Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Ταύρο

Από τις 28 Μαΐου μέχρι τις 23 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο

Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Ταύρο

Σε όλο το χρονικό διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα αποζητά φαγάκι, καλοπέραση, ασφάλεια και φυσικά την οικονομική άνεση που θα της επιτρέψει να κοιμάται ήσυχη, μαζί της κι εσύ.
Θα μου πεις, εδώ γίνεται ο κακός χαμός, όλα ακριβαίνουν και τι να προφτάσει η «Ωραία»; Σωστά ομιλείς, αλλά μια βοήθεια από την πλευρά της δεν θα σε χαλάσει, έστω κι αν λόγω των συνθηκών θα την βγάλεις με πιτόγυρα και τα τάπερ της μαμάς. Η προσαρμογή είναι το ήμισυ του παντός σε αυτή τη ζωή κι αν έχεις φυτέψει και κανένα ζαρζαβατικό ακόμα καλύτερα.

  • Τα ραντεβού της με τον Χείρωνα στις 5 και τις 13 Ιουνίου (ως αστρική και τροπική, αντίστοιχα) είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τα μαμαδίστικα και ό,τι ακόμη έχει την ευγενή καλοσύνη να σου προσφέρει η Αφροδίτη-τροφός. Όσο για τα ερωτικά σου σίγουρα θα σε πιάσουν τα ευαίσθητά σου, αλλά αν κοιτάς δεξιά κι αριστερά και δεν βρίσκεις αγκαλιά να γείρεις, βολέψου με περασμένα μεγαλεία. Αχ, που να βρίσκεται άραγε εκείνη η αδελφή ψυχή; Κλαψ, κλαψ…
  • Αν πάλι επιθυμείς κάτι πιο κοσμοπολίτικο, μια έξοδο για παράδειγμα στην ψησταριά της γειτονιάς σου, θα έχεις την ευκαιρία σου στις 28 Μαΐου, αλλά σημείωσε στο ημερολόγιό σου και τις 5 Ιουνίου (ξανά). Τότε η Αφροδίτη θα βάλει τα καλά της κι αν σε πάει η περιπτερού θα έχεις και ξυλάκι παγωτό δωρεάν. Αλλιώς τι τις θες τις δημόσιες σχέσεις; Οι επαφές της πάντως με τη Δήμητρα στον Καρκίνο -γιατί περί αυτού πρόκειται- υπερθεματίζουν και σε μαζώξεις εντός των τειχών και μην αρχίσεις να τσακώνεσαι για το «μέσα» ή «έξω». Καλά θα περάσεις, όπου κι αν βρεθείς, ενώ μεταξύ τυρού και αχλαδιού μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου .
  • Στις 13, είναι προγραμματισμένη μια αστρικο-τροπίκή συνάντηση με την Έριδα στον Κριό κι εδώ είναι που θα αρχίσεις τους υπολογισμούς. Τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι, έξι το λαδόξυδο αλλά μπορεί να σου κάτσει κι ένα εξτραδάκι στη δουλειά για να βγάλεις τα προς το (ευ) ζην. Αισθηματικά βέβαια προς το συνοικέσιο πάει η δουλειά, αν όμως το συμφέρον είναι αμοιβαίο, τότε χαλάλι το προξενιό.
  • Στις 19, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, που θα σε κάνει ευτυχή ανεξάρτητα με το ότι η πραγματικότητα γύρω σου συνηγορεί στο ακριβώς αντίθετο. Κι αν κάποιος σου πει πως τα όνειρα δεν τρώγονται, μην ασχοληθείς καν μαζί του, η ψυχούλα σου το ξέρει τι ανάγκη έχεις την ελπίδα. Κάνε και τα καλλιτεχνικά σου και θα είσαι κομπλέ.
  • Η πιο μεστή όψη της Αφροδίτης είναι πάντως το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στις 22 Ιουνίου κι αν είσαι καλό παιδί, το σύμπαν θα στείλει στην αγκαλιά σου όλα αυτά που επιθυμείς. Κληρονομιές, αποζημιώσεις -λεφτά γενικώς- και το Μήτσο που τα είχε με την Κική, αλλά τώρα την παράτησε και είναι όλος δικός σου για να βγάλετε τα μάτια σας. Αν τώρα βάλεις το χεράκι σου για να γίνουν όλα αυτά τα συμφέροντα, σημαίνει απλά ότι είσαι κακό παιδί. Παρακάλα όμως, να μη βρεθείς στη θέση της Κικής, γιατί με τον Πλούτωνα παίζει κι αυτό το σενάριο.
  • Ωστόσο, η Αφροδίτη πρόκειται να περάσει και μαρτύρια, που δεν έχουν όμοιό τους και να το προσέξεις αυτό, ειδικά αν είσαι της συντηρητικής σχολής. Στις 11 και τις 12 Ιουνίου ο Ουρανός πάει να της αλλάξει γούστα και μυαλά, με την καρέκλα της σταθερότητας να τρίζει επικίνδυνα και μην αρχίσεις να μονολογείς γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά σε μένα. Δεν είναι προσωπικό, "just business" θα σου πει ο Ουρανός, χωρίς να δίνει δεκάρα τσακιστή για τον καημό σου. Αν όμως θες να πας με τα νερά του κάνε την έκπληξη, αυτό δηλαδή που δεν θα έκανες ποτέ, ρίξε στο μίξερ και δυό-τρία πειράματα κι έτοιμο το χαρμάνι της επιτυχίας. Σπάνιες καταστάσεις, αυτό είναι το μυστικό και παρακάλα να είσαι στερημένος/η για να δεις χαρά. Όσο για τα λεφτά, μπορεί όντως να σου έρθουν εξ ουρανού αλλά αν δεν είσαι τυχερός/η μην το ζορίζεις. Τι είχε πει εξ άλλου πρόσφατα εκείνος ο πολύ γνωστός σου; Ζήσε πιο ολιστικά και μη δίνεις σημασία μόνο στα υλικά. Αρκεί να τα έχεις…
  • Στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση πάντως κινείται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 18. Εδώ ξεχνάς τα χαλαρά και τα απροβλημάτιστα γιατί ο Κρόνος χωρίς πρόβλημα δεν ζει. Στέρηση, απόρριψη, ανασφάλεια είναι το αγαπημένο του τρίπτυχο, χώρια τα μπλεξίματα με παντρεμένους/ες, θα πρέπει λοιπόν κι εσύ να υποστείς τις συνέπειες. Ασκήσεις μαζοχισμού πάντως γίνονται δεκτές, αφού είναι ένας τρόπος να ξορκίσεις το κακό. Να Κρόνε ένα μαστίγιο, όπως να Λόλα ένα μήλο… Αν τώρα αρχίσουν να σου περνάνε από το μυαλό παροιμίες όπως εκείνη που λέει ότι η γριά κότα έχει το ζουμί, δεν θα είναι καθόλου τυχαίο και βέβαια θα έχεις πολλούς λόγους να χαίρεσαι αν είσαι η γριά κότα. Κατά τα άλλα Σπαρτιάτικη αγωγή, και ξερό ψωμί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved