Αφροδίτη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη στον έρωτα και τα χρήματα

Δεν είναι μόνο ο Ταύρος που θα χαρεί!

Αφροδίτη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη στον έρωτα και τα χρήματα

Η Αφροδίτη από τις 28/5 έως και τις 23/6 θα βρίσκεται στον Ταύρο, το ζώδιο που κυβερνά, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να βγάλουν αισθησιασμό και χάρη, αλλά και να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, υλική και ερωτική, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ζωής τους.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα βελτιώσει τις συνθήκες όλων, ωστόσο, στα παρακάτω 4 ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες. Ποια είναι τα τυχερά;

ΤΑΥΡΟΣ

Μα είναι δυνατόν, να σε επισκέπτεται, μετά από ένα χρόνο, η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στο ζώδιό σου και να μην πετάς από τη χαρά σου; Όχι μόνο θα ανέβει η σιγουριά και αυτοπεποίθησή σου, αλλά θα ενισχύσει και τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό σου. Η πέρασή σου θα είναι μεγάλη, θα έχεις πλήρη αποδοχή από τους άλλους και θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες με χαρακτηριστική άνεση. Οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο θα είναι αρκετές κι αν σου έρθει η διάθεση να αλλάξεις την εμφάνισή σου, να ξέρεις ότι θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο. Εννοείται ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να ικανοποιήσεις τα θέλω σου, να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου, να κερδίσεις χρήματα ή άλλα υλικά αγαθά και φυσικά να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την πρακτική και γεμάτη ηδυπάθεια Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου, το σίγουρο είναι ότι θα είσαι από τους πλέον ευνοημένους, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσεις χρήματα, υλικά αγαθά και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σου. Οι συνθήκες για τη βελτίωση των οικονομικών σου, την αύξηση των εσόδων σου, για να κερδίσεις ένα δώρο ή να κάνεις μια αγορά που επιθυμούσες καιρό είναι κάτι παραπάνω από ιδανικές. Από την άλλη, ίσως κλείσεις και μια συμφωνία ευνοϊκή ή θα ψάξεις τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Πιο αποφασιστικός θα είσαι και στο να ικανοποιήσεις, εδώ και τώρα, κάποιες επιθυμίες σου, ενώ τα επίπεδα της σεξουαλικότητά σου θα ανέβουν επικίνδυνα, οπότε θα γίνει πιο εύκολο το να κάνεις δικό σου το άτομο που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ

Κι εσύ, παραδοσιακά, μοιράζεσαι με τον Ταύρο, την Αφροδίτη, η οποία, μπαίνει στον 8ο οίκο σου, φορτωμένη με δώρα, τόσο υλικά, όσο και ερωτικά κι εφ' όσον από τη φύση σου εκτιμάς τα ωραία πράγματα στη ζωή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καλοπεράσεις. Ζεστό χρήμα θα έρθει στα χέρια σου, που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από "οικονομικά φορτία", να δημιουργήσεις ένα απόθεμα, που θα χρησιμέψει σαν μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά και να χρησιμοποιήσεις κάποιο ποσό για αγορές ειδών που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα ή διευκολύνουν τη ζωή σου. Από την άλλη, ο έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και το πιο πιθανό είναι να ελκύσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει έντονη χημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, η ερωτική σου ζωή απογειώνεται. Θα έχεις έντονη την ανάγκη να δημιουργήσεις, αλλά και να βρεις ένα ταίρι που θα σου προσφέρει όλα όσα επιθυμείς. Σε συνδυασμό με τον μαγνητισμό και την γοητεία που θα εκπέμπεις, το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρεις. Κύριο αίτημά σου, επίσης, θα είναι το να περάσεις καλά, να μη σκας με χαζομάρες και να μη χαλιέσαι με ανούσια πράγματα, αλλά και το να μπορέσεις, αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές (που θα είναι), να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι η ιδανική περίοδος για να εξομαλύνεις εντάσεις με το ταίρι σου, αλλά και να ευχαριστηθείτε τη ζωή σας, με εξόδους και διασκεδάσεις. Από την άλλη, ωραίες στιγμές και χαρές, να αναμένεις κι από το παιδί σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved