωνο. Τύχη δεν το λες, αλλά σίγουρα μπορείς να διασφαλίσεις πράγματα ή/και να δικαιωθείς για τη συνετή στάση σου. Παγούρι, πυξίδα και φακός είναι τα βασικά.
  • Ωστόσο, το πράγμα… μπερδεύεται, αφού στις 13 και τις 14 η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κι άντε τώρα εσύ να καταλάβεις το τι είναι αληθινό και τι όχι. Επιπλέον κάθε περιορισμός ή απαγόρευση θα βρει ως απάντηση μια… πονηριά και μη νομίζεις ότι παίρνοντας «μέτρα» θα «δέσεις» και μια προσωπική ή οικονομική υπόθεσή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν έχεις περάσει μια απογοήτευση, η ελπίδα θα ξεπροβάλλει στον ορίζοντά σου και μη λες πως αυτό είναι χάντρες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς. Η εμψύχωσή σου μπορεί από μόνη της να φέρει θετικά αποτελέσματα, να ζήσεις το όνειρό σου, αυτό είναι που «μετράει» και φυσικά μην ξεχνάς πως υπάρχουν κι άλλοι που έχουν ανάγκη όσο ποτέ μια πράξη αλληλεγγύης.
  • Η εκδρομή της Αφροδίτης στους Διδύμους έχει κι ένα τελευταίο συναπάντημα -καλό ή κακό θα δείξει- με τον Πλούτωνα, σε όψη χιαστί (150 μοίρες). Το ραντεβού είναι κλεισμένο στις 15 κι είναι αυτό που λένε «ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει». Θα είναι πόνος, θα είναι η υπέρτατη ηδονή; Θα είναι πάθος ατελέσφορο και καταστροφικό ή μήπως βρεις επιτέλους το… γλυκό μυστήριο της ζωής; Τι σίγουρο είναι πως ημίμετρα δεν χωρούν και μακάρι να ανήκεις στους τυχερούς, για να «σπάσω» τη δραματοποίηση όμως θα σου γράψω πως ένα νυχτερινό μπάνιο συνοδεία σεξ -πριν ή μετά δεν έχει και τόση σημασία- μπορεί να είναι αρκετό για να ικανοποιηθεί ο Πλούτωνας και να σε αφήσει στην ησυχία σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved